Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
Natas letak je zatial iba informacny,ja ho preposielam zatial mailami a pridavama tam odkaz na danu temu aby bol kazdy v obraze.Ked ho pojdem tlacit a roznasat tak bud bude uz vo finalnej podobe od organizatora aj s blizsim info,alebo si ho tam pridam sam,tolko zas zvladnem ja aj vsetci myslim.Dnes bude finalna podoba,pridma ju sem
@popelka5000 biac menej temu len citam a neprispievam, ale agresivna si tu jedine ty.
@katie555 zbytocne tu s niektorymi diskutujes, nevies o tom, ze tu na MK slovo diskusia znamena, ze mozes mat len taky nazor, ako vacsina 😉
@aliza od teba som tie 'studene cumaky' necakala 😒 ale beriem, ze to je tvoj nazor/ skusenost. Ako ten moj 'studeny cumak' z working class family a bez ambicii vystudoval Cambridge aj so svojimi studenymi kamosmi, to veru neviem. 😀
No nic zeny, idem varit zdravy obed a poukladat tie vyzute topanky pri dverach, co drobec rozhadzal 😀
Vratme sa k teme a verme, ze deticky sa co najskor vrayia tam, kde patria
@upik aj ja si tam viem este nejake info dotlacit..len asi nie kazdeho to napadne..som zvedava na finalnu podobu..kukam, ze si tu nova, tak este to tu moc neovladas..ak niekomu chces adresovat prispevok, tak ho oznac ked mu pises odpoved, aby si clovek vsimol, ze mu pises, staci dat Odpovedz a hodi ti to automaticky 😉
ahojte citam vas..a k fc....ziadny fac..ook..nechodim tam zrusila som konto..poznam nie jeden pripad koho vyhodili z roboty na zaklade prislusenstva k dakej skupine..nazoru nevhodneho komentu..velky pozor..velky brat vas vidi sleduje..a zneuziva ludia su kadeaki...
ahoj baby prosim vas vie mi niektora zvas poradit ?? v diskusii odznelo že vydali priručku pre ludi ktory idu do zahraničia aby vedeli ako postupovat keby saniečo taketo stalo .. myslim že sa to malo volat deti v sieti .. ale to som našla a to je priručka ako zabranit internetovemu zneužitiu a tak .. žijeme v severnom irsku a po tom čo som zase dnes videla v spravach že už aj v irsku zobrali .. a mimochodom zobrali aj tu u nas v tomto meste tak som sa začala už važne bat .. prosim neviete mi niekto poradit kde tu priričku stiahnem ??? dufam že ju v živote nebudem potrebovat ale kevy nahodou .. pretože važne netušim čo by som robila jedine viem že by som ich asi zabila hned ako by na maleho siahli ..
no a kedze odmietam sledovat fc..tak sledujem vsetky info tu..hlavne demostracie v kociciach ak viete kedy bude sa chcem urcite zucastnit..
to bábetko z írska.. ☹
preco nie som na fc..
@eskymacik17 toto si nečítala http://www.forced-adoption.com/introduction.asp , nič iné ma momentálne nenapadá ☹
@winipega dakujem kuknem 🙂
@eskymacik17 popozeraj to,radia tam čo robiť v prípade ak sa dostaneš do kontaktu zo sociálkou 😉
@winipega ako je to hrozne ja som stoho včoku ja som o tom počula už ked som bola tehotna a bala som sa a na jednu stranu som velmi rada že to vyšlo na povrch a na druhu stranu ma až mrazi ked vydim tie čisla odobratých deti to je strašne ved to je obchod s detmi .. ja si myslim že v niektorych pripadoch bolo to riešenie spravne ale myslim si že tak v 80 percentach neopravnene .. najradšej by som zbalila veci a šla hned na slovensko .. len bohužial .. ešte nejaky čas musime ostat .. 😠
@eskymacik17 mne je tiež s toho tak nejak depkovo...tiež som za to že každý čo i len náznak týrania sa má riešiť,ale fakt poriadne,a bez dôkazov okamžite dieta vrátit rodičom.pre mna je to niečo nepochopitelné 😲
prave davali otca slovaka z irska , matka polka zobrali im 10 tyzdnove babatko , ktore matka kojila.lebo vraj malo 24 fraktur rebier!!! prisli na kontrolu po ockovani lebo sa malickemu cosi vytvorilo! ja si to neviem predstavit, to ako dojde nejaky urad a zobere???? to predsa nie je mozne, to sa fakt neda NIC robit???
@eskymacik17 pozri si aj toto http://adopcie.wordpress.com/2012/09/30/ako-pos...
kočky mimo temu,ale viete mi niektorá dať tel.číslo kam mám zavolať ,ak matka zbila svoje dieťa a zatajuje to ,odhlásila ho aj zo školky...na socialnom mi to nikto nedvíha !!! obvolala som vsetky čísla ...kam mám zavolať????
@aliza Na zemi sa robí asi všetko..Ja veľmi nemám rada, keď musia sedieť na tej špinavej zemi, po ktorej chodia celý deň v topánkach všetci. Tobôž, keď prší, a všetci majú krásne čistučké topánočky, a šup ho do tureckého sedu a ihneď gate krásne zalískané :-/ Ale máš pravdu - človek si zvykne hádam na všetko, keď nemá na výber. 😅
@zuzana581 dakujem 🙂
mna napadlo ..dohliada niekto ci tie deti potom ziju??? co ak to nie........co ak to nie je je len obchod s detmi ale aj s nahradnymi....dielcami slusne povedane..cloveka uz napada kadeco
@barcelona94901 skus nahlasit na policii...tyranie maloletej osoby...
cital toto uz niekto??
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
@saza007 ja som nepisala o studenych cumakoch! pisala som, ze sa mozu anglicania nasincom zdat 'studeni' lebo si udrzuju odstup a to je rozdiel. Ja mam Anglicanov rada, som tu spokojna, takze si ma zle pochopila 😉. A nespominala som ani working class....neviem preco tu zacali byt ludia prilis vztahovacni 😖. Hovorila som o ambiciach a to sa tyka kazdej triedy a pisala som o Birminghame, nie o UK celkovo. Treba poriadne citat a nehladat utok tam, kde nie je. A u nas sa vyzuva tiez, ked uz sme pri tom.
@winipega ahoj citala som tu jeho stranku, a on ma co z toho ten pan? Zavola naspat zadarmo, preplaca naklady na uteky z krajiny....? Necitala som vsetko, ale take veci, ze ked niekto sexualne alebo inak fyzicky napadol Tvoje dieta, aby sa to neriesilo tak to sa mi zda silna kava.

@katie555 ale ty sa tu hádaš na 3 stranách, že ty máš iné skúsenosti.. a snažiš sa vyvrátiť všetko, čo napísali baby, ktoré majú iné skúsenosti. Napíš svoju dobrú skúsenosť raz (aj tá je podstatná) a tým to končí.. len ty sa snažíš ostatné presvedčiť asi o tom, že klamú.. Ešte raz ťa prosím, prestaň toto už riešiť.. nie sme tu kvôli tebe, ani mne, ale kvôli tým deťom.. OK?????