Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
mne napr. cez tehu zacali chutit same nezdrave veci-vyprazane a tak....ale telo si to pytalo,tak som sa nebranila 🙂 a ani teraz sa nebudem-tehotenstvo nie je choroba, takze vsetko-s mierou
babulky, idem ja uz do pelechu, zajtra sa zastavim, no asi az nejako poobede..
tak pekny vecer este.. 😉
ja mám taký problém, že akosi zabúdam piť....večer zistím, že za celý deň som vypila jednu kávu 😅
no pekne trinitka, a ja pijem ten rajec skoda, ze netestovali viecej vod, toto je malo a na co su nam tie, ktore tu nedostaneme. bohuzial v dnesnej dobe sa neubranime skodlivym vplyvom, budeme pit vodu z vodovodu ako volakedy
ja som mala stale zaludok ako na vode, ako po opici 😅 a na to sa mi len vyprazane veci hodili, potom sa mi na chvilu ulavilo 🙂
ani ta z vodovodu nieje bohvie co. mali sme v kuchyni uplne upchate sitko spinou a akoby pieskom
beak, tak si zober flasu a okolo obeda skontroluj kolko si vypila, tak to najlepsie vidis a treba aspon tu jednu 1,5 litrovu flasu vypit.
ja to ale tiez nie vzdy dodrzim a ani to kazdemu nevyhovuje, moju maminu zacne bolit hlava, ked pije velmi vela, je migrenova.
mne ta voda akosi ani nechyba, az potom zistim, ze som skoro vobec nepila,ani to nieje dobre
no budem musieť niečo robiť s tým mojím pitným režimom, ale v tehu som poctivo pila, bolo mi strašne zle a jediné čo som do seba dostala bola voda a jablká, s normálnym jedlom som mala problémy
ja som sa v tehu o seba starala, jedla poctivo, pila, az teraz na seba " kaslem" ale s tehu sa to zase zmeni
cafte kočandy, dobru noc!
trinitka v polievke z nasej jedalne?! tak to nechce vediet nikto, uz sa v nej naslo vselico 😒
nerada jedavam na cudzich mietach, jedalne, restiky,ale niekedy sa to neda....keby sme vedeli ako vsetko pripravuju a varia, v zivote by sme to nejedli
trinitka ja som sa lucila s lulu a jangou, ale veru uz sa aj mne oci zatvaraju, a aj priatel reklamuje, tak veru pojdem uz aj ja. nejako sme sa zrazu odobrali prec, ale ved ako pozeram uz je pokrocila doba...
no co sme v nasej jedalni vsetko nasli v jedle, radsej nebudem hovorit, ale jest musim 😠

tak som sa rozpísala a zosypal sa mi počítač
presne neviem, prekračovali povolené limity ale fakt si to nepamätám
...ale našla som toto, keby vás to zaujímalo
http://www.pluska.sk/ekonomika/spolocensky-serv...