Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
janga, ked mate dom, tak si kupte nejakeho havinka, no ale to asi az na jar by bolo lepsie, ked budu steniatka, ci nieco ine ste chceli?
trinitka ahoj 😀 preberame cvicenie a tak ak vselico
velvet nevieeeem, asi zacneme niecim mensim 😉
k tomu cviceniu - ja sa tiez citim stale vacsia - teda sirsia, ale cvicit velmi asi nemozem kvoli tej cyste - som citala, ze by nemala byt velka namaha, aby nepraskla. Ale uz som sa rozhodla, ze pojdem na lps ..
micicka hej, chvilu som tam chodila...
ja by som chcela veľkého psa, veľa sa mi ich páči, napr. nemecká doga 😀
maniq ja som chodievala cvicit do mestskeho kupela, tusim linia sa to volalo a tam by mal byt teraz aj latino aerobic
no ako tak kukam na par foteciek, tak cvicit holky nepotrebujete,,
ste všetky šlang,, to ja ee, stojím na váhe a dole s kilami nie a nie,,
darmo vydajom som spohodlnela,, a lietam okolo draheho, ked mu robim papat,, to je cely môj pohyb 😅
ten psík by fakt pomohol,,
janga...tak potom rybku 😅
ja by som najradsej macku, no byvame v byte, tak radsej nie..vsetko by mi doskriabala a predsa len, najlepsie by jej aj tak bolo vonku...babka ma perfektneho kocura, vyzera ako garfield a este jednu macku, jeho mamu, tak casto tam chodim a vzdy sa s nimi pohram..resp. kocur ma doskriabe, lebo je este maly, ma 8 mesiacov a skoro 5 kil, dobre co.. 😅
no ja nechodim cvicit asi 2x som bola vo fiku a taku svalovicu som mala.....som si povedala,ze toto nepotrebujem...a ani nebol cas a nalada potom.
a zvieratko....psika by som aj chcela, len to vencenie, ci prsi, snezi, stale.
micicka : osvetove stredisko na chrenovej,, hm fakt neviem kde to je ,,
ja som z klokociny , no obávam sa že joga neni pre mňa to pravé orechové,, bola som raz, no príliš pomalé na moje tempo
psa asi az neskor - to je velka zodpovednost na mna 😀 ale nie - casto chodime na vikendy k nasim, alebo k rodicom a nechcela by som ho nechat sameho a k nim ho brat nemozem...
janga, presne to, so psom by sa mi nechcelo chodit na prechadzky, hlavne rano a ked prsi, alebo je zima, to by bola moja smrt.. 😀
velvet, tak garfielda mate 🙂 , taky maly tučko.
fitko v plavárni viem kde je,, raz som tam nakukla,, nebýva tam veľa ľudí ? je tam tuším malá miestnosť,, a latino beriem skôr,, to je energickejšie,, hlavne ked vrtíš bokmy,, ja ich mám riadne 😀
velvet, ja mám tiež rada mačky, ale mňa počas tehu všetci strašili s toxoplazmozou
u rodicov mame psika tak viem co to je to vencenie stale 😅
micicka : fitko línia má to latino v utorok o 18.20 no predcvičuje nejaký chalanisko 😒
ja som mala malého bradáčika - 14 rokov, hrozne sme ho ľúbili, a keby som mala dom, tak už mám dávno ďalšieho,, srdiečko nás bolí ešte teraz za ním ,,
a ked mi je smutno,, tak na neho moc spomínam , aj teraz,,
zvieratká odporúčam
to venčnie, je hrozne, nasi maju labradora, dedko ma shi-tsu, no bola som s nim vcera v tom najvacsom dazdi, aby dedko chudacik nemusel, tak som mu nadavala, krpcovi, tahal sa strasneeeee. len za toto vencenie, nechcem psa do bytu, ale raz snad do domu ano 😀
inak tu toxoplazmozu mozme dostat nie len z maciek, co taky tatarak - ja sice nejem take, ale aj z ovocia to moze byt, takze ked si da clovek pozor, ani od maciek ju nedostane
beak, aj mna, no nemusim sa uz veru toxoplazmozy bat, lebo vcera mi povedala dr. na infektologii, ked pozerala vysledky, ze z krvi je jasne, ze som uz v minulosti toxoplazmozu prekonala a mam vytvorene protilatky, tak je fajn vediet to...
moniquie, len potom to lucenie s nim je tazke ☹
velvet, ale mysli, ze to by si mala dr, povedat, ze si ju prekonala, ja sice neviem presne a nechcem ta ani strasit, ale pocula som, ze po toxo moze byt zvysene riziko na niektore vyvojove vady.
micicka, presne to mi povedala dr.ze moze byt toxo aj zo zle upraveneho masa...
tak co, morca?
hojte kocky ako sa mate?
moniq ale ved ked je to nejaky fesak, ja by som isla na chalana, aspon skusit, no mozno sa tam niekedy vyberiem, ved permanentku si nemusim kupit a ked sa mi nebude pacit, tak pojdem inam. len sama sa tam tazko dostanem 😠
ahoj snazilka 😀
baby a co take brusne tance?
velvet a nechcem ta vylakat, len sa na to spytaj ked budes u dr. pre istotu

zvieratko,, super, to ja uz po druhe drankam od manžela psíka, keďže jeden nám zomrel pred dvoma rokmi,,
nechce mi dovoliť, že budeme mať deti, a ja stále, už dve nemáme,, šak keby náhodou budem chodiť so psíkom kočíkovať,, no nejako mi tento nápad nechce uveriť 😵