icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
9. jan 2010

beak ved to, kazdy ma kopec rad a vsetci su mudri a neboj sa, to nic nie je, na buduce sa to podari a bla bla. telo asi nebolo prípravene - to mi je prd platne, ze nebolo, jednoducho som potratila a niekto nechape co to je 😠

ale skoda rozculovat sa 😀

velvet26
9. jan 2010

trini, hej, mam uz aj tu infektologiu a genetiku, co mi oni poslali, no tam sa skumali ine veci ako poslali z hematologie...takze tieto mam ok...viem na com som, mozno to sposobil ten leiden..vsetko prekonzultujem s gyndosom 20 januara, aj ked to nie je moj gyndos, no ten druhy znamy, co mi dal odporucania...mozno k nemu aj prestupim, este uvidim, lebo planujem ist po druhom menzese aj tomu mojmu a ukazat mu, co som si povybavovala, bude kukat ako puk, lebo mna nechcel nikam poslat, podla jeho reakcie sa rozhodnem, ci unho ostanem alebo prestupim inde..

moniquie
9. jan 2010

baby tie útechy od ostatných sú niekedy fakt na hlavu,,
hlavne ked viem že kočka, ktorá pred rokom nevedel čo je ejakulát tak teraz bude rodiť,, a ani korela jej neni ..
no neželám jej nič zlé,, každému doprajem, len si povzdychnem

janga
9. jan 2010

mici presneee - viem ze to ti ludia myslia dobre, ale mne to ide taaaaaak na nervy 🙄

trinitka87
9. jan 2010

ved to, lekari 😖

oni sa tym nezaoberaju, a ja sama tazko zistim co mi je, tu spravnu pricinu.
a ked uz pridem k dr este je schopny povedat, ze kde ste boli doteraz 🙄

micicka
9. jan 2010

len vsetko je to take protivhodne. ked nevies nestresujes sa, ale rovnako ani neliecis, pokial nie je problem, nikoho z nas to netrapi, no teraz sa uz budeme sledovat viacej 🙂

snazilkant
9. jan 2010

micicka
ahoj 😀
ako sa mas?

beak
9. jan 2010

urobíme pre to maximum, aby sa to podarilo
človeka to občas štve...moja kolegyňa má krásne zdravé bábo a to tri hodiny pred pôrodom ešte fajčila 😠

micicka
9. jan 2010

trosku uz preklepavam, ale snad viete co som chcela napisat.

est sa mi pacia aj tie "rady" - aj ta potratila 4x a nakoniec ma babatko, ako keby nechapali, ze toto mi nepomoze! to co je za utechu, ti ludia vobec nechapu, co clovek preziva, po prvom raze, po druhom, po tretom uz ani nehovorim....

trinitka87
9. jan 2010

velvet par stran dozadu som dala stranku a tam pisu ze kolko stoja testy, ked si ich da niekto urobit sam.
nieje to podla mna taka strasna suma, ale dr to navrhol sam, tak nemusim si to davat robit sama.

lu.lu.
9. jan 2010

baby,jagy-ste toho popisali,priatel mi ukradol laptop, vas musim docitat...

janga
9. jan 2010

lulu no veru, zanedbavas nas 🙂

trinitka87
9. jan 2010

micicka, aj mne sestricka povedala, ze ta a ta uz ma deti v pohode, a ze nezvykne sa MA opakovat, druhe tehu uz byva v pohode.
no nebyva ako som sa presvedcila

micicka
9. jan 2010

beak presne toto ma vytaca, v zivote som nefajcila, ani jednu cigu, pit sem tam to ano, drogy a podobne sracky nikdy a takto si to zliznem a niekto kto mozno babo ani nechce a robi vsetko proti svojmu zdraviu, nema ziadne problemy 😠

snazilka, mam sa ok 😀 dakujem, popijam vinecko a je mi fajn

trinitka87
9. jan 2010

ahoj lulu
ty si to tusim pisala, ze sem chodevas tak neskorsie, alebo sa mylim ??? 😅

micicka
9. jan 2010

trinitka, to ma tiez vytaca, si zober kolko na stu je takych, co nieco mame, ja si napriklad tiez myslim, ze tie chlamydie to sposobili a keby si ich nenecham vysetrit a neliecim, tak znova a je to pritom taka malickost. x rokov si platim poistenie a oni nam ani nedovolia urobit testy, toto je sila!!!!

velvet26
9. jan 2010

baby, hej, aja ja si sem tam povzdychnem, ked niekedy vidim mlade standy v meste s bruchami a poviem si, ze boze este su ake mlade, na babatko maju cas, este nie su nanho prichystane, no aj my sa dockame, proste nas osud takto skusa, ale budeme maminy vsetky do jednej co sme tu.. 😉

snazilkant
9. jan 2010

tak ja papkam mandariky no mam chut na tixi ale do tesca sa mi nechce kvoli tomu utekat 😀
ako citam mate pravdu niekto si ani nezasluzi mat deti ani sa one nestaraju a vobec nemaju ziadne problemy

moniquie
9. jan 2010

pozerat na zle maminy , ktore maju deti ako smeti,, nam nepomôže,,
ani to mi nerobi dobre, ked dem k lekarovi a ma tam v cakarni 1O tehotnych a ja nic,,
no neva baby prezijeme,,

ja som asi pol roka nepila kofcu, alkoholu neholdujem, fajcit nefajcim, napchavam sa zeleninou, ovocim , vitaminmy ,ziadne udeniny, masne .. cerstvy vzduch,, atd, proste vsetko to najlepsie a vidite,, prilisna snaha je asi horsia ako keby sme si pichali nieco..

zivot je hnusny, no co uz, ale popasujeme sa s nim

micicka
9. jan 2010

velvet dockame sa, urcite ano 😀 a uz sa tesim, ale aj bojim zaroven, aka budem nevyspataaaa, pomoooc, ja mylujem spanok 😀

trinitka87
9. jan 2010

ze su prilis drahe atd, pre lekarov to je ich robota, neberu to tak vazne a neprezivaju to tak . nechapem preco nerobia vysetrenia aj po prvom MA, mozno by som sa druhemu vyhla. ale to uz mi nikto nepovie.

velvet26
9. jan 2010

moniguie, inak s tou kofolou, to ma zaujalo, ta by sa nemala v tehu pit, ci ako? ja si kazdy den davam na obede capovanu kofolku, som rozmyslala, ze si namiesto toho budem objednavat mineralku....

micicka
9. jan 2010

inak ja si myslim, ze stres robi tiez vela a toho ja maaaam velmi vela a neviem sa ho zbavit, nie som flegmatik a nici ma to.
ale aj to zmaknem, musim 😀

snazilkant
9. jan 2010

no moja tehu svagrina pije coca colu ako vodu

trinitka87
9. jan 2010

cim viac sa o seba starame, vselijake vitaminy a tak, tym to je tusim horsie.
kolko poznam bab, ze zistila ze je tehu az v nejakom 10tt.. a to ja som bola u dr uz v nejakom 4 tt ked nebolo este nic vidno...

micicka
9. jan 2010

no velvet aj ja sa chystam na mineralku, z tyh sladkych len priberam, aj ked ty tusim nemas ten problem, ale zdrave to urcite nie je. a v tehu by sa nemala ani kava a to je v podstate to iste, nie?

beak
9. jan 2010

k tým testom...ja som prišla o bábo v 20tt, a všetky odbery som si musela vyžiadať, keby som na tom netrvala, tak by ma asi doktorka poslala domou, že škoda, nabudúce sa to podarí, veď dva krát sa to neopakuje....a potom, človek sám zistí, že opakuje sa to aj viac krát

moniquie
9. jan 2010

neviem ci je kofola zakazana v rannom stadiu tehotenstva, ale urcite sa neskor neodporucuje,,
preco neviem, no pocula som od viacerych ..

stres je zabijak, to je pravda, aj ja ho mam v praci vela, aj som myslela ze preto som o prve prisla, no aj druhe odislo a uz som sa nenervacila . az tak moc .. takze pricin je viac,, prideme na to vsetky, uvidite ..

micicka
9. jan 2010

inak mne cola vobec nerobi dobre, ked si dam dva pohare, uz mi je tazko od zaludka alebo na grc. zevraj ked tam hodime spinavu mincu, bude krasna, ze to je skoro ako zieravina 😕

lenkka81
9. jan 2010

ahojte baby, zas ste popísali.... 😀