icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

moniquie
12. jan 2010

cukruska : dr. Riško ,,
a ty ?

trinitka : možno to bola u mňa fakt náhoda, a strašne som sa sledovala,, dúfam že to budebrať pozvolnejšie pri dalšom pokuse,, no teraz som herečka a potom zmeknem ...

cukruska1920
12. jan 2010

a teraz by som sa do nej rada vratila

moniquie
12. jan 2010

šušťanie,, nooo, to je,, take prasknutie, ked sa to odlepí ,,
ešteže naši muži si nerobia z toho srandu ako ked boli na základke,,

je to fakt niekedy otravné,, čo už , do najbližšieho prechodu nám ostáva 50 rokov,,
vydržme to baby ..

beak
12. jan 2010

a to ja mám chlapa v kancelárii, takže si viete predstaviť, čo stváram, keď si potrebujem z kabelky vybrať vložku, schovať ju a ísť sa na WC "prebaliť"

moniquie
12. jan 2010

chvalabohu, vždy som bola s babami v kanclíku,,, všetko bolo ok, pri vyťahovaní , maskovaní po chodbách, napchávaní vačkov na nohaviciach,, xixi

snazilkant
12. jan 2010

ja mam len samych kolegov, no nevymenila by som ich za nic na svete 🙂
su uplne uzasny , a tie komentary na ine zeny , haha niekedy sa fajne zasmejem

moniquie
12. jan 2010

dobrú noc želám ..
utekám pod perinu je zima ...
ahojte ..

trinitka87
12. jan 2010

niekedy si myslim ze pracovat s chlapmi by bolo lepsie, neohovaraju, nehnevaju sa za kazdu blbost....atd
zajdu na pivo a vsetko si vydebatuju a vyriesia a hned su naj kamarati

trinitka87
12. jan 2010

ahoj moni 🙂 a dobruuuuuuu

snazilkant
12. jan 2010

moniquie
dobru nocku

beak
12. jan 2010

dnes to už zabalím, nejaká som unavená z celého dňa, bol divný
dobrú noc

cukruska, bodaj by to snažikovanie bolo úspešné 😅 😅 😅

cukruska1920
12. jan 2010

bea...uvidime o par dni 😅

trinitka87
12. jan 2010

beak dobru aj tebe

trinitka87
12. jan 2010

tak idem aj ja spat . majte sa

fugu77
12. jan 2010

Vsetko najlepsie v novom roku zelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!

velvet26
13. jan 2010

pekne ranko baby, pisem hned takto zavcasu, lebo cez den sa zas asi sem nedostanem...
fugu, dodatočne vsetko dobre do noveho roku aj tebe.. 😉
vcera vecer som bola nejaka unavena, citala som si knihu a pozerala potom film, ze som na net ani nesla, no dnes vecer by som chcela nakuknut..
tak nech sa vam dnes dari..pekny den papa 🙂

cukor
13. jan 2010

dobré ránko......sa prekonávate....za jeden den tu tolko popíšete....ale je fajn,že sa môzeme aspon takto vyrozprávat...

trinitka87
13. jan 2010

caute baby,

cukruska na teba myslim ako si pochodila s vysledkami.... 😵 😵 😵

micicka
13. jan 2010

ahoj kočky 🙂

včera som na vás nemala bohužiaľ čas, tak som vás prečítala dnes.

cukrus, no som zvedavá na výsledky, či sa už konečne niečo dozvieš.

ja som dnes ráno dostala tretí menzes, s malým meškaním, ale to nevadí. ale tak sa mi točí hlava, že som na obede v jedálni skoro odkvecla, neviem či je to z toho počasia, ale už som sa normálne videla na zemi 😲

prajem zatiaľ pekný deň a večer sa snáď zastavím 🙂

cukruska1920
13. jan 2010

Ahojte ☹ dopadlo to zle..teda dobre ale pre mna zle.... vysledky z hematologie su v poriadku...ta mutacia sa nepotvrdila....takze zas nic neviem a mozem cakat ze sa to zopakuje..baby ja uz asi ani dieta nechcem...ja uz nevladzem...proste ten isty kolotoc stale dokola...otehotniem, potratim, otehotniem, potratim...a mna to uz nebavi..nemam nato sil ☹ som volala gynekologovi tak okolo piatej mam prist...uvidim co dalej...ale proste je to cele zle 😔

trinitka87
13. jan 2010

boze, cukruska 😔

ked mam pravdu povedat,priznavam, ze obcas aj ja mam pochybnosti a obavy ze ako to dopadne nabuduce.
som v neistote lebo stale cakam a neviem co a ako, mozno ani mne nic nenajdu a budem hotova a zase na zaciatku.

cukruska1920
13. jan 2010

trini..vies jak som sa ,,tesila" ked vysla ta mutacia u gynekologa ze budem pichat injekcie a uz nepotratim...ale co teraz? ako mam tam nieco pozitivne...teraz som citala nalez ale k tomu mi doktorka nehovorila vobec nic.. neviem fakt co dalej...teraz len dufam ze niesom tehotna 😔 osud je kruty a deticky mat nebudem

micicka
13. jan 2010

cukruska chápem ťa, že už rozmýšlaš či vôbec chceš bábo, ja už som tiež bola na pochybách, ale potom ma to zase prejde.
je mi ľúto, že tie výsledky nič nepriniesli, ale verím, že bábätko budeš ešte mať. dnes sa porozprávaš s dr a uvidíš.
ale nechápem ako je možné, že najskôr ti ich zistili a teraz nie? 😕 to je nejaké divné. ale doktor ti to vysvetlí a potom budeš vedieť viac, alebo ťa ešte pošle na iné vyšetrenie. netráp sa o piatej budeš múdrejšia 😉

trinitka87
13. jan 2010

uvidis este co ti povie tvoj dr. mozno sa situacia zmeni. uvidis, ze budeme mat deticky 😉

trinitka87
13. jan 2010

micicka ma pravdu, dr ti to vysvetli a poradi uvidis

macka3
13. jan 2010

ahojte dievcata,aj ja chcen prispies svojim pribehom,tiez som nemohla otehotniet,uzivala som lieky na ovulaciu a po roku som si nasla na teste dve ciarky,od radosti som skoro s koze vyskocila ale ta radost netrvala dlho,v 9tyzdni som absolvovala kyretaz pre missed abortion,tolko zialu a bolesti v srdiecku neprajem nikomu,s manzelom sme to velmi tazko znasali,presli dva mesiace a ja som bola znovu tehotna a viete si predstavit tu radost,po rizikovych 9 mesiacoch sa mi v auguste v r.2008,narodila krasna dcerka=boli sme velmi stastni a ked som po 4 mesiacoch zistila ze som znovu tehotna tak som nevedela ci mam plakat alebo sa tesit,tehotenstvo preslo ani neviem ako a v septembri minuly rok sa mi narodi zdravy syn,ktory teraz ma 3 mesiacky,aj ked som prezila stratu jedneho dietatka,pan boh mi za to doprial dve zdrave a hned po sebe,drzim vsetkzňym palce aby vas postretlo tolko stastia ako mna,pa

micicka
13. jan 2010

Ahoj macka3, aký pekný príbeh, taký dojímavý, krásny a šťastný. Hneď mám lepšiu náladičku 🙂 ďakujem za povzbudenie 😉

marion
13. jan 2010

macka, super...dakujem aj ja, potesilo ma to...mozno netreba na to tak mysliet a nie prilis planovat...aj ked sa to uplne neda... 🙂 Co pride, pride....a to je len prekvapenie pre nas co bude, co je nasim osudom... 😅

macka3
13. jan 2010

prezila som si svoje tak viem ako sa citia dievcata=snazilky a tie ktore prisli o vytuzene dietatko ale oplati sa cakat,tiez mam kolegynu z prace,ktora sa snazi uz niekolko rokov a stale nic ale myslim si ze kazdu raz stretne to stastie priviest dietatko na svet

velvet26
13. jan 2010

ahojte kocky.
podarilo sa mi nakuknut,...
macka, krasny pribeh, som rada, ze si nam sem napisala, vsetky si nas tym urcite povzbudila...
super, takze ty si si asi ziadne specialne vysetrenia nevybavovala a neuzivala si potom v dalsom tehu lieky na podporu tehotnosti alebo nieco?

cukruska, ja tomu nerozumiem, ved si pisala ze ti u tvojho nasli v krvi mutaciu MTHFR a teraz ju nenasli ci co?
ono je dost mozne, ze ti skumali len ine mutacie a to leiden a prothrombin, skus sa pozriet do papierov...niektori hematologovia totiz tu MTHFR ani neskumaju, lebo ju ma vraj kazdy 3 clovek a je dost casta...
skus si to pozriet, pripadne, nech ti to gyndos prekontroluje..
ono by to potom znamenalo, ze mas len tu MTHFR a nemas leidena a prothrombin, co bud rada, lebo to su horsie mutacie....hmmm, tak nezufaj, na tu MTHFR staci casto len vyssi prisun kyseliny listovej a hlavne dosledny pitny rezim...nebojkaj, bude to dobre.. 😉