icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

janga
9. jan 2010

ja som skor mala problem s cajmi - pijem iba zeleny a cierny - a ani jeden sa v tehu nesmie 😕 a taaaaak strasne mi chybali, ale ked som mala nevolnosti, tak som ficala len na Lucke, ak mineralka mi vadila

beak
9. jan 2010

veď nakoniec, taký alkohol dezinfikuje 😀

lu.lu.
9. jan 2010

lenka-nepocula 🙂
mne velmi chuti voda s cerstvou citronovou stavou,na tom ficim cely den

snazilkant
9. jan 2010

no mi uz aj pouzivame avivaz na pranie pre babetka 😀
lebo uzasne vonaju 😀
a aj taka mala priprava

micicka
9. jan 2010

no a ja ani kavu nepijem. ja tak zdravo žijem..... 😀

len ten stres a nezdrava strava v praci 😀 a ešte žiaden pohyb

trinitka87
9. jan 2010

beak a co bolo v tych testoch na mineralky?

micicka
9. jan 2010

a aky caj sa potom moze? ved ani bylinkove ze by sa nemali, no my asi fakt nic nebudeme jest ani pit, no hroza, alebo vsetko a hotovo!

lenkka81
9. jan 2010

nasla som len diskusiu na ich stránke...samozrejem ohlasy na vyrobky su vyborné...

moniquie
9. jan 2010

baby už ma bolí zadnica, čo tu lofním od ôsmej,,
tak majte sa
krásne sny a nekdy príšte ..

lu.lu.
9. jan 2010

janga-roibos si neskusala, ten je uplne mnam

tak uz tu mam vino-nazdravie 😅

micicka
9. jan 2010

lenkka ani ja som o nich nepocula

janga
9. jan 2010

mici no asi iba ovocne - a tie ja neznasam - ked sa mi caj sfarbi docervena, tak ho nevypijem..

micicka
9. jan 2010

moniq ahoj a to cvicenie by sme niekedy mohli zorganizovat. ved sa tu najdeme. ahoj

janga
9. jan 2010

lulu ten tiez lubim - ale vtady mi to nenapadlo 😅

micicka
9. jan 2010

tie mineralky ba aj mna zaujimali, ale aj ja som pocula, ze ich treba striedat

snazilkant
9. jan 2010

no ovocie, ja ked som bola tehu som ovocie ani zeleninu nemohla citit bolo mi z nej hrozne zle

janga
9. jan 2010

moni dobruuu

micicka
9. jan 2010

no mne ako tehu nebolo vobec nic, mne byva zle skor ked som neni tehu 😨

lu.lu.
9. jan 2010

pa moniquie

trinitka 😀 , veru aj u mna ako v lekarni, ja si tam aj kozmetiku kupujem,ked sme boli teraz na slovensku, tak som v lekarni bola kazdy druhy den,doplnit zasoby 😀

lu.lu.
9. jan 2010

micicka- to preto ti nebyvalo zle,lebo si alkohol nepila 😀

trinitka87
9. jan 2010

dobru noc prajem moniquie

velvet26
9. jan 2010

na zdravie babule, ja sa nalievam s mineralkou rajec...tolko vody co do seba lejem, hrozne, stale chodim na wecko, no neva, nech sa ta krvicka len riedi...inak, vraj ked si budem pichat fraxik potom sa nemozu bylinkove caje a vraj ani ovocne...asi maju nejaky vplyv na zrazanie krvi, opytam sa potom dr...
inak, ja ked som bola tehu, pila som caje pre tehotne, no uz ich pit nebudem..
micicka, ty lubis teguilku, ze...daj si aj za mna.. 😉

micicka
9. jan 2010

ty kokso lulu, to mi nedosloooo 😀 no fakt 😉

velvet26
9. jan 2010

moniguie, dobru nocku..

micicka
9. jan 2010

velvet lubim tequliku, ale teraz pijem cervene vinko - startovac mechy, snad zaberie, ked zajtra pride, nemusim menit termin u gyndosa

trinitka87
9. jan 2010

u nas su kadejake sirupy, tabletky, vitaminy....akurat som dnes s tym robila poriadok, tak mam prehlad 😎

trinitka87
9. jan 2010

ja mam zase taky problem, ze malo pijem, i ked viem ze by som mala viacej, nemozem sa donutit akosi...

najhorsie na tom bolo aj je, ze ked som bola tehu tak som nevedela co mozem jest a pit, co nemozem. mam taku smolu ze ja zrovna naopak com mala som nejedla a co som nemala urcite som jedla....

lenkka81
9. jan 2010

oki baby, ja som tu dnes len tak nazrela...som pozerala tie vytamini, no ale nic som zaujmavé nenasla....aj tak dakujem papa

micicka
9. jan 2010

inak to je sila, ze dr. ti pvie,ano ste tehotna, a koniec, co mozes a co nie, nikto nic nepovie! len sem tam sa dopocujeme a docitame, co by sa nemalo, ale je to pravda? to je taky problem vydat brozurku, alebo povedat co sa nesmie?

trinitka87
9. jan 2010

pa lenka, dufam, ze tu niekto ostane este , nechce sa mi spat