Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@cerstvamamina Prečo?
lebo https://www.facebook.com/DariusHaraksinTVJoj?re...
moze vniknut precedens co v anglickom pravnom systeme znamena zeby tak mali mohli rozhodnut do buducna vzdy , dieta babke a nie nahradnej rodine, a my vieme ze im nejde o prava dietata ale o udrzovanie adopcneho systemu v ich krajine ......... ale este nieje rozhodnute nic definitivne "
za desat minut su spravy na jojke, som zvedavaaaa ..vyzera to zle 😖
sudca je nastastie na nasej strane, ss nemaju uz co vytiahnut, snád vyhrá spravodlivost
Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť
"Sudca hovorí, že podľa jeho názoru by mala britská strana urobiť všetko pre to, aby deti dostala babička a uľahčiť deťom návrat na Slovensko," opisuje dianie v súdnej sieni Martin Krpač. - kopirovane z FB
toto je na zaludocne vredy. uz nech rozhodne
no keby mne vzali dieťa tak tam asi spravím iný cirkus ☹
No, mne sa nezdá, že by sa to vyvíjalo zle.
Sudca: „Pani Cisárová, my nevravíme, či deti patria babke. Oni jej patria.Len hľadáme dátum, aby to bolo pre nich najmenej obtiažne.“ Cisárová: Ja viem, pán sudca , ale takto to bolo doteraz vždy. Ja potrebujem dátum.
Sudca navrhol, aby sme sa stretli v utorok.
no sledujem na jojke a dufam ze teda sa deti vratia k mamine kam patria
ja sa bojim len jednej veci že preto navrhol utorok lebo sa boji rozhodnut v prospech Ivany-je rozdiel len hovorit že da deti babke a skutocne tak urobit, do utorka ho ss bud podplati alebo zacne vydierat a bude to velmi zle ☹ ale tak nadej umiera posledna a modlim sa aby to tak nebolo
Sudca: 9:30 v utorok. Do 10:15 musíme skončiť.
nuz je to odrocene... dokelu... obavam sa ze sa sudca boji precedensu ... ze po dvoch rokoch vrati spat dieta k biorodine... dokelu...
Dárius Haraksin TV JOJ zdieľa odkaz.
Približne pred minútou.
Je mi ľúto Martinka a Samka. Keby ste videli, čo sa tu deje...
ten sudca mi niekoho pripomína, možno sa mýlim, ale je ako Pilát
robí všetko, aby sa z toho vyšmykol, cíti, že deti by mali ísť Ivane (babke), ale bojí sa tak rozhodnúť, či to bude politicky výhodné
možno mu krivdím, je to len taký dojem na dialku
@maznacik007 ved to, mozme hadat co si vybere, celosvetovy skandal alebo trvale odlucenie matky od deti ...hm
no a sme doma 😠 ☹ 😠 ☹ ......pestúnska rodina ma tiež právo na tie deti.............fakt.......žalostné...........ja že sa tam preukáže Ivanina nevina............resp. deti dajú BIOLOGICKEJ BABKE................a nie to.........odročené do utorka.........aký to má zmysel pre tú adoptívnu matku............mne je z nej na grc 😖 .............ani si neuvedomí že deti nie sú jej a v 15 rokoch jej môžu ujsť za skutočnou mamou......lebo IVANA je skutočná nie vymyslená...............
videla som v dokrútkach pána Telenského z Aquacity Poprad.......a tiež je bezmocný................pani Studencová vravela že ak jej aj deti prisúdia nebude môcť sa s nimi vrátiť na SK..............a ževraj sudca je na strane vrátení detí........ďaľšie bezsenné noci..............trápenie............ 🙄 🤐
@ela19 super, konkrétne miesto a čas, ďakujem! Určite prídem a môžem zháňať aj ďalších ľudí. Mala som mať vtedy jedno stretnutie, našťastie je zrušené 🙂
Teda super že to viem, ale hrozné že ešte stále je to treba, že nie je vyhrané 😠
No a že pestúnska rodina požiadala o adopciu... 😖 ... nepríjemné... hneď mi to bolo podozrivé, že čo to s tým zvyknutím si tam miešajú... To bol od SS mimoriadne účinný ťah! Znamená ďalšie predlžovanie, naťahovačky a tak. Aj keď v konečnom dôsledku nemôžu vyhrať, bojím sa aby to nebolo tak, že prehrajú VŠETCI... 😔 😔 😢
Zhromaždenie na podporu Martinka a Samka Boórových
Verejná udalosť · Od: Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť.
Pondelok.
16:30.
Bratislava, pred Britskou ambasádou
Verejné stretnutie ľudí, ktorým nie je ľahostajné kradnutie našich detí vo Veľkej Británii. Zároveň hromadná podpora Ivany Boórovej deň pred rozhodnutím Kráľovského súdu.
sudca kralovskeho sudu povedal, ze sudca sa mylil. teda deti nemali byt adoptovane. to co je za argument, ze deti si zvykli na nahradnu rodinu???!!! 😲
tak to je fakt sila čo sa deje...trepú samé somariny...to keby uniesli niekde dieťa, polícia ho nájde po napr. roku v nejakej krajne, tak ho akože matke nevrátia, lebo je zvyknutý na inú rodinu??? 😠 😠 😠 😠

vyzerá to zle