Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj monig, tak urobili ste si vylet...pekne, aj ja som chcela dakam ist, no marod je stale v posteli..no nevadi, hlavne nech sa vyzdravie..
zapalila som si teraz sviecku v skle, vonia ako capuccino kava, krasne mi uz voni cela obyvacka, kedze ja kavu nepijem vobec, takto si aspon vychutnavam tu peknu vonu.. 🙂
jaaaj, co narobime s tou chripkou, ja ked som otehotnela, tak som mala tez vysoke horucky a to bol koniec augusta alebo zaciatok septembra, tak vyber si..ze kedy..hocikedy mozme ochoriet, aj ked teraz je toho vela..
Ahojte....som tu prvýkrát a tiež minulý rok bol pre mňa veľmi zlý.....musela som ísť na potrat, kedže moje bábatko bolo choré....veľmi ma to bolí a dúfam, že tento rok bude lepší a podarí sa mi zdravé dieťatko.....
ahoj velvet,,
ja že tu nikto dnes neni,,,
s tými chorobami, to je jak na just,, vždy to človek chytí ked to nepotrebuje,, najmenej očakáva,,
inak ja som zlý pacient, vždy som niečo prekonala, a nikdy nebola u lekára, takže som zvedavá, či som naozaj neprekonala niečo čo nám uškodilo, šak na genetike by mali podľa všetkého zrejme zistiť
modraell :
ahoj, že želám ti to čo všetkým babám tu u nás v témičke,,
bude dobre,, a všetkým sa nám splný náš sen ktorý snívame ..
bolí nás to,, trápi me sa, prežívame spoločne problémy a radíme si ako z nich von,,
pomáha to ,, pômôže aj tebe.. držím palec 😵
monig, na genetike ta preklepnu dokonale, to mi ver, mne zistili, ze som v minulosti prekonala aj toxoplazmozu, tzn. uz ju viac nedostanem, chvalabohu a aj mononkleozu ze som prekonala, mam protilatky...ako fakt netusim, ze kedy to bolo...raz ked som mala 17 r. tak viem, ze som bola hodne chora, mozno vtedy..
ahoj modraell, to mi je velmi luto.. ☹ v ktorom tt. si bola?
som rada, ze si zavitala k nam, mi ti pomozeme, su tu tiez dievcata, co boli uz vo vyssom tyzdni..tak tie ta pochopia najviac...a aj teraz je tu jedna kocka, co ju caka v pondelok hospitalizacia, lebo je babatko chore, vsak asi si si precitala..
velvet :
no som teda strašne zvedavá, čo zistia,, len tá doba kým budú výsledky, to bude asi najhoršie čakanie ..
bude sa mi to zadať ako väčnosť tak ako vám,,
tak zatiaľ chcem začať aspoň cvičiť, a ak sa mi padarí aj na ples by som šla
ahojte, hlasim sa po dlhsom case, ale priebezne som vsetko citala...
pozdravujem nove dievcata (cathy, zub37, zusika, modraell), pribehy boli fakt velmi smutne, ale treba dufat ze tento rok bude lepsi, veselsi, plodnejsi a napokon stastnejsi 🙂
zachytila som tu aj odkaz od cutty, je to iste ze je to mimomaternicove? drzim palce aby to dobre dopadlo...
monig,neboj, to prebehne rychlo, ja uz vsetky vysledky mam,aj ked na genetiku mi poslali krv z hematologie aj infektologie, tzn. skumali tie svoje stranky, priamo karyotyp nemam urobeny, no ten je hadam ok...ziadne postinute deti v rodinach nemame a nikto nemal ani potrat, ja som prva.. 😠
a s tym cvicenim, to ti schvalujem, ja aspon budem trosku santit na twisteri a fitlopte, uz mi pomalinky aj konci menzes, zajtra bude stvrty den a uz bude mozno aj koniec, co som rada, lebo sa to vracia do starych kolaji.. 🙂
ahoj zuztek..
aj ja verim, ze sa cutty to mimomaternicove tehotenstvo napokon nepotvrdi...cutty, drz sa...ozvi sa nam potom, budem ti drzat palce..
inak aku ste mali sobotu? ja konecne nie pracovnu, bola som na chate s kamoskami, a tie aj so svojimi detmi v tom najblaznivejsom veku, to bolo vresku a placu, normalne psychoterapia na moju dusicku 🙂
zuztek, tak to ste mali veselo...kolko vas bolo...?
moj muzik ochorel, ma nejaku hnusnu hnacku, takze pendluje cely den medzi postelou a veckom, no uz mu to ustupuje, bola som mu aj v lekarni kupit lieky...
sobota je ok :
máme tu synovca u rodičov,, jeho mamina ho "odložila " na víkend, je to krpec, v najlepšom veku, má 17 mesiacov,, hryzie jak divoch,, dnes sme ho kúpali, samozrejme aj so žltými kačičkami ..
velvet : tak je super mrška,, som zvedavá kedy ja dostanem a ako dlho,, lebo teraz som sa samovolne vyčisťovala 8 dní,, tak som zvedavá čo bude ďalej
a s tým cvičením, akurát čítam inzerát na latino , brušné tance,, misi ozvi sa môžme ísť spolu ..
Ahojte babulky, sme sa dlho nepočuli, teda vlastne nečítali 😉 či nevideli?
Vy ste sa ako krááásne rozpísali, viac ako 2250 príspevkov, ked som bala naposledy, tak bolo niečo okolo 1100, tak mám čo robiť, aby som dočítala.
Al. mi prezradíte čo sa udialo? Len som postrehla, že veľa smutných dušičiek pribudlo, to je mi lúto ☹
boli tam 4 deti od 4-8 rokov, no a asi 10 dospelych, hrali sme karty, pat a mat, stolovy futbal... taka pohodicka, ale tie deti boli strasne uplakane, teda hlavne chlapci, dievcata boli zlatucke 🙂
monig, to cely vikend je maly u vas...mate roboty s nim co...ale prijemnej... 😵
vy byvate s muzom u vasich rodicov?
kolko si po kyrete?
ahoj lenkaxy,
akurát dnes som sa zamyslela, že si založila túto tému,, a neni o tebe dlhšie počuť,,
pribudlo nás tu,, niektoré s malými problémami, niektoré s väčšíme, niektoré s jedným MA niektoré s viacerými, no a tie najsmutnejšie v neskoršom štádiu tehotenstva ..
no veríme, že bude ok,, a všetky budeme mať zdravé bábenká ..
ty si ako na tom ? už si tehu ,, či nie .
ahoj lenkaxy, no ze si sa ukazala... 😅
ako sa mas, co mas nove?
velvet :
mám to šťastie, že bývam v tom istom paneláku ako rodičia , o jeden vchod ďalej 😀
segra býva od NR 15 kilákov, takže rodičia jej ho občas ukradnú aby sa s ním mohli pomaznať, no a ja keďže som hneď vedľa tak to často absolvujem s nimi ...
dnes sme sa hrali s hokejkami, a balónikmi ,, no a ešte som mu ukázala ako saa telefonuje so starým klasickým telefónom na pevnej linke,, takže od vtedy vydáva zvuky do slúchatka,, naši museli vytiahnuť starý aparát aby sa hral ... 😅
monique ahojky, dakujem za rekapitulejšn 🙂 , aj ked nie velmi pozit.
No ja som po jednom menzese, bol 25.12. teda den po štedrom dni 🙂 Tak uvidíme, či doje´de dalšia mnzs. Ale asi dojde, kedže som cez ondulku bola mimo SR. Mám to v robote také ulietané, stále niake služobky a tak.
Inak ja som na kyrete nebola, sama som sa vyčistila.
velvetkaaa ahoooooj, som sa normálne na vás tak tešila 🙂 😲 ♥
Už mám výsledky z hemato - všetko o.k, našťastie, aj u infekto - aj to je o.k. Ked som bola na tej infekto, tak tam akurát hospitalizovali, jednu pani, asi prasacia ch. - fasa čo? Sedela s nami dobru hodku v čakárni 😠
lenkaxy, ked pride druha mrska nevadi, aspon budes vediet, ze si ok...mne uz konci druha a tesi ma, ze dosla presne na den..a ziadne bolesti, nic...ale ani pri prvej som nemala..
kde si bola na sluzobke...to asi nie je bohvieco, ked ti padne sluzobka zrovna na ovulku,co...hm...ako casto chodievas na sluzobky?
lenkaxy:
ja som po jednom kyrete , a jedno teraz na vianoce samovoľné čistenie,,
takže dva krat sme smutili,, hadam do tretice všetko dobre ...
tebe želám tiež všetko dobré,, a gratulujem k založeniu tejto super témy ,, moc pomáha ..
lenkaxy, tak gratulujem k vysledkom, super, ze ti nic nenasli...tak to bola potom naozaj len blba nahoda... 😉
som rada, že témička pomáha. Sme ju zakladali spolu s dievčatami, ja som tam vedela dať tie ♥ ♥.
Ako dloho si sa čistila, tuším si spomýnala 8 dní. Ja asi 10-12. A menzes došiel po 33 dňoch, Tebe ako?
mne nastali komplikácie pri druhom raze v šiestom týždni, 5 dní som len špinila, a potom násleldn etých 8 dní klasika menzes , dosť dosť silné ,, takže teraz budem čakať hadam mesiac,, uvidíme čo sa udeje, ak to bude príliš dlho , doktor vyvolá, a neskôr si dám upraviť agolutinom ...
monig, mi sme sa rozhodli, ze z povodnej temy odideme a zalozili sme ju posledny den v roku, bolo to pre nas aj take symbolicke, chceli sme stary rok ukoncit uz v lepsej teme, pozitivnejsej a vsetky verime, ze nam prinesie stastie v podobe krasnych zdravych deticiek.. 😵
ahojte,
už som tu aj ja, práve som prišla z práce, otras, aj v sobotu musím makať.
velvetík tie služobky sú teraz nahustené v januári, bola som v Znojme a na druhej v Prahe, som sa vfrátila včera asi o osmej večer. V CZE je uplne nádherne nasnežené, ako roprávvková krajina 🙂
Inak dúfam, že tvojmu MM to čoskoro prejde, Nie je to ktovie čo, takéto preteky na wc 😀 Ja to poznám, mám už 10rokov chronický zápal hrubého čreva, xixi, aspon k tomu nepribudla žiadna mutácia, stačí mi 😀 . A predstav si, sa mi podarilo MM dostať na tu hematku, kvoli tomu, že jeho mamina mám trombo. a brat leidena. Som bola z neho prekvapená, že išiel 😉

mici : na piramíde,, makačka,, no pohľad stojí zato,, boli sme minulú zimu ked bo super veľký sneh,, bola to paráda ..
inak čo nového ..