Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
ja mam zaludocnu neurozu jak pri maturite 😀 , bude dobre- treba verit ...
Prestávka. Nechápeme prečo. Niečo sa deje!
Prosim vas, moze ma niekto uviest do obrazu ? Nerozumiem, preco sa rozhoduje o zvereni deti do nahr. starostlivosti babke - chapem, ze aj to bude v tejto neunosnej situacii obrovska vyhra - modlim sa za nich, aby sudca tak rozhodol....ale preco sa nerozhoduje o vrateni deti Ivane, ked obvinenie jej muza bolo stiahnute ? vobec tomu nerozumiem, tento pripad je uplne chory 😕
https://www.facebook.com/DariusHaraksinTVJoj?re...
tu to mate asi najaktualnejsie
Sudcovia sa vrátili. Nevieme, čo sa deje.
o pol štvrtej sa majú znova stretnúť
neprekvapujuce, SS su známi tým, ze ak sa do ich pazurov niekto dostane, tazko ho pustia. Ked vracali deti Conkovym utekali s nimi cez letisko ako sibnutí... a náhradná matka mala 70 rokov, a t sa mala starat o 5 deti, čistá ryža. Ťažko sa vzávať takého pekneho príjmu aj v tomto prípade...
sledujete to baby ? ja ani nedycham ..a preco to zase prerusili ?
pre nich je asi každá minúta dobrá...
Teraz pozerám, že pol štvrtej je vlastne u nás pol piatej, takže pokračuje sa až o pol piatej.
lebo nechcu potopit SS, je to ako ist proti svojim, museli by uznat ze SS spravili obrovsku chybu a teraz uz to nieje ani tajny sud. Vedia velmi dobre ze sa to medializuje. Aj ked nemaju ziadny pádny argument na to aby tie deti nechali v UK, ktovi co si dokazu vymysliet? Uf, je to na nervy
maju prestavku, stretnut sa maju az o pol stvrtej ☹
ozaj, a otec je tam ? o tom sa nic nevravi ...ani o nom nic neviem ...ci sa s detmi stretava ci co ..
nie otec sa s nimi nestretáva lebo SS mu to nedovolí
@nicky182 ved práve ! ako som práve citala v diskusii, ze si asi dajú urobiť expresný mediálny prieskum, zanalyzujú dopad rozhodnutia a potom rozhodnú. A uplne suhlasim s výrokom: Já myslím, že jim nejde ani tak o to, co bude pro ty děti nejlepší. Ale o to, co bude nejlepší pro Anglii. Jestli Ivanka vyhraje, spustí to šílenou lavinu soudních sporů o neoprávněně odebrané děti. A to je to, o čem ten soud potřebuje přemýšlet. Jestli se jim to hodí do krámu nebo ne.
No mňa zas dožral ten argument, že deti si zvykli na náhradnú rodinu, tak neodporúčajú presun do inej krajiny. 😕 😕 🙄 Veď ak by nedajbože súd potvrdil rozhodnutie o adopcii, tak aj tak tí chlapci majú - mali - ísť do inej rodiny, ktorú doteraz ani nepoznajú... tak čo je to za argument prosím? 😠
*****************************************************************************************************************************************
KOPIRUJEM
VRÁŤTE DETI DOMOV / RETURN KIDS BACK HOME !!!
Verejná udalosť · Od: Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť
Dnes.
Slovenska republika
Táto udalosť je takým našim spoločným tichým bojom a podporou pre všetky rodiny. Dnešný deň je veľkým dňom pre mnohé rodiny. Ivanka MUSÍ deti dostať naspäť. SLOVENSKO ICH MUSÍ DOSTAŤ. Slovenské i české rodiny nemôžu rozdeliť britské Social Services. Budeme bojovať!!!
Boórovci, Kandráčovci, Hanuštiakovci, Kováčovci, Ivákovci, Davidovci a Slivkovci SME S VAMI!!!
Udalosti sa "zúčastníte" nielen tým, že zdieľate alebo dáte like, ale najmä vtedy, ak odošlete "krátky" mail na všetky uvedené adresy. A kludne nám
môžete zoznam dopĺňať.
POSTUP:
1. Text:
"VRÁŤTE DETI DOMOV / RETURN KIDS BACK HOME!
Podporujeme všetky rodiny, ktorým boli neprávom "ukradnuté" deti. Aj vy sa môžete postarať o to, aby boli znovu so svojimi skutočnými rodičmi. MY ZA NICH NEPRESTANEME BOJOVAŤ! //// We are support all families, whom were illegally "stolen" children. You can also take care the children will be back with their parents soon. We won´t stop fighting for them!"
skopírujte a vložte do mailu. (Prípadne si uložte aj obrázok a vložte ho do prílohy)
2. Skopírujte si zoznam mailových adries na konci výzvy a vložte ich do políčka pre príjemcu.
3. Podpisovať sa nemusíte, ale môžete 🙂 Môžete sa podpísať aj ako " Iniciátíva ľudí, ktorá vznikla na sociálnej sieti na podporu rodín, ktorým boli v zahraničí násilne odobraté deti." (Prípadne môžete do textu mailu, dopísať čo len chcete, čo máte na srdci)
4. ODOSLAŤ!
5. Následne odkliknúť " Zúčastním sa", dať "like" a najmä KOMENTOVAŤ textom
- "poslané".
6. SAMOZREJME NEZABUDNITE ZDIELAŤ a POZÝVAŤ na udalosť svojich priateľov.
DNES SLOVENSKO ZABOJUJE ASPOŇ TAKTO!!!! IVANKA S ELEONÓROU UŽ VEDIA, ŽE POČAS TOHO, AKO SA BUDÚ ZO VŠETKÝCH SÍL SNAŽIŤ A BOJOVAŤ O DETI, MY PO CELÝ DEŇ BOMBARDUJEME ÚRADY. PREČO?????
LEBO NÁM TO NIE JE JEDNO!!!!!!!!!!!!
ZOZNAM MAILOVYCH ADRIES:
SR:
zdenka.kovacova @ mod.gov.sk
ivana.kacenakova @ mod.gov.sk
info@telecom.gov.sk
informacie@build.gov.sk
office@health.gov.sk
podatelna@enviro.gov.sk
adriana.jobbikova@land.gov.sk
info@mzv.sk
tlacove@justice.sk
kancmin@minedu.sk
zuzana.duriskova@employment.gov.sk
renata.bodorova@employment.gov.sk
podatelna@mfsr.sk
mksr@culture.gov.sk
info@cipc.gov.sk
urad@vlada.gov.sk
informacie@prezident.sk
jan.krak@vlada.gov.sk
ČR:
posta@mpsv.cz
viktorie.plivova@mpsv.cz
jiri.weigl@hrad.cz
info@nasipolitici.cz
UK:
emma.stewart@londoncouncils.gov.uk
londoncouncils@journeycall.com
info@adcs.org.uk
contact@essex.gov.uk
info@tonyblairoffice.org
speakersbureau@conservatives.com
https://twitter.com/PrincessKateFTW
https://www.princeofwales.gov.uk/contact-us
http://www.royal.gov.uk/Contactus/ContacttheWeb...
http://princewilliamkate.com/contact-us/
Prosim, pridajte este adresy, sama nezvladam...
A PROSÍM ZAPOJTE SA LEN VY, KTORÍ ŽIJETE V SR al.ČR. Slováci žijúci v Anglicku, pre vlastnú bezpečnosť, radšej neposielajte.
****************************************************************************************************************************************
KOPIRUJEM
Dárius Haraksin TV JOJ
Pred 4 minútami.
Totalny chaos. SS sa brani. Hlada sposob ako to zvratit. Mame prestavku. Ideme strihat. Cisarova, stidencova a SS hladaju kompromis
Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť
14:38 Rokovanie za zatvorenými dverami
Prestávka trvá do 16:30 SEČ. Momentálne rokuje sudca britského kráľovského súdu za zatvorenými dverami s Andreou Cisárovou (Centrum pre medzinárodnoprávnu ochranu detí) a s Social Service (SS). čakáme na ďalšie informácie.
poslala som...na uk adresy
Mohol by sem niekto napísať nejaký kratučký text v anglickom jazyku, ktorý môžeme posielať na tie adresy? Pre mňa a podobne nejazykovo "postihnuté" kolegyne 😀 Ďakujem vopred.
@zuzana581 By this letter I want to express my full support of Ivana Boorova and her two sons who have been illegally taken from their family. I wish her children would be in a custody of their grand mother and I hope they will safely return to the country of their origin- Slovak Republic.
Please help us fight for all our Slovak children
Thank you
Sincerely,
Janka Macikova
no ako???

Teraz som prišla domov.. prvé čo som urobila bolo, že som zapla facebook.. Jaké nervy.. už mám obžratú polku nechtov.. Ale verím, že to dopadne dobre.. V takýto krásny slnečný deň to ani inak dopadnúť nemôže 🙂