Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
mozno to v mnohych pripadoch bola skutocne len zhoda nahod, aj ked to nie je uspokojujuce.
bude dobre a budeme mať bábätká, ved sme silne a vydržíme všeličo 😀
micicka
no a ona to pije a to je v 7 mesiaci
asi sa netreba a tolko sledovat a tak snazit, ale to je zase len jedna z tych mudrych poznamok 😠
je pravda, minca v kofole dokaze divy, videla som dokument , kde to testovali,
taketo brblave vody a zvlat kofola obsajuheje nieco co mincu krasne vycisti,, takze ja kofcu moc nepijem,,
nahradila som ju vineou,, no ta je zas sladkaaaa, a to na krase nepridava,,
ale sak nepijeme toho na galony, nie 😎
kto tu este zostal? baby mne bola dnes taá zima...normalne som si hrkla štamprľu slivovice..co nezvyknem 😀 Ako inak? Ja cakám 14,1 mršku...noooo uvidime co sa bude diat, predpokladam ze dojde, necitim sa na tehotnu... 😒 nejaka som taká oničom
no ja som pocula ze v prvych mesiacoch sa neodporuca vobec kava ani ziadne mineralky,
len caje a dzusy a tak
kofola obsahuje kofein,tak preto by sa nemala....
moje prve tehu som nevedela prvych 7 tyzdnov, ani raz som si nepripustila, ze by nieco zle sa stalo a nemala somabsolutne ziadne problemy...teraz som mala vsetko nastudovane, vitaminy som brala, o seba sa starala a nevyslo....asi treba menej tlacit na pilu... 😒
tak si dajme radsej to vinko, ved to aj odporucaju a este ho mozme 😀
to je tiez pravda o tej mince robili niekde pokus, ale zevraj ludom to az tak neskodi, ze mame nejake kyseliny v sebe a tie nicia tie zle veci v cole
ahoj lenkka, sme tu vsetky a kecame a kecame 🙂
baby co budeme vobec papat a pit ked budeme tehulky???? vodu zo studnicky? tam zas mohla nacikat lesná zver... 😀 n
ahoj lenka
hej cola obsahuje kyselinu fosforecnu, takze celkom sila, ale mne chuti 😅
baby netreba sa tak sledovat podla mna, vsetkeho vela skodi, v malom mnozstve sa podla mna moze aj kava aj kola...
fujtajbl, uz to pit nebudem.. 😅
ešte babky radia, nepiť ochutené vody rôznymi bylinkami, ževraj niektoré druhy v tehotenstve šarapatia,,
takže ja pijem lucku,, alebo drobčeka .. všetko bez bubliniek,,
vsetko je len teoreticke, moja babka sa napriklad chyta za hlavu, ked davame tequilu so solou a citronom, ze to je cistiaci prostriedok na vane, ale mne to nevadiiiii, ja si davam tu zlatu s pomarancom 😎
dajme si pokial mozeme, no nie? 🙂 😉
presne mici- vinecko,hucim do priatela, nech mi este doleje... 😀
ja mam rada miticku alebo rajec a aj lucku, tiez vsetko nesytene
no tak teda na zdravie, dam si aj ja, aj ked sa mi uz hlava toci 😀
moniquie
no aj ja som dnes kupila cely pakel lucky vody a budeme ako babetka 😉
tak snad to neuskodi, ale len urobi dobre
baby dnes sa tu nejak pije 😀 😀 😀
baby som sa chcela daco spýtat...nepoculi ste o vitaminoch znacky "forever"...kamaratka to uziva vela tych pripravkov a ze su na cisto prirodnej báze...ze maju aj nejaku košer kvalitu, kdesi registrovanu...nie su najlacnejsie...ja len ze ci ste o tom nepoculi, je tam zelezo v komb. s listovku.... hmmm?
ved nech nam je veselo,
ja som sa dohodla s manzelom ze ked pride s prace tak si dame prevarene vinko
tak ho poslusne cakam 😀
no ja som minule pozerala test minerálok a teda poviem vám, bola som zhrozená, takže asi budem piť prevarenú vodu
a čo keby sme sa začali aj kúpať v prostriedkoch pre babetká ,, potom by sa u nás v brušku cítili anjeliky príjemnejšie,, 😅
ja asi budem jest vsetko, okrem nepasterizovanych syrov....a aj kavu si sem-tam dam, ale asi az po prvom trimestri
janga, keby len dnes 😉
lenka, veru toto nepoznam..
sice sa doma obcas citim ako v lekarni, ale toto som este nevidela

ja som pila len cistu vodu, uz mi ani nechutila, ale colu som veru nepila, este dzusy som pila akurat.
jedna znama je tehu a kavu pije v pohode, aj 3 denne.
stresu sa tiez snazim vyhybat, ale obcas sa mi nedari, nejde to.