Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ono ked nemam znameho, nacakam sa az az. ved viete ako sa chovaju ako ku znamej vsetko ide lahsie a hlavne rychlejsie
beak : neboj sa,,
ja si tak hovorim, ze chcem bude dobre ak nieco najdu, aby sa to dalo vyliecit, a pri dalsom pokuse budeme vsetci kludnejsi ,, riziko trochu zmensime ..
trinitka : s tými známosťami je to pravda,,
no nasadím si ružové okuliare a budem dúfať ..
janga, ja sa teda na nemocnicu sťažovať nemôžem, ešte aj upratovačka bola strašne milá a keď mi bolo smutno a videla to, tak plakala so mnou
a doktorka keď ma zbadala, vždy povedala "do roka a do dňa rodíme" 😅
ja sa nebojim vysledkov, skorej som zvedava co najdu, aby sa to mohlo cim skorej riesit a liecit.
ja sa bojím, že nájdu nejakú genetickú poruchu a povedia mi, že s mužom nemôžeme mať deti, príp. ich nemôžem donosiť... neviem, prečo hneď myslím na to najhoršie
nemocnica,, no to bolo niečo ,,
kedže sa na vizite striedali doktori jak na páse, tak som jedného dňa myslela že namiesto doktorky, prišla nejaká len sestra, a hovorím jej , že načo sa vypituje, že či je vôbec doktorka,, mali ste to vidieť,, smiali sa ešte v poslednej izbe ..
no a dalej, prvy obed oblubeny som nedostala - kuriatko ,,
druhy obed som zas nemohla lebo som sla na sal - tiez oblubene tarhona s mrkvovym salatikom,
takze som tam len lezala, a nejedla ,, no vôbec som neschudla . ☹
pýtať sa - brr vybrané slovo
ahojte 🙂
beak, nemysli az tak zle, na najhorsie.
ja sa spolieham na to, ze v dnesnej dobe medicina pokrocila a takmer vsetko sa da liecit a donosit zdrave babatko. ved kolko bab maju vselijake druhy chorob a maju babatka zdrave.
ja to beriem takto
ahoj snazilkant,,
tak ako pokračuješ v čakaní ,,
dúfam že dobre .. 😵
ahojky snazilkant 🙂
moniquie
tak snazilkujeme 🙂 v stvrtok idem k dr. tak uvidim co mi povie 🙂
ja som bola v nemocnici týždeň, ale všetky zákroky mi robila tá istá doktorka, takže to bolo fajn
strava..moc som nejedla, najradšej som mala rannú kávu s mliekom
ahoj, snazilkant
beak : jasne nemysli na zle veci,,
môj manžel ma sesternicu, ktorá mala strašne vysokú cukrovku, otehotnela, mala neskutočne problemy, vracala, nejedla, chudla, no babeno žilo dalej, lekar jej pomahal, a už je elli megan na svete,, sice v anglicku, tam je opatera lepsia,, no co sme ine,,,
podari sa nam,, vsetkym ..
snazilka uz aj ty si snazilka??? tak ti drzim palce aby si dlho snazilka nebola lebo aj ja som snazilka 😀
beak, tiez som nejedla v nemocnici, vacsinu som mala z domu. nemocnica je podla mna pre tych co chcu rychlo schudnut
hmm, akurat citam horoskop na rok 2010
a pocuvajte
pre ryby:
,, splnené priania+ zmena v bývaní,, ( to byvanie asi tazko) 🙂
V tomto roku si môžete viac dopriať a splní sa vám všetko, čo ste si zaumienili . 🙂
ahojte 🙂
cukruska 1920 🙂 a beak 🙂
ludia som maximalne unavena spala som len 2 hodiny no musela som prist sa na vas pozriet
snazilkant, píšu tam niečo pozitívne na barana?
ne ne,, mne chutili ranne páročky a syrečky,, s rohličkami ,,
ja som asi nejaky extra ekzot , na čaj som chodila pravidelne
ten nemocničný je proste iný,, a chutil na počudovanie,,
inak my v Nr máme vynovenú gynekologiu,,a pôrodnicu, tuším od januára či jako,,
oranžové steny, atd ..
snazilkant : ja som lev,, sem s ním ..
beak
,, vela lasky+ radikalne zmeny,,
rada tento rok je pre vas velmi pozitivny,aktivny plný ponuk a preto si ich nedajte ujst!
také bábo...to je radikálna zmena, však?
a rak??
moniquie, bledo zelena je tusim upokojujuca, nie?
moni...aspon budeme rodit v peknom 😀
snazilka a vahy maju co??
moniquie
,, cestovanie+ vyriešené problemy,,
rada na tento rok budte pokojná a majte nadhlad nad vsetkym co sa okolo vas deje
ďakujem snazilka, ale sme ta zamestnali 😀

tiež chcem najprv počkať na výsledky a potom začnem užívať femibion
len sa troch bojím tých výsledkov z genetiky