Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
trini.. a nemozes skor? musis pockat na mrchu?? 😕 a z coho mas vysledky,?
nemusim cakat na nu ale chodim tam uz tak strasne casto......
a tak som sa aj dohodla, ze aj tak tam musim ist potom a hned sa vyriesia aj vysleky,spolu.
tych par dni uz vydrzim pockat ked som cakala tak dlho, vyse 2 mesiacov a vysledky su na tie trombofilne mutacie 😎
trini... tych par dni uz neni nic...neboj dockas sa...tfuj tfuj nech su co najlepsie
dakujem, len nech tam nieco male je, vyriesi sa to nejako a hlavne nech je dalsie tehu v poriadku.
to je moj maly skromny plan na tento rok
trini... to si aj ja zelam 😉
janga,,,tak namiesto tej potvory cysty treba bublinku zaobstarat 🙂
cukrus,,,cauko,,,ja uz dufam, ze ma budes nasledovat,,,a ziadne vymyslanie s mrchou,,,
baby,,,snad ma nenechate samu s wc misou sa rozpravat 😅
joooj, ako som hovorila, ze zavidim babam nevolnosti, ze to bude malina,,,to som este nevedela, ze o aku "malinu" ide,,,,,niekedy mi je dost nanic,,,,a zacalo mi to od piatka,,,,dnes som mala do toho este aj take fajne tocaky v robote, ze som uz cakala, ze kto si to vsimne,,,ale zatial mam stastie v maskovani 🙂 ,,,
k dokymu a na sono idem zajtra po 12-tej,,,,tak snad prezijem 😅
trini,,urcite sa to vyriesi 🙂
jani... no rada by som sa pridala tak ale vies... my sme uz urobili co bolo treba a teraz je to uz len na prirode...inak som 10DPO tak pozajtra asi testujem.... a co sa tyka nevolnosti... ja by som chcela aby mi bolo zle...pred tym tie dve tehu mi nic nebolo...
ano, presne,,,ani mne predtym vobec nic nebolo,,,
super, takze uz budes testovat ,,,drzim palccce 🙂
a aj tie nevolnosti vydrzime,,,,ja si tak hovorim, ze ked mi je aj zle,,,ale snad aspon fazulke je dobre tentokrat, tak pre nu vsetko
jani... citim ze tam nic nebude ☹ ale sak uvidim...no ved to...sa aj hovori ze ked byva v tehotenstve zle ze je to zdrave tehotenstvo...predtym mi nebolo vobec nic a tak to aj dopadlo
idem robit chlebicky...vecer sa zastavim...tak zatial
cukrus, nebud smutna,,,uvidis este,,este je cas 🙂
a ja uz idem domov z prace,,,ahojte
ahojte kocky...
pisem teraz, lebo vecer asi nebude cas, budeme mat navstevu...
janga...super, ze cysta zmizla, to som velmi rada, uz nicomu nebrani, aby sa v brusku zabyvalo babatko...budete uz skusat?? 😉
janirejka, drziim ti vsetky palce zajtra u dr...urcite bude mat pre teba dobru spravu a uvidis mozno uz aj svojho drobceka, napis nam potom hned...ved si nasa prva tehulka, tak to s tebou prezivame.. 🙂
cukruska, ako neviem, ja som tie priznaky mala vsetky a dopadlo to blbo, aj ked je pravda, ze mi potom mizli...takze pokial su, je urcite vsetko ok...tak janirejka, nechcem ti zelat nic zle, no nech ti je riadne zle, aby sa babatku darilo...vies ako to myslim... 😉 😵
nooooo dnes som tam videla este neprasknuty folik, tak uvidime, ci ho stihneme... 😀
k tym nevolnostiam - mne bolo zle a riadne, musela som si aj dovolenku zobrat, lebo som nevladala zit, a zrazu to preslo... ale to uz asi bolo nem-dobre 😔
janga, no super, ze je folik velky, urcite coskoro praskne...super, chodis pravidelne na folikumetriu?
ja mam mat ovulku buduci pondelok, tak budeme s mm snazit cez vikend ako zeravy... 😉
inak, rozmyslala som, ci si dat teraz pauzu, ked su rozne chripky a pod...no tazko povedat, ci aj v marci nebudu, takze uvidim...
v stredu idem este ku gyndosovi aj s vysledkami, tomu, co mi dal vsetky tie vymenne listky na testy, tak mi to cele zhodnoti a mozno k nemu aj rovno prestupim...ten moj nema ani sajny, ze som si to vybavila...
nieeee, ja som bola len na sono - to som chodila kazdy mesiac za tu cystu... tiez neviem, ci vobec zacneme - este sa rozhodujeme...
no super, ze si ho tak vystihla...kolky den cyklu si?
my zacneme, rozhodli sme sa...sice bol mm taky skapaty cez vikend mal hnacku...no uz je mu ok...tak uvidime, vsak do vikendu mu este zasobnik predtym vyprazdnim, ak by boli nejake chore, aby mal nove na vikend... 😀
😀 😀 😀 veru veru, treba cerstve 😀
ja som len 8DC - este je cas, myslim.
ajojte babule tak som dnes bola na sone a sme malinky 3 mm a bije nam srdiecko a vsetko je ok zatial.. som veeelmi stastna drzkajte palceky...
ahojte baby,,
co nového .. ja som sa konečne donútila šlapať na stepery 2O minút
na začiatok ok,, takže zatra sa ide do fitka ..
cukruska : asi by ma už rachlo 1O dni po, ako to vydržíš, ja by som bola už dávno u doktora ..
xpetka : želám strašne veľa zdravíčka malinkému a aj budúcej mamine,,
hurá ďalšie babenko na ceste ...
ahoj xpetka! gratulujm k mimisovi a zalam vela zdravych milimetrov, centimetrov 😉 takze dalsia tehu k janirejke 😵
za aku dlhu dobu od kyretu sa vam podarilo? 🙂
no mi sme si dali po kyretu pauzu 4 mes. a potom sme sli na to a hned na 1 krat sa zadarilo.. aj predtym to bolo na prvy krat... tak dufam a verim ze to uz bude dobre...dakujem babule a pekny vecer
Ahojte..som len na skok..pojdem pozerat ,,pidihajzlika"
moni... a naco by si utekala k doktorovi???? 10den po ovulacii nie po meskani mrchy... tu NEmam dostat az 22.1
velvet - tebe vychadza na vikend ovu? nie je to nejak skoro? 🙂
cukruska - zajtra sa testujes?
vifi..uvidim poda teploty
ja by som sa uz testla 😀 ale do teba vsetci hucia, co? 😀
cukruska : jájj ja som to zasa nepochopila, ja reku už ti tolko mešká,, to zato že rýchlo čítam .. xixi
my sme po kryrete cakali pekne ako kázali pol roka, a potom na tretí mesiac to bolo pozitívne, no ako viete, zas to odišlo
akže teraz tú dobu skrátime,, určite, eee pol roka je moc
caute baby,
ste tu niektora?
janirea, zajtra si na teba zmyslim po 12-tej co a ako.
xpetka1x gratulujem k tehu
halo halo...kto tu?
ja 🙂
ajoj trini.... 🙂

cakam veru cakam, lebo potom pojdem hned k dr, uz su vysledky tak som straaaaaaaaaaaaaaaaaaasne zvedava