Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@natas4 aj anglicania odporucaju sa zastupovat sami, vraj ani nevedia najst schopneho pravnika. pisu to na stranke stolen children of the uk. ti, co sa zastupuju sami, su na tom na sude ovela lepsie ako ti s pravnikmi.
@natas4
@jolinka aj keď sú pridelení zo súdu, mali by obhjaovať záujmy klienta, ak tak nerobia, tak je možné podať nejakú sťažnosť, napr. komore, v ktorej sa zdržujú alebo niečo. Ale to asi až v krajnom prípade, keby mal rodič dôkaz o porušení povinností právnika, alebo hrobom zanedbaní povinností, inak to môže byť skôr kontraproduktívne... 😖
@wifina len tu sa jedna zvacsa o rodiny s nizsim vzdelanim resp.o cudzincov a ti o takychto zalezitostiach ani nechyruju...jednoducho veria tomu pravnikovi, co im ho pridelili...urcite ten pravnik to nerobi okato..len jednoducho za nich nebojuje tak ako ma..nedodava dokazy a pod. A kym to ta rodina pochopi, tak uz je neskoro. potom sa mozu odvolat aj na lamparen 😖..vid pripad Ivanky Boorovej
@cinderella. Ja by som sa pri riešení osudu svojich detí netrúfala spoľahnúť na svoje schopnosti a zobrala si úver na právnika 😀, ale verím, že to môže byť veľký problém nájsť dobrého (a lacné to nebude), na rodinné veci sa podľa mňa špecializuje veľmi málo ľudí, takže si nemyslím, že by to bolo o strachu z SS, skôr to nie je tak "lukratívne"
Toto jsem prave zaslechla v Tv..nejsou uverejnene zadne podrobnosti zatim..
vcera jedna zena vyhlledala Prvni pomoc..lekar konstatoval "komplikace - krvaceni po porodu"
Policie zkontrolovala okamzite byt teto zeny,..nasli pod posteli jen zabalenou placentu.....porodila v 8.mesici tehotenstvi..
Zatim jsou znamy jen tyto udaje 🤐
Hleda se novorozenec
p.s. Doma byly i dalsi 2 deti..manzel pry v tu dobu v praci a nevi se, zda deti byly pritomny porodu..
Tak som zistila,ze sme tusim sami kto o tomto hovori 😒 Ked to spomeniem pred priatelmi,malokto reaguje.Staci sa pozriet aj sem,ked vysielali dokument tak tu bol kazdy druhy status o tom a teraz?NIC 😠 Uz sa ani necudujem ze im to roky prechadza lebo sa nikto o to nezaujima.Najradsej by som vykricala do celeho sveta nech sa uz ludia zobudia,lebo jedneho dna sa to moze diat aj tu,ved jeden politik to povedal ze si mame brat z anglicka priklad 😖
@winipega no prvy krat som tu prisla pozriet sledujem tento pribeh od zaciatku a stale sa onho zaujimam tak isto aj o maleho Benjaminka ktoreho zobrali iri ...a informacie sa dost tazko zhanaju po inetrnete .... aj televizia spravila velky boom ....a dalej sa oto nezaujima .... 😒 a to viac menej s tv mame prve informacie
tazko povedat ako by som sa zachovala keby som nedajboze v situacii ako mamy ktore prisli o svoje deti tymto spoosobom alebo im to hrozi,ale preco teda niesu jedna druhej varovanim....ved aj Ivana povedala ze tychto pripadov je strasne vela...ja by som sa pakovala od tial prec!alebo prinajmensom ajkeby ma to stalo cokolvek,pri podozreni ze je nieco smojim dietatom by som sadla na prve lietadlo a dala ho vyserit na svk alebo aj neviem kde len nie tam kde by hrozilo zemi ho vezmu... 😔 ☹
@clarissa presne tak ,radsej budem zit z ruky do huby ako cakat na to,kedy mi zazvonia pri dverach,ale zase na druhu stranu urcite to nie je take lahke ,zobrat sa a odist.Moje deti by mi zobrali len cez moju MRTVOLU
@popelka5000 -presne toto sme si povedali aj z mm..
@popelka5000 moj muz povedal ze by ich dopichal vsetkych,len by sak detom priblizili....presne ako pises,cez moju mrtvolu!ja teraz neodsudzujem slovakov ze tamziju apreco tam ziju...ved ok...ale teda po tychto pripadoch,ist tam s dietatom k Dr a cakat ze mu nasiju nejaku chorobu lepsie povedane tyranie,tak to vobec! keby tam uz aj zijem,po tom co vidim by som upalovala prvym lietadlom na slovensko-dat dieta vysetrit tam!preco sa tie mamicky tam nepoucia,ved vidia,pocuju odvsadial ake su tam debilne zakony a ako to tam funguje...toto nepochopim.... 😔 ale opakujem,nechcem nikoho sudit,je to tazke a je mi to strasne luto...
@irriss myslim ze som to video videla ale podobne videa uz nepozeram,lebo z toho mam uz traumu 😒 ozbrojeni mozu byt,raz by si zbrane zlozili...tazko tu nieco riesit,docoho nevidime na100% a co taktiez nikto z nas nemoze ovplyvnit...jedine normalne riesienie co miz tohto celeho vyplyva- PREC ODTIAL!A HNED!nie ostavat tam a pokusat sa nieco zmenit prostrednictvom vsetkych vladnych organiv ktore to maju aj tak nahaku...alebo sa spoliehat ze mne sa to nestane... 😔
veru dievčence aj ja som s poľutovaním zistila,že na FB to mojich priateľov nezaujíma,akoby sa vôbec nič nedialo,všetci sú spokojní,ale pritom do tejto situácie sa môže dostať ktokoľvek aj z ich známych,rodiny...mňa to máta deň,noc,pritom nikoho z tých ľudí osobne nepoznám,ale tá bolesť,ktorú musia zažívať,ten pocit bezmocnosti,stratu a odlúčenie,toho najcennejšieho čo majú,my si to ani nevieme predstaviť,čo to musí byť...a tie komenty múdrych,čo sa zastávajú UK a už aj Írska,mala by ich fackať hanba...v sobotu sa chystám do Serede a úprimne sa hanbím za rodnú Nitru,že nikto nikto sa do toho nezapojil ☹ ...a preto mám strach,že sa to uprace so sľubmi,čo všetko sa robí a nás pár jednotlivcov to nevyrieši ...mali by sa všetky národnosti tam žijúce dať dokopy a štrajkovať,nie na námestiach,ale v práci,ohroziť chod ich krajiny,veď tí ľudia sú vo všetkých pracovných pozíciách,ich ekonomiku a začali by sa tým aj zaoberať nie len domáci,ale celý svet...pozrite na naše media,kto okrem joj tento problém spomenul,ja neviem o nikom inom,vy áno?...ale to by sme ľudia museli byť súdržní a vidíme to aj tu aj na FB,že nie sme ☹
@irriss urcite lahsie odist takymto sposobom,ako chciet odist ako Ivana a NEMOCT ☹ myslim ze rodina zijuca v anglicku 20 rokov by uz sa asi vedela branit,mala by byt znala zakonov a prav...ako to tu niekto spominal,deti beru neznalym pristahovalcom....neviem,keby mi hrozilo ze by mi vzali dieta,odisla by som aj na kraj sveta!nic nieje predsa prednejsie!
presne, ja mam na FB skupinku ceskych a slovenskych mamiciek v nasom meste a takmer vsetky to pavazuju za senzaciu vyrobenu TV JOJ, vymyslenu, nafuknutu 'pikosku'. Vraj bez dovodu urcite ziadne dieta nezoberu. 😕 😢
kočky, je to tak, pokiaľ sa nás to osobne netýka, tak kašleme na to čo sa deje... aké krivdy a neprávosti, aké nešťastia a tragédie 😖 sme tak ľahostajní voči týmto veciam 😒 smutné 😔
@dejnas
ja jsem se bohuzel setkala s tim, ze kdyby nekdo byl v te situaci, dokazal by to vyresit...ze je to chyba nase, kdyz se nam to nepovedlo..
Rady rozumbrady...
Zacinam byt zla..zacinam snad i prat Nevericim Tomasum, aby toto peklo poznaly..aspon kousek, na chvilku....na chvilku aspon v zivem snu....aby prestaly pochybovat 😠 a aby se rano probudily spocene s nadilkou v kalhotech..
@aliza
@irriss
@clarissa tak taketo mudrosti pise nejaky chlapec na fb kopirujem:Elemir Pucek Nadka respect ;) a mila pani alebo slecna Katarinka k tomu iba tolko.. vsetci co prisli zit do UK MUSIA respektovat zakony tejto krajiny a tie su neuprosne na strane deti. Akykolvek naznak tyrania ci ublizovania UK riesi radikalne. To ze o tom cudzinci nevedia, je ich problem. A propo celu tuto temu vyvolali romovia - ruku na srdce, nik z nas nie je taky slepy aby nevidel,ako sa o deti staraju doma. A jedno co ma tesi je, ze nie kazda krajina dovoli dojit ich socialnu politiku tak, ako to dovoli nasa vlada doma. UK iba odpovedalo na nekonecne zobranie romov typu - nemame robotu nevieme sa postarat o deti, dajte nam benefity. Ak sa nedokazes postarat o deti, potom je to povinnost statu. Tot vsio
Elemir Pucek ved ja tiez ;) a presne aj suhlasim s tym co teraz pises.. nepaci sa .. tak tam nejdem.. mam problem so zakonmi danej krajiny? tak idem predsa prec ak mi naozaj nieco hrozi.. je len cudne , ze vsetky narodnosti naokolo mlcia iba Slovensko sa ozyva, jaaj vlastne hej ved mi mame veeela romov. poznam desiatky poliakov,litvincov aj lotysov, dokonca portugalcov a ani jeden sa doteraz nezmienil o ziadnom unose, ale na Svk v spravach veselo davaju ze sa to tyka vsetkych.. ako to teda je? jaaj ahaa vsetky narodnosti radsej mlcia iba Slovaci su naj naj naj
Katarina Jank. viem,ze boli adresovane inej Katke...ja len tak,ze media...ved aj Bon Jovi uz zomrel...tusim pisali🙂))...je mi to uz na smiech....hlavne ked sa serie niekto do niecoho...co sa ho vlastne ani netyka....ak by si kazdy hladel svoje a staral sa sam o seba...zilo by sa lahsie na tomto svete....
Pred 2 minútami · Páči sa mi to
baby ja vas tu citam poctivo, len neprispievam... a na co? sucitím s maminkami, ale nerozumiem tu niektorým jedincom... a tie komenty sa snazím ani necítat... je to unavne... 😝
celý cas myslím na slavku, ivanu a maminku 10 týzdnoveho babatka a na x dalsích...

@natas4 no tu by ti jedna osoba pravne podkuta pripomenula...ze kto ZACNE spor, mal by si na to dopredu zaobstarat prostriedky 😉 😉 😕 😕 😕