icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

beak
9. jan 2010

tak som sa rozpísala a zosypal sa mi počítač
presne neviem, prekračovali povolené limity ale fakt si to nepamätám
...ale našla som toto, keby vás to zaujímalo

http://www.pluska.sk/ekonomika/spolocensky-serv...

lu.lu.
9. jan 2010

mne napr. cez tehu zacali chutit same nezdrave veci-vyprazane a tak....ale telo si to pytalo,tak som sa nebranila 🙂 a ani teraz sa nebudem-tehotenstvo nie je choroba, takze vsetko-s mierou

micicka
9. jan 2010

lenkka tak ahoj, pekny vecer alebo dobru noc

lu.lu.
9. jan 2010

bru nocku lenka 🙂

trinitka87
9. jan 2010

ani nevieme co pijeme, a potom ze zdrava voda..

trinitka87
9. jan 2010

jooj,vyprazane, ani nehovor, same hranolky by som jedla

velvet26
9. jan 2010

babulky, idem ja uz do pelechu, zajtra sa zastavim, no asi az nejako poobede..
tak pekny vecer este.. 😉

beak
9. jan 2010

ja mám taký problém, že akosi zabúdam piť....večer zistím, že za celý deň som vypila jednu kávu 😅

trinitka87
9. jan 2010

ahoj velvet

micicka
9. jan 2010

no pekne trinitka, a ja pijem ten rajec skoda, ze netestovali viecej vod, toto je malo a na co su nam tie, ktore tu nedostaneme. bohuzial v dnesnej dobe sa neubranime skodlivym vplyvom, budeme pit vodu z vodovodu ako volakedy

lu.lu.
9. jan 2010

ja som mala stale zaludok ako na vode, ako po opici 😅 a na to sa mi len vyprazane veci hodili, potom sa mi na chvilu ulavilo 🙂

micicka
9. jan 2010

velvetka dobru nocku

lu.lu.
9. jan 2010

dobru noc velvet 😉

trinitka87
9. jan 2010

ani ta z vodovodu nieje bohvie co. mali sme v kuchyni uplne upchate sitko spinou a akoby pieskom

micicka
9. jan 2010

beak, tak si zober flasu a okolo obeda skontroluj kolko si vypila, tak to najlepsie vidis a treba aspon tu jednu 1,5 litrovu flasu vypit.
ja to ale tiez nie vzdy dodrzim a ani to kazdemu nevyhovuje, moju maminu zacne bolit hlava, ked pije velmi vela, je migrenova.

micicka
9. jan 2010

a čo trinitka, volakedy sme nemali sitka, tak sme o tom nevedeli 😀

trinitka87
9. jan 2010

mne ta voda akosi ani nechyba, az potom zistim, ze som skoro vobec nepila,ani to nieje dobre

lu.lu.
9. jan 2010

idem uz aj ja kocky, priatel ma taha do postele...pekny vecer este 🙂

janga
9. jan 2010

no dobre, idem aj ja, blbne mi net, tak sa majte, dobruuuu

trinitka87
9. jan 2010

tak to teda nechcem ani vediet co vsetko sa vypilo a zjedlo v polievke napr.

beak
9. jan 2010

no budem musieť niečo robiť s tým mojím pitným režimom, ale v tehu som poctivo pila, bolo mi strašne zle a jediné čo som do seba dostala bola voda a jablká, s normálnym jedlom som mala problémy

trinitka87
9. jan 2010

ahoj lulu aj janga 🙂 dobru noc prajem, sa to tu vyprazdnuje pomalicky

beak
9. jan 2010

dobrú noc lulu, janga

trinitka87
9. jan 2010

ja som sa v tehu o seba starala, jedla poctivo, pila, az teraz na seba " kaslem" ale s tehu sa to zase zmeni

micicka
9. jan 2010

cafte kočandy, dobru noc!

trinitka v polievke z nasej jedalne?! tak to nechce vediet nikto, uz sa v nej naslo vselico 😒

trinitka87
9. jan 2010

nerada jedavam na cudzich mietach, jedalne, restiky,ale niekedy sa to neda....keby sme vedeli ako vsetko pripravuju a varia, v zivote by sme to nejedli

trinitka87
9. jan 2010

maj sa micicka pa pa

micicka
9. jan 2010

trinitka ja som sa lucila s lulu a jangou, ale veru uz sa aj mne oci zatvaraju, a aj priatel reklamuje, tak veru pojdem uz aj ja. nejako sme sa zrazu odobrali prec, ale ved ako pozeram uz je pokrocila doba...

no co sme v nasej jedalni vsetko nasli v jedle, radsej nebudem hovorit, ale jest musim 😠

beak
9. jan 2010

no tretí krát sa mi zosypal PC, dnes to vzdávam 😠
dobrú noc

trinitka87
9. jan 2010

jaj micicka, prepac, spm myslela ze ides spat, nevyhanam ta 😀