icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
1. jan 2010

velvet úplne ti rozumiem, ja ked som zistila, že som tehu, nahovorila som najlepšiu kamošku tiež na to - no teda ak sa to dá, ale už sú dlho spolu a možno potrebovali len trošku postrčiť. tiež sa im zadarilo na prvý šup, strašne sa za ňu teším, ale keď vidím ako jej už pomaly bruško vykúka, som taká nešťastná a vtedy si uvedomím, že ja by som mala bruško už väčšie ☹
ale aj ja ho budem mať 😀 a také veľké, že až, len trošku neskôr

jarulai
1. jan 2010

micicka, budeme vsetky, co sme tu 😉

velvet26
1. jan 2010

micicka..budeme mat aj my bruska, krasne a v nich zdrave babatko...uz sa na to moooc tesim...ta pozitivna energia, co si tu davame navzajom nam v tom urcite pomoze... 😵

jarulai
1. jan 2010

jooooooj, uz nech to je. ja sa tiez na to hroooooooooooooooozne tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm 😵 😵 😵 😵 😵

micicka
1. jan 2010

veď sa musíme navzájom povzbudzovať, každá z nás je na tom inak a ked je niektorá v depresii, tie ostatné čo majú dobrú náladiču je pomôžu, no nie?!

a takto to spoločne prekonáme a budeme sa gulatiť a gulatiť 😀

velvet26
1. jan 2010

ono baby, ja ho asi az take pekne mat nebudem, kedze si budem musiet podla vsetkeho pichat do podkozia tie injekcie heparinu, kvoli trombofilii, no nevadi...hlavne, ze bude rast a babatko v nom bude zdravucke, uz som sa s tym vyrovnala, zvladnem to... 😵

micicka
1. jan 2010

no myslím, že už je tu väčšina z nás totálne nedočkavá.

ja už tiež neviem ako to vydržím, ja som chcela už pod vianočným stromčekom ťuťu muťu

micicka
1. jan 2010

velvet, to sa neboj - všetkým sa bude to bruško páčiť, či bude dopichané alebo nie 😎

cukruska1920
1. jan 2010

rozoberate tu vitaminy? ja papam femibion a vitamin E...a muzik tiez ecko a zachvilu aj macu mu budem davat 😀

velvet26
1. jan 2010

micicka, to verim, ja som bola vcera taka zhava, ten moj zalomil ako kabela...no zacneme az v tom februari, po 3 menzese..mozno to vyjde aj na marec, neviem za ako dlho pride druhy menzes, pevne verim, ze nebude meskat...teraz mi akurat koncia plodne dni..

jarulai
1. jan 2010

a gulatiť a gulatiť... 😵 to bude paráda. ja ked si spomeniem, aky bol moj muzik stastny tych par tyzdnov, co som bola tehulka...strasne sa tesim, ked to znova nastane. a verime tomu, ze na ten druhy krat to uz vyjde 😵 😵 😵

ano, presne preto sme tu, aby sme sa v pripade tazkych chvil podrzali 😉

velvet26
1. jan 2010

cukruska, co je to ta maca...to su nejake vitaminy v tabletkach, ci nie? ake to ma ucinky, to je len pre muzov?

micicka
1. jan 2010

cukrus čo je to maca? ja som asi mimo, ale neviem

vifinka
1. jan 2010

prisli k nam susedia na poharik, idem sa im venovat...pekny vecer a tesilo ma, damy 🙂

jarulai
1. jan 2010

ja som sa dala este na vceliu matersku kasicku. nemate s tym skusenost niektora?

velvet, ja si budem musiet tiez pichat injekcie kazdy druhy den, lebo vraj u mna normalny duphaston nezabera. ale je mi to totalne jedno, kvoli mimi by som si pichala aj kazdu hodinu, ak by bolo treba 😉

micicka
1. jan 2010

jarulai, my sme sa spolu ani poriadne netešili, lebo ten môj bol práve celý ten čas v zahraničí. tak dúfam, že teraz to budeme prežívať spolu už od začiatku 😉

jarulai
1. jan 2010

vifinka, tak prijemny vecer 😉

velvet26
1. jan 2010

jarulai a ake injekcie si budes pichat? zistili ti tiez trombofiliu, ci nieco ine? duphaston je na udrzanie tehu...ak sa nemylim...

jarulai
1. jan 2010

micicka, neboj, pocas tych 9 mesiacov sa budete spolu tesit casto 😉 😵

velvet26
1. jan 2010

pa vifi... 😉

cukruska1920
1. jan 2010

maca je super vec.. muz ju uz bral a zostala som tehu...tu je link http://biocare.sk/eshop/produkt/maca

jarulai
1. jan 2010

velvet, ja som len MTHFR heterozygot, na to mam ten femibion 800. ale ja som uzivala pocas tehu duphaston 3x1, ked som zacala krvacat dokonca kazdych 6hodin jednu a aj tak nepomohlo. v dalsom tehu mi chce doki pre istotu nasadit duphaston v injekcnej forme /mozno sa to inak vola, neviem/, ze je ucinnejsi.

tebe aku formu trombofilie zistili, ked si musis pichat?

micicka
1. jan 2010

no vyzerá to dobre, to by sa možno aj mne šiklo 😉

petruci6
1. jan 2010

caute baby,
zaujal ma nazov tejto temy,tak som trosku precitala,je to nieco podobne ako tema kam chodime davno Mamicky z missediek,len vam chcem popriat vela trpezlivosti v Novom roku a vsetkym vysnivane babatka,viem co prezivate,zazili sme si toho dost my,ale ako vidite v mojom pase,na kazdeho si sadne stastie,to vam prajem vsetkym 😉 🙂

velvet26
1. jan 2010

cukruska, teeeeda, vyzera to fakt dobre, tusim mu ju hned aj kupim v pondelok.. 😉

cukruska1920
1. jan 2010

velvet...no to sa da zohnat len cez internet..v lekarnach to nemaju... ja mu to dam az nejake 3 dni pred ovulaciou...to staci...

velvet26
1. jan 2010

petruci, dakujeme ze si nam sem napisala...krasnu dcerku mas...aj my verime vsetky co sme tu, ze sa vsetko na dobre obrati...a budeme buduci rok uz tehulky so zdravymi miminkami... 😉

jarulai, ja som leiden heterozygot, zatial si nepicham nic..samozrejme o mutacii som nemala doteraz ani tusenia, lebo sa mi neprejavuje, ci sa to stalo kvoli tomu, to je tiez otazne..lebo som nemala ziadne priznaky, takze v druhom tehu hned mam prist k hematologicke a uvidime, mozno nebude treba injekcie, no preventivne mi ich asi nasadi...teda poviem, bol to pre mna sok...netesi ma to ani teraz, no viem, ze urobim pre mimco cokolvek..

jarulai
1. jan 2010

cukruska, vyzera to dobre. aj je muzik po tom viac sexiku chtivy?

no neviem, moj by mi asi odmietol uzivat k tomu femibionu este nieco dalsie. alebo mu ho vysadim a objednam macu?

jarulai
1. jan 2010

cukruska, tak to nemusi uzivat stale? a v akych davkach to tvoj berie?

cukruska1920
1. jan 2010

jaru...moj muz je stale takze v tom ohlade rozdiel nevidim 😀 a spermie to skvalitnuje urcite...aj pohyblivost a naco davas muzovi femibion??