Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
mne napr. cez tehu zacali chutit same nezdrave veci-vyprazane a tak....ale telo si to pytalo,tak som sa nebranila 🙂 a ani teraz sa nebudem-tehotenstvo nie je choroba, takze vsetko-s mierou
lenkka tak ahoj, pekny vecer alebo dobru noc
bru nocku lenka 🙂
ani nevieme co pijeme, a potom ze zdrava voda..
jooj,vyprazane, ani nehovor, same hranolky by som jedla
babulky, idem ja uz do pelechu, zajtra sa zastavim, no asi az nejako poobede..
tak pekny vecer este.. 😉
ja mám taký problém, že akosi zabúdam piť....večer zistím, že za celý deň som vypila jednu kávu 😅
ahoj velvet
no pekne trinitka, a ja pijem ten rajec skoda, ze netestovali viecej vod, toto je malo a na co su nam tie, ktore tu nedostaneme. bohuzial v dnesnej dobe sa neubranime skodlivym vplyvom, budeme pit vodu z vodovodu ako volakedy
ja som mala stale zaludok ako na vode, ako po opici 😅 a na to sa mi len vyprazane veci hodili, potom sa mi na chvilu ulavilo 🙂
velvetka dobru nocku
dobru noc velvet 😉
ani ta z vodovodu nieje bohvie co. mali sme v kuchyni uplne upchate sitko spinou a akoby pieskom
beak, tak si zober flasu a okolo obeda skontroluj kolko si vypila, tak to najlepsie vidis a treba aspon tu jednu 1,5 litrovu flasu vypit.
ja to ale tiez nie vzdy dodrzim a ani to kazdemu nevyhovuje, moju maminu zacne bolit hlava, ked pije velmi vela, je migrenova.
a čo trinitka, volakedy sme nemali sitka, tak sme o tom nevedeli 😀
mne ta voda akosi ani nechyba, az potom zistim, ze som skoro vobec nepila,ani to nieje dobre
idem uz aj ja kocky, priatel ma taha do postele...pekny vecer este 🙂
no dobre, idem aj ja, blbne mi net, tak sa majte, dobruuuu
tak to teda nechcem ani vediet co vsetko sa vypilo a zjedlo v polievke napr.
no budem musieť niečo robiť s tým mojím pitným režimom, ale v tehu som poctivo pila, bolo mi strašne zle a jediné čo som do seba dostala bola voda a jablká, s normálnym jedlom som mala problémy
ahoj lulu aj janga 🙂 dobru noc prajem, sa to tu vyprazdnuje pomalicky
dobrú noc lulu, janga
ja som sa v tehu o seba starala, jedla poctivo, pila, az teraz na seba " kaslem" ale s tehu sa to zase zmeni
cafte kočandy, dobru noc!
trinitka v polievke z nasej jedalne?! tak to nechce vediet nikto, uz sa v nej naslo vselico 😒
nerada jedavam na cudzich mietach, jedalne, restiky,ale niekedy sa to neda....keby sme vedeli ako vsetko pripravuju a varia, v zivote by sme to nejedli
maj sa micicka pa pa
trinitka ja som sa lucila s lulu a jangou, ale veru uz sa aj mne oci zatvaraju, a aj priatel reklamuje, tak veru pojdem uz aj ja. nejako sme sa zrazu odobrali prec, ale ved ako pozeram uz je pokrocila doba...
no co sme v nasej jedalni vsetko nasli v jedle, radsej nebudem hovorit, ale jest musim 😠
no tretí krát sa mi zosypal PC, dnes to vzdávam 😠
dobrú noc
jaj micicka, prepac, spm myslela ze ides spat, nevyhanam ta 😀

tak som sa rozpísala a zosypal sa mi počítač
presne neviem, prekračovali povolené limity ale fakt si to nepamätám
...ale našla som toto, keby vás to zaujímalo
http://www.pluska.sk/ekonomika/spolocensky-serv...