Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
velvet no jasné, keď nič ide sa ďalej, ale tá neistota je na nervy, ale nedeľa je tu co by dup, tak som zvedavá, no ale zdá sa mi, že budeš tehu 🙂
janga presne tak! nedáme sa 😀
baby, normalne to tu zacina byt exciting 😎 ...sa tesim, ked budeme uz vsetky robit babatka...
no veru bude to tu onedlho zaujímavé! začína sa tu šíriť nejaký výrus 😀
janiere je jasné, potom tu máme myslím vifinku, cukrus a velvet ako čerstvé adeptky 😉
baby, poviem vam ze to uz vsetko tak inak beriem ako prvykrat, tak viac flegmatickejsie...ale tesim sa, na to co bude..ked nie tento mesiac, tak iny... 🙂
lu.lu..aj vy by ste uz pomalicky mohli zacat keksickovat...hm....ja myslim, ze uz pojdete do toho este tento mesiac.. 😉
lu.lu no inak my dve sa nejak zhodujeme...neboj bude detí ako smeti...co už ktosi si to musi odkrutit...v sobotu ideme zapijat slobodu,kamaratka je v 12tt....dnes bola na sono a ja som to moje posledné sono mala stale v podvedomí dnes...az kym mi sestra nepovedala ze malinké je v poridku a ze srdiecko bije/volala s nou/...stale som na nu myslela, ze aby sa jej to preboha nestalo ako mne...joooj clovek asi naozaj potrebuje obcas facku, aby si zacal zivot vazit a aby si uvedomil, ze nie je to vsetko také jednoduché ako sa zdá... Cukruska drzím ti palce....poriadne poriadne...nech nam tu pribuda tých buchticiek....micicka a tym mas dnes nejaku depku ci co?????? Inak presne poznám situaciu, aku si opisala, clovek by chcel niekedy troska povzbudenia, mozno niekedy staci len vypocut, usmiat sa na toho druhého co ma problém a povedat : "neboj, bude dobre" 🙂 Ja mam vela známých, ale naozaj len par ludi okolo seba, co ma dokazu povzbudit, vypocut a chápu ma...Týchto pár ludi, mám strasne rada a pri najblizsej prilezitosti im to urcite poviem....boze už revem 😀
lenkka tak tak mám nejakú depku aj zle mi bolo cez obed, som myslela, že odkvacnem. no a čakala som, že ma kamoška povzbudí, stačilo to obligátne, neboj aj tebe sa podarí a nie múdre reči, júj naštvala ma!
ale už je to lepšie, už som tu medzi vami, len dúfam, že keď budete všetky tehotné a ja ešte nie, budete sa so mnou baviť 😀 😀
velvetka.... 🙂 🙂 to tehulkovanie by bolo super drzkám palce....no baby moje, sa to tu nejak zvrháva....sak to po veceroch uz na konikovi ani nik nebude, vssetky budeme babatka robit... 😀
miciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daj si tu bonbonieru!!! to su reci toto!!!
mici, už aj ja nebudem musiet ist cikat, ste ma nejako dodepkovali ☹
pocas time outu si sem odbehneme, rýchlo niečo napíšem a pojdeme dalej na babatkovanie 😀
janga už som zožrala celé pepermintky, ale teraz si ma inšpirovala, vypýtam si niečo na upokojenie, dám si za jeden, no nie? 😀
babule...co to tu je..nejake slzave udolie...haaaa...tak stop, utriet slzicky... 😅 😉
mici v pepermitkach nie je liker, zle si na to isla 😀
lenkka prepáč, to som nechcela. ale niekedy aj to treba, ale už sa tie intervali medzi depkami predlžujú aspoň u mňa
a micicka, to poznam take osoby, ze chces podporit, povzbudit, a este viac ta zhodi do depky...to ako keby narocky, asi jej o to islo...no nic, kasli na nu..
to ja som sem tu takú depku vniesla, ale aj cukruska plakala. zvalme to na pocasie, tu u nas bola taka hmla dnes, ze az!
lenkka- hormony s nami lomcuju 😉 ...mne je tiez hocikedy do placu, ale je pravda, ze si omnoho viac vazim teraz beznych veci....
velvet- no neviem, ci tento mesiac, chcem najprv vysledky a aby mi moj lekar nasadil duphaston, tak by bolo dobre este mesiac pockat,ale ved uvidime...
velvet..mam dostat 22.1
mici...moj muz hovori ked placem ze zbytocne minam vodu...a ta je draha 😀
velvet presne ako hovoris ako keby naročky, ja jej hovorim, vsade same tehotne a tak mi je to luto a ona so smiechom, chces ja ti este jednu pridam!! normálne nechápem, čo to do nej vošlo ☹
baby treba si najst nejaku zabavu, co vam vyplni volny cas , aby ste nemali cas plakat, ja som vcera zacala...
janga tequila ako náhrada za likér moze byť?
a akú uábavku si si našla?
jaaaaaj tak to budes mat lepsiu naladu ako ja 😀
idem nieco vyrabat - som zvedava, co z toho vznikne, potom odfotim a ukazem - ak to bude schopne.. uz som si objednala material, hladam si inspiracie, celkom ma to zamestnava, no uz aby mi to doslo celkom sa tesiiim
micicka, no to co je aka p..a...nech sa na mna nehneva..no toto by prava kamaratka nikdy nepovedala a este so smiechom, to je aka skodoradostna... 😠
micicka - to akoze aj ta tvoja kamoska je tehotna? dobre som to pochopila? ci?
ona nie je, ale jedna spoločná známa je tehotná. táto má dvoch krásnych chlapcov, ale jeden je skoro nepočujúci a preto si myslí, že ju postihlo to najhoršie na svete a všetky ostatné problémy sú banalitou. kašlime na to. už jej tak ľahko nezavolám
ďakujem vám, že vás tu mám a pomáhate 😀
už to tu začína zase blbnúť 😠 ide to pomalyyyyy
vela ludi si mysli, ze ten jeho problem je ten najvacsi...
asi je konik pretazeny..
myslim, ze sme sa tu zisli celkom dobra tlupa-ste fajn kocky 🙂

nedam sa - celkom fajn den som mala, tak na co si ho kazit na vecer , nie?