icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

zumbadance
30. okt 2012

@vanda8 joj,to je hrozne ☹ ☹ ☹

bibio
30. okt 2012

Mariana Hanuštiaková píše na FB na stránke Modré z neba

Drahe Modre z Neba a tiez Drahi Vilo Rozboril,
prosim, pomozte mi ak budete moct.
Momentalne som v Anglicku, ale musim sa vratit surne na Slovensko, lebo Anglicka Socialka mi odobrala moje dve deticky, Pani Doktorka Andrea Cisarova mi povedala, ze ak sa vratim na SR, tak mozu vymahat Anglicku vladu, aby vratili Slovenske deti spat k matke.
Problem, je ze ja na SR uz nikoho nemam, otec by ma neprijal, lebo on zije z novou druzkou, mam iba jednu kamaratku v Kosiciach, ktora mi pomaha hladat pracu, ale je to trochu tazke.
Tiez potrebujem lacny ale dobry podnajom pre mna a pre moje deticky, aby som preukazala Slovenskym uradom ze som vytvorila dobre zazemie pre moje deti na SR.

Vsetky lacne byty na prenajom su nezariadene...
Prosim, mozete mi niejak pomoct?
Email: mhanustiakova@gmail.com
Kamaratka byva na sidlisku Dargovskych Hrdinov, v Kosiciach.
Prosim, pomozte mi, aby som doostala deti spat. Dcerka ma iba 10 a syncek 4 roky. Dakujem

elkazu
31. okt 2012

tu su rady od pravnika Iana Josephsa pre rodiny, ktore su v styku s SS: http://www.detivsieti.org/?page_id=1012

danculik
31. okt 2012

zdravim neviete mi povedat ako dopadol súd p.Ivanky Boorovej?? ak sa nemylim mal byt vcera...

kikina84
31. okt 2012

@danculik veru to by aj mna zaujimalo

elkazu
31. okt 2012

ak som dobre zachytila informacie, do 30. 10. mali odovzdat podklady pre sud a samotny sud by mal byt "zaciatkom novembra".

danculik
31. okt 2012

@elkazu ...aha a to bude kedy asi?...lebo cele sa mi to nepaci nejak je okolo toho ticho... 😠

danculik
31. okt 2012

@kikina84 ...nejak sa mi to nepozdava...je okolo toho ticho 😠

zumbadance
5. nov 2012

je nieco nove..a hlavne pozitivne....?

veronika33
6. nov 2012

kopírujem z FB
Novinky aj ohľadom Ivanky Boorovej - pani Eleonóra odletela uplynulú stredu za nimi opäť do Anglicka. Vo štvrtok 1.11. mali taký "malý" súd, kde sa jednotlivé strany oboznámili so statementmi. Zajtra 7.11. má Norika s deťmi dvojhodinový kontakt. Veľmi sa na nich teší 🙂 A v PIATOK 9.11. bude PRVÉ HISTORICKÉ KONANIE NA KRÁĽOVSKOM SÚDE.

(Čo sa nás týka, plánujeme osobný rozhovor s pani Cisárovou, ktorá je ochotná sa s nami stretnúť. Veríme, že už čoskoro.)

capuletka
8. nov 2012

Súdy:
***********************************************************************************************************************
8.11. a 9.11. - Mariana Hanustiakova - dokazovanie, zaverecny sud ma 27.11. a 28.11. (http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...)

9.11. - Ivana Boorova - Královský súd !!!!!!!!!! ( http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...)

9.11. - a 13.11. česká rodina - Slivkovci
9.11. - finálne rozhodnutie, česká rodina - Davidovci
****************************************************************************************************************************

macocha
9. nov 2012

@sendy182 no smutný príspevok...
...že už zas manipulovali stretnutie, posúvali čas 😠
...že chlapci spokojne odišli - už strácajú väzby, ak nie aj nádej, silu bojovať 😔
Ale že 868 dní nevidela chlapcov sa trochu sekli, nie? Sú toľko odlúčení, ale videli sa.

Modlím sa, aby to dnes všetko šťastne skončilo.

opica89
9. nov 2012

neviete o kolkej ma Ivana dneska ten kral. sud?

fra
9. nov 2012

@opica89

Dárius Haraksin TV JOJ:
Dobré ráno. Briti majú na suveníroch: "Keep calm and carry on." Ale my sme SLOVENSKOOOOOOOOOO. 10,30 CET začne súd o deti Ivany Boorovej.

elkazu
9. nov 2012

ak si dobre pamatam, casovy posun oproti londynu je 1 hodina, teda zacinaju teraz...

opica89
9. nov 2012

@fra dakujem drzim im palce nech to dobre dopadne, normalne mi az slzy tlaci do oci aby sa matky musela sudit o svoje deti s uplne cudzimi ludmi.

zuzana581
autor
9. nov 2012

*******************************************************************************************************************************
Ahojte. Vysielajme pozitívnu energiu na podporu Ivanky.. Predstavujme si usmevy a ako Ivana odchádza so súdu a v náručí má svojich synčekov. Nastupuje s nimi do lietadla a vystupuje na Slovensku, kde ju víta plno ludí.. Predstavujme si usmevy, smiech, lásku a šťastie a posielajme ju tam k nim.. Dodáme tak energiu, ktorú dnes velmi potrebuje..
******************************************************************************************************************************************

natas4
9. nov 2012

Akurat babka ma svoju rec pred sudom
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...

gumimaci
9. nov 2012

Hrozne dlho ten sud trva :( je mi z toho smutno 😖

ela19
9. nov 2012

Vyzerá to nádejne, momentálne majú prestávku, pravdepodobne potom pride rozsudok. Sudca pri argumentoch SS len neveriacky krútil hlavou, ako je TOTO VŠETKO MOŽNÉ.

ewellina
9. nov 2012

Kto ste veriaci, modlite sa, aby to dobre dopadlo. 😉

ela19
9. nov 2012

Sudcovia sa uz aj vrátili dnu !

fotoarch
9. nov 2012

....nech im to dnes vyjde ...

ela19
9. nov 2012

Sudca ráta koľkokrát bola babka v UK bojovať o deti. Zhŕňa množstvo faktov. (V pripade, ze by vyhrali, tak by deti mala babka v náhradnej starostlivosti.)

ewellina
9. nov 2012

@ela19 Ty si ešte rýchlejšia, než JOJ online. 😉

ela19
9. nov 2012

Sudca: „Otázka teda je, čo viedlo súd k tomu, aby rozhodol v neprospech babky, ktorá prejavila takú úžasnú snahu?"