icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

bibio
5. okt 2012

@dusika11 Ono je to celé neuveriteľné. Tie veci sa dejú xy rokov, ľudia na to upozorňovali, zúfalí rodičia žiadali o pomoc a nič sa nezmenilo! Pokiaľ tomu neuverí väčšina sa nič nezmení. Určite aj na SK príde k zmene soc. systému, skôr alebo neskôr sa budú preventívne odoberať deti a musíme dať pozor, aby to bolo naozraj nevyhnutné a odôvodnené! Teraz už hádam sa urobí na SK poriadok aspoň v tom, že budú žiadať návrat odobratých detí hneď na SK a riešiť prípad tu.

bibio
5. okt 2012

@zuzana581 najprv by sme si to mohli rozposlať cez IP, lebo z toho bude guláš, nech každá pridá kontakty čo zistila a potom sa to naraz hodí na plochu...

zuzana581
autor
5. okt 2012

@bibio aj tak sa tu zaplnia dalšie strany diskusiou, tak zatial to tu nahádžme takto a potom to dáme do jednej správy.. čím viac to tu bude, tým lepšie..

katrinka8
5. okt 2012

@zuzana581 - sikulka sikovna 🙂

katrinka8
5. okt 2012

FORCED ADOPTION CONTACT DETAILS - BEZPLATNA PRAVNA POMOC

Ian Josephs
(Free Legal Advice)
Monaco
ian@monaco.mc

TEL:-0033-626875684 -
Na pevnu linku zavola spat bezplatne (alebo aj na verejny telefon, nie na mobil)
Viac o pomoci: http://www.forced-adoption.com/contact.asp

Este by to mozno chcelo niekde najst kontakt na toho Hemminga, ci ako sa to pise...

bibio
5. okt 2012

****************************************************************************************************************************************
http://www.forced-adoption.com/introduction.asp
https://www.facebook.com/brian.gerrish.52
*****************************************************************************************************************************************
Máte kontakt na Nicholsonovú, Beňovú, Hamiltona, Haraksina?

bibio
5. okt 2012

Práve som sa na FB dočítala o ďalšej mamine, čo jej chcú zobrať deti!

zuzana581
autor
5. okt 2012

@bibio táto? http://www.facebook.com/#!/katarina.kosturova.3
kopirujem
Katarina Kosturova
uz sa mi ozvali aj tv joj maju prist vnedelu dakujem vsetkim co mi pomahaju
Páči sa mi to · · Sledovať príspevok · Pred 33 minútami

Katarina Kosturova
povedali ze nerobim to co oni chcu . co pravda nie je robym vsetko podla nich . idu proti zato ze som slovenka a vsetko robya aby bolo proti mne
Páči sa mi to · · Sledovať príspevok · 26 septembra o 13:12

sirinka
5. okt 2012

@bibio hm, ta je z mojho rodneho mesta...ale nepoznam...

sirinka
5. okt 2012
alibabaa
5. okt 2012

@zuzana581 @bibio tej sa uz ozvala nicholsonova. moja mama s nou komunikovala este pred nicholsonovou .. davala na nu kontakt norike. aby jej vedeli pomoct. nakoniec sa jej nicholsonova ozvala sama, z tych spisov ktore zacali citat - ten audit co sa tam robi. ci ako to nazvali.
tej pani vzali 3 deti. jedno este tusim koji.

sirinka
5. okt 2012

nejako je toho vela...
Mariana Hanustiakova
Anglicka socialka mi chce zobrat deti, ze vraj som na ne velmi prisna, niesom!!!!!!
Prosim pomozte mi.
Ako mozem zverejnit moj pribeh? Kto mi moze pomoct?
19 Novembra mam posledny sud, ale ami advokatka mi nevie pomoct, alebo nechce.
Zijem a pracujem v Anglicku, mesto Great Yarmouth, okres Norfolk... prosim vie mi niekto pomoct? surne, vdaka

bibio
5. okt 2012

@alibabaa o kom hovoríš?

sirinka
5. okt 2012

@alibabaa viete nakontaktovat aj tu dalsiu?

bibio
5. okt 2012

@sirinka poslala som jej všetky kontakty, čo mám odtiaľto. Nepoznám ju, ale ak je to tak, ako píše, že jej bývalý ju z pomsty nahlásil SS, tak verím...

irriss
5. okt 2012

@sirinka ☹ ☹ ☹ ☹
strasne 😢

sirinka
5. okt 2012

@bibio no dopredu tazko posudit, co je pravda z par viet, hodila som to na svoju FB, ci ju niekto z mojich rodakov nepozna...

aliza
5. okt 2012

@jolinka k tej skole, ja osobne nepoznam ziadne dieta, ktore by v 4.rokoch nechodilo do skoly. Je to tzv. Reception class a chodia tam uplne vsetky deti, aj ked povinna je od 5. Ono je to velmi dolezity rocnik a naozaj som sa nestretla s tym, ze by nejake dieta bolo doma, takze si nemyslim, ze by sudca nieco naschval uponahlal. Proste v UK deti idu do skoly v 4.rokoch alebo v 5., ak sa narodili v septembri a neskor.

bibio
5. okt 2012

@sirinka každopádne, ak majú deti slov. občianstvo, mala by kontaktovať Cisárovú, Nicholsonovú, to som jej aj napísala.

alibabaa
5. okt 2012

@sirinka skopirujem si link a dam mame do mailu. posunie to norike.

alibabaa
5. okt 2012

@bibio o tej katarine

sirinka
5. okt 2012

@aliza a my sa tu trapime, ci v siestich rokoch su na skolu uz dost zrele a predlzujeme im detstvo...

irriss
5. okt 2012

@sirinka
a ta fotka s detma a maminkou od Slavky''..pred par dny???????? 😖

sirinka
5. okt 2012

@irriss neviem, ktora?

bibio
5. okt 2012

@alibabaa aha, tak o tej už naše úrady vedia. Teraz tu máme nový prípad Mariany, dve deti, dcéru nevidela od mája...

bibio
5. okt 2012

@irriss Tú fotku som už dakde videla, neviem prísť na to, že kde, stále na to myslím... Skús prosím napísať Slávke IP, Tebe možno odpovie, o koho sa jedná...

irriss
5. okt 2012

@bibio

jeeej to jsem rada, ze se mi to nezda..protoze mam ten samy pocit!!!!!!!!!!!!!!
..porad mam fotku pred ocima... ☹

bibio
5. okt 2012

@iriss @sirinka @alibabaa @zuzana581 @natas4.... nedávno tu na MK bolo, písala jedna baba o svojej kamoške z UK, že jej zobrali deti, jedno bolo bábo - priateľ pil tuším... nespomínate si? neviem to nájsť...

alibabaa
5. okt 2012

@bibio toto som vobec necitala .. tak sa neviem vyjadrit

v kazdom pripade som poslala link mojej mame, nech ju nakontaktuju na spravnych ludi..