Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj cukruska 🙂 aka vysmiata, co nove? 😉
vifinka, teba teda zjazdil ten dr...si to viem predstavit, dobry blb, moze byt rad, ze by si mohla byt znovu tehotna, po tom, co ta stretlo a on takto..... 😠 no kasli nanho, na debila...drzim ti palceky, aby bolo v brusku nove mimco, a ked nie, tak urcite aj tak coskoro bude... 🙂
caute baby,
no beak mozno po tej desiatej bude aj konik normalne fungovat, co sa tyka rychlosti... 😖
cau trini, veru zas je ten konik normalne zamrznuty, strasne, asi je nas tu uz vela bab, co si piseme...predsa len je to dost znama stranka, ale dobra.. 🙂
ahojte kocky, akurat som si zapla PC a vy zacinate stebotat 🙂
velvet, doktora som uz vypustila z hlavy, je to chruno...vo stvrtok pojdem na odber, v piatok by mali byt vysledky, tak sa nacham prekvapit...dnes som sledovala bradavky a sa mi zdaju byt vacsie, ale furt si hovorim, ze missedabortky su nachylne na namyslanie, tak radsej pssst
velve...no to neviem...uz mam vysledky z hematologie...som dnes volala...a som sa pytala doktorky kedy mozem prist a povedala ze si mam zajtra zavolat..ako keby mi to nemohla povedat hned...vrrr
v oddeleni modry konik, sa tato tema o pomalosti stranok riesi a debatuje.
cukruska..
tak to ta napinaju ako mna, sestricka mi do tel. nechcela vtedy povedat, no termin kontroly som uz mala dohodnuty, ked mi robili odber..tak som isla na druhy den...tak som zvedava, drzim palce..nech maju pre teba dobre spravy.. 😉
vifinka, dobre si urobila, nebudes sa predsa nad debilom rozculovat...ako nechapem, preco by sme mali cakat mesiacov...to je predsa nasa vec, no nie? a on neni od toho, aby ta sudil..
a s tymi bradavkami to znie slubne...aj ti stmavli?
ahojte baby...ja tu len z casu na cas nakuknem...ved to stale nejak blbne...baby poslednu mršku som mala 14dec. tak sa už blizi ten den....boze už by som si aj test urobila, ale nechcem to nejak vsetko predbiehat...som sice zvedavá, ale asi nic z toho, nemám nejaké tehot. tušenie 🙂)) sice sme snazilkovali, ale tak vselijako, aj cez ovulku aj nie...
velve...ako moc to uz nerozhodne..lebo diagnozu mam uz urcenu...tak uvidim co mi povie
ja viem cukrus...no predsa len, asi sa dozvies nieco viac, ako len z tych prvych a lepsie ti aj vsetko vysvetlia..
lenka, no drzim palce...ja cakam tento stvrtok mrchu a poviem vam, ze priznaky mam tusim vsetky...no asi si nahovaram a sledujem sa moc... 😀 ale...co ma byt, to bude..
no baby, keby sa vám to podarilo, to by bol pekný začiatok roka...tuším by sme tu už mali aj tri tehuľky 😅
cukru - uvidis, vsetko dobre dopadne, ale tiez by mohli aspon naznacit, ze ake su vysledky...
velvet - nestmavli, len sa zvacsili, teraz si dame do stvrtka pohov so snazilkovanim a potom fijuuu, zasa zacneme 😵
leni - tfuj, tfuj nech tam najdes dve palice 😀
dnes mi kamoska oznamila, ze sa bude v aprili vydavat, tak som sa potesila, ze pojdeme juchat 😀 len ma trosku zamrzelo, ze uz vlastne nebudem druzicka 😀
he... uz mam po ovulacii takze ak sme nieco zamiesili tak ju budem musiet navstivit tak ci tak 😅
velvetka tak na stvrtok sa asi tesime obe...aj ked moj cyklus bol od deviatich k piatim 😀 ...ja budem mozno aj zo dva tyzdne meskat.... 😀
baby, mam takeho tusaka, ze budeme ozaj coskoro vsetky tehulky....juuuj, to bude paraaaadaaaa. 😵
vifinka, ale ak budeš v apríli tehu, opatrne juchať
cukruska, dúfam,že ste dobre zamiesili
..ja čakám na výsledky z genetiky, dnes som nenašla odvahu tam zavolať, proste som mala blbý pocit, možno zajtra nájdem odvahu 🙂
velvet, bodaj by si mala pravdu s tým tušákom
bea..tak snazili sme sa ale uvidime 😝
beak, pevne verim, ze to tak bude.. 😉
a to poznam ten pocit, ja ked som volala vtedy na tu hemato, tak ti poviem, ze v zivote mi asi tak nebilo silno srdce, normalne mi islo z hrude vyskocit... 😀 neboj moja, ak aj nieco nebodaj ti najdu, da sa vsetko poriesit...drzim palceky..
babule, budem pomaly koncit, zachvilku je tu muzik a ked pridem domov, tak hodim rovno rybicku do postele... 😅
tak pekny vecer. pa kocky..
VERU VELVETKA, BODAJ BY SI PRAVDU MALA...... 😀 TO BY BOLA PECKA...BY SME DALI TEHOTENSKé STRETKO...MUSELI BY NAM VYHRADIT NEJAKU JEDNU OBROVSKU REšTIKU, LEBO BY SME VELA SPAPALI A VELA MIESTA ZABRALI...TAKé SLONIKY BY DOSLI A LEN BY PAPALI A PAPALI A HLADKALI SA PO TYCH BRUSISKáCH.... 😀
dobru velvet
dufam, ze budeme mat dalsiu tehulku a budeme sa pekne rozsirovat 😵 😵 😵
okej holky....tak sa teda drzte, ja pomalicky idem tiez....dobru nocku
ja som si dnes kúpila alchemilku, budem pekne piť čajík, a idem si liečiť aj štítnu žľazu tekvicovým olejom s jódom a poctivo dodržujem aj pitný režim
dobru noc velvet
lenka,ale aku radost by mala restika..
beak nieco ti zistili na stit. zlaze?
maj sa lenka dobruu 🙂
trinitka, ja berem lieky na štítnu už asi desať rokov, no môj doktor ma posledný rok totálne flákal a zrovna ako som otehotnela mi najprv zvýšil dávku liekov zo 125mg na 150mg a o mesiac znížil na 100mg. Potom som o bábo prišla, neviem či to mohla byť príčina ale rozhodla som sa zmeniť doktora a kamarátka mi odporučila ten tekvicový olej s jódom, vraj mi to pomôže a možno už nebudem musieť brať lieky /fortuna vita sa vola ten produkt/
..tak uvidim
ja som bola akurat dnes u endokrinologa, ze vyzera to ok este mi budu brat krv a nieco im chybalo,co neprisli komplet vysledy.
hlavne ze som si zaplatila prednostne vys. a plno veci im chybalo este 😠

pekny vecer baby..
😉
prisla som na chvilocku, som u nasich, cakam kym mm pride z cvicenia a pojdeme domov...aj som chcela nakuknut cez den, no absolutne sa mi nedalo, dnes bol uplne hnusny den v praci...tfuj...dufam, ze dlho taky nebude.. 😠