Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
petruci ahoj a ďakujeme za podporu, a taktiež tebe a tvojej rodinkeprajem veľa zdavia a šťastia
cukrus, ved aj moj 😀 preto sa pytam, ze kto by mu potom vladal, ze jo 😀 😀 😀
moj doki navrhol aby to skusil a ked zacal minuly rok /vlastne uz predminuly 😀 /tak sa nam hned podarilo mimi. no teraz to uziva uz rok a...ale myslim, ze na tie spermose mu to objednam
cukrus berie to len tvoj manžel alebo aj ty. mňa zaujalo to, že je to proti únave, že zmierňuje vypadávanie vlasov a aj ostatné, že aj sebe by som to naordinovala
velve...su aj mensie...moj muz ma 30ks v baleni... daj si nazov do googla a najde ti to viacej stranok aj kde a ako sa da objednat...zhruba do tyzdna ti to pride
jaru... femibion je vlastne kyselina listova a naco to maju brat chlapi?
baby inak aj CEM-M je dobre...aj to bral
no to by aj mna zaujimalo, lebo mne zacali v poslednej dobe strasne padat vlasy a spala by som asi vkuse 😀
cukrus...tak uz som asi aj doobjednavala...teraz ma bol nakuknut do obyvacky, ze co robim, tak som mu hned ukazala tu stranku s macou, vychvalila a on, ze ci sa to da kupit v lekarni, ja ze nie len cez internet a on, tak to nekupuj...hm..asi ho na to nenahovorim.. 😠 alebo to objednam a poviem, ze som to v lekarni predsa len objavila... 😅
mici... len muz ale sem tam si dobnem aj ja... ale fakt len obcas... lebo je to dost drahe a chcem to nechat jemu
cukrus, vies, ze vlastne ani neviem 😀 doki mi nahovoril, ze aj moj muzik bude urcite heterozygot a preto by to mal uzivat. no terza to uziva uz skoro rok a nic 😠
prave mi povedal, ze on kludne prejde aj na macu, tak mu to asi objednam
jarulai a to vadi, ked ma muz mutaciu...ako moze ju asi zdedit potom dieta a bude homozygotne, ak by ju zdedilo po tebe aj po nom, no ako to ovplyvni tehotenstvo tvoje...? ved MTHFR ma vraj kazdy treti clovek..nie je skor dolezitejsia mutacia matky?
velvet, ja mam skor pocit, ze dokimu islo o zvysenie predajnosti, lebo on ho odporuca kazdemu, ako som sa nedavno dozvedela.
ved prave to - vsetci lekari mi neskor povedali, ze MTHFR ma kazdy druhy, ze to je nic. zmenila som aj gyndosa a ked som mu ukazala vysledok tohto, ze mam tuto mutaciu, tak sa nechapavo pytal ,ze preco mi to vlastne moj doki zistoval, ze ved tato forma je uplne nepodstatna...
ja si tiež myslím, že mutácia u muža neovplyvní tehotenstvo. najlepšie asi sa opýtať lekára, ktorý to odporučil že prečo to má užívať
velve...poradim ti...neukazuj mu take stranky lebo ked uvidi cenu sa mu vlasy zjezia 😀 moj muz doteraz nevie kolko to stalo lebo by mi to nedovolil objednat 😅
jaru...to nevadi aj keby bol....dolezite je aku krvnu skupinu a zrazanlivost ma matka... takze co sa tyka muz to vobec nevadi
cukruš o ni tí muži možno skôr budú pochybovať o tom, či je to nezávadné, keď to lekárne nepredávajú
no babulky, uz ste ma uplne presvedcili, ze sa muzik nemusi tym napchavat a kludne moze prejst na macu
cukrus a aj mu to zlepsilo spermiogram, ci to ste este neskumali?
mici.. ee to si nemyslim...v niektorych lekarnach nemaju ani femi kvapky..ja som ich mala problem dostat... som si ich kupovala v blave ked sme tam byvali a to bez problemov a teraz som pobehala polku nitry kym som ich dostala
to vážne? toto ma najviac rozčuluje, že v BA je dostať všeličo a tu to jednoducho nemjú. rovnaké to je so sortimentom tovaru tu a napríklad v Rakúsku ☹
ja to teda este skusim kuknut aj u nas v TO, ale ked vravis, ze v NR to nemali, tak neviem, ci to u nas bude.ale na druhej strane - kamoska nemohla v PD napr. zohnat ani vceliu mat.kasicku, ani femibion a u nas som to nasla hned v 1.lekarni
cukruska, tie femikvapky sa nepredavaju preto v niektorych lekarnach, lebo obsahuju vacsie percento alkoholu, mam kamosku co robi v lekarni, magistra farmacie, ta mi to povedala..ja si ich preto kupujem v inej lekarni, kde ich maju..tak to je pre ten alkohol vraj..inak, nema proti nim nic..
hej, presne toho sa ten moj boji, ze ci to nie je zavadne, skusim sa na to opytat tej kamaratky, ze preco tu macu nepredavaju...
jaru... no ked sme boli na spermiograme mal dobry.. normozoospermia... aj pohyblivost aj kvalita bola dobra... ta ale preco ju este nezlepsit 😀 nech sa potvorky snazia.....hej..nakoniec som tie kvapky dostala v lekarni v Mlynoch
velvet skús sa popýtať a daj vedieť, zaujímalo by ma to
no ved jasne - treba potvorky popohnat 😉 😀 no ale ked to ma na ne ucinok az 200%, tak ja to asi fakt objednam
baby, chvilu tu nie som a ste tri strany popisali,musim vas precitat, nech som v obraze 😅
spytam sa jej na to, ked s nou najblizsie budem...
inak, ked sa potom tvori tolko spermii, ktovie ale ci su aj take kvalitne tie spermie hm...no to asi nezistime.. 😅
velve... to je jedno..aj tak dokaze vajicko oplodnit len ta najkvalitnejsia a najrychlejsia...si nepozerala ,,Pozri kto to hovori?" 😀
velvet, nemyslim, ze mnozstvo by potom bolo na ukor kvality. to by ma fakt nastvalo 😠
tak to určite nie je tak, že čím viac tým menej kvalitných, to je blbosť! čím viac tým lepšie - viacej možností, že je medzi nimi tá pravá 😀
micicka a ta prava sa uz bliiiiiiiiiiiiiiiiiziiiiiiiiiiii 😉 😵
baby, vsak to ja len tak...no pocula som, ze niekedy aj chybna spermia moze oplodnit alebo aj vajicko moze byt chybne a potom to dopadne zle...to mi prosim pekne povedal moj gyndos...hmmmm...ktovie..
a inak k tej MTHFR, tu trosku aj podcenuje aj ta hematologicka moja, ze to nie je az take zavazne...ale ze moze niekedy sposobit aj vacsiu sarapatu ako napr. leiden alebo ina mutacia...je to vsetko dost individualne, no mozme byt este radi, ze mame len heterozygotnu formu, t.j. poskodeny len jeden gen, druhy ok...pri homozygotnej je riziko omnoho vacsie a vtedy sa prejavuje aj castejsie aj v beznom zivote..
no jasné, zňuž je toď na blízku.
cukrus, ked sa budem smiať pri sexe, tak to za to, že si budem predstavovať spermie v pozi kto to hovorí 😀

aha cukruska, dobre ze si mi povedala, kukali by na mna v lekarni, ze co chcem...ono maju len to velke 120 tbl. balenie?