icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

veronika33
31. dec 2012
kvietocek7
31. dec 2012

@veronika33 je v tom UUUZASNA SILNA, HLBOKA A VELAVRAVNA SYMBOLIKA!!! je to skutocne o tom,ze na problemy a tazkosti zivota sa da pozerat aj cez taketo symboly, ktore mozu cloveka vo viere nastartovat a vytrvat az do konca 🙂
najskor trne a potom kvety....

petusko
1. jan 2013

Už letia! Wau! 😵 😵 😵 😵 😵 😵

bzuco
1. jan 2013

správa z FB

Zivot je krasny. Prave odlietame s detmi Ivany Boorovej na Slovensko. Stastny novy rok!!! Viac info na www.noviny.sk

opica89
1. jan 2013

ZIENKY DETICKY IVANY BOOROVEJ PRAVE ODLIETAJU DOMOV NA SLOVENSKO :D KONECNE !!! VELMI KRASNE SPRAVY NA NOVý ROK

yukki
1. jan 2013

@bzuco čo??????????????????????????????????????,,

kvietocek7
1. jan 2013

********************NAJUUUUUUUUUUUZASNEJSIAAAA SPRAVA TEJTO TEMY A CELEHO NOVEHO ROKUUUU 2013 !!!!***********

dulkagabulka
1. jan 2013

krásna správa,mám v srdci veľkú radosť 😉

sharmana
1. jan 2013

Huraaaa, gratulujeeeem, úžasná správa... a hovorí sa ako na Nový Rok tak po celý rok... nech sa podobný šťastný koniec splní všetkým takto zúfalým mamičkám a oteckom 😵 😵 😵

pepa10
1. jan 2013

Dufam, ze kazdy den v tomto roku budeme moct pocut taketo uzasne spravy! Happy new year rodine Boorovej! Tesim sa velmi!!!

zuzana581
autor
1. jan 2013

Wauuuuuuuuu, úžasná správa na Nový rok a viete ako sa hovorí, "ako na Nový rok, tak po celý rok" Tak dúfam, že v tomto roku budeme dostávať iba takéto správy..

ivka2903
1. jan 2013

Teším sa!!!!!!! Na toto sme čakali a konečne je to tu! Podarilo sa, už je dobre a budú tu v bezpečí.. Len nech to ide takto dalej a nech sa celý rok takto úspešne zachraňujú bezbranné detičky.. jupíííííí!!!!

zuzana581
autor
1. jan 2013

Lietadlo je vraj už za Prahou 🙂

mamutka
1. jan 2013

Tak predsa to dokazali! Uzasne 🙂

mamutka
1. jan 2013

o 13-tej ma pristat lietadlo zo Stanstedu, hm, nie sme v stave teraz nastartovat a vybrat sa tam, ale verim, ze na Jojke sa nejake obrazky objavia 😉

katecameron
1. jan 2013

od stastia slzy v oku

zuzana581
autor
1. jan 2013

Za Brnom.... Zachvílu sú na SK 🙂

mikymiky
1. jan 2013

Najlepsia sprava tohto dna! Daj boze, nech to vsetko spolu zvladnu a rychlo zabudnu na vsetko zle. Uz musi byt iba dobre!!!

katecameron
1. jan 2013

Ako na novy rok tak po cely rok uz iba na Slovensku 🙂

zuzana581
autor
1. jan 2013

Pristááááááááááávajúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú wauuuuuuuuuuuuuuuu
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zuzana581
autor
1. jan 2013

Pristáááááááááááááááááááliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂

monnaa
1. jan 2013

supéééééééééééééééééééééééééééééééééér, veľmi sa tešíííííííííííííííííííííííííííííííííííím 🙂)))))))))))))))))))))))))))))))))

zuzana581
autor
1. jan 2013

KOPIRUJEM

Martin Krpač TV JOJ

Zazraky se deji!! Prave jsme pristali s babickou Norikou a s Martinkem a Samkem na letisti v Bratislave! "Zivot je krasny" 🙂. Vice na Darius Haraksin Tv Joj, na noviny.sk a na Jojce!

Nespomína tam Ivanu... ??? Išla s nimi?

wewus1234
1. jan 2013

@zuzana581 ja som sa docitala v nejakom z tych clankov,kde spomenuli,ze je aj Ivana na palube.,

zuzana581
autor
1. jan 2013

@wewus1234 na FB tiež ludia píšu, že je s nimi aj Ivana. Asi len oficiálne zdroje (Martin, Darius, Jojka) to nemôžu napísať.

bambibam
1. jan 2013

Veľmi ma potešilo ,že detičky sú už u babky ,či Ivana doletí 2 alebo 5 .1 je úplne jedno,vybaví čo treba a balí kufre . Verím tomu ,že svoje minúty sú tam pre ňu omnoho dlkšie teraz ako boli doteraz. Škoda ,že ich nevítal OTEC detí,ale chápem sú rozvedený, a dať teraz doporiadku vzťahy bude ťažké. Ale aj tak teraz sa deti druhý krát narodili. Prajem im nech sú šťastní a šťastnejší a zdraví .