Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
takže v správach nič, len že si musí babka do piatku zabezpečiť právnika 😒
@aliza neviem aky dokument zabudla...musim sa k tomu preluskat celym fb ak to tam aj najdem,kedze teraz sa neinformuje 🙄 vacsinou sa pise ze to bolo odrocene kvoli tomu ze Norika nemala pravnika.takze to ani nemuselo byt kvoli tomu papieru.co ale nemeni fakt ze mi je p.Cisarova nesympaticka uz od zaciatku 😝
@winipega a ako som pisala, verim, ze Cisarova mala riadny dovod nenechat babku vypovedat. Studencova je super, je znala, scitana, vie super rozpravat....ale v diskusiach, kde kvazi o nic nejde, tu islo o vela a mozno mohla svojou vypovedou uskodit. Ved sa dozvieme, co sa stalo, snad 😒
@aliza pani Studencova pravnika uz ma -je to nejaky anglan
@kvietocek7 ale dnes nemala a to bol vraj problem, ci?
@aliza ano, nie vsetko je na pleciach tej cisarovej, ona mala iba fascikel spisov v ruke z ktoreho jeden papier iba precitala.Osobne si myslim,ze toto vyjadrenie "Pán sudca, akokoľvek rozhodnete, prosím vás v mene Slovenskej republiky, nech je to v prospech Martina a Samuela." je strasne latentne a relativne 😠 Osoba ako ona sa ma vyjadrovat predsa priamo. alebo aspon zvolit retoriku ktora k priamosti vedie, ci? Hovorila som s nou, ale dojem ktory z nej isiel: ''sak nic sa nestalo pokracujeme'' -no teda nech take necha na inokedy a inde. Ako mozno snahu ma ale mozno iba tu pracovnu. Bola tam aj nejaka pani manzelka velvyslanca, ale sa pytam kde bol velvyslanec? no proste domrvili to co vobec nemuseli.
Urcite mali pytat deti na SK a ako boli aj ti conkovi umiestneni v detskom domove - vobec boli by za mlakou UK a veci by riesili slovenske socialne urady.
@aliza ved to ze piatok sa mala obhajovat sama a pritom tam pravnik bol, tak dnes na pojednavanie neprisiel a chceli opak ze kde je. No domotane to je aj v tomto zmysle. To je to,ze sudcovia sa menia, je to ako ked ides k gp stale sa ti ujde iny 😒
@kvietocek7 cize dnes bol iny sudca? 😕
@aliza to s presnostou ci prave dnes bol iny ti neviem potvrdit, ale bolo povedane,ze uz mali osem sudcov 😒 v celom tom zacarovanom kruhu
Neviem ci to sem uz niekto daval, ale odporucam sledovat blog Natalie Blahovej, ktora pise o podivnych slovenskych adopciach uz roky. Preto sa nieje co cudovat, ze pripad Boorovych nebol od zaciatku rieseny.
http://nataliablahova.blog.sme.sk/c/311315/Pre-...
Tak isto ceska tlmocnicka v londyne, ktora na rozdiel od pani Schwarczovej (http://schwarczova.blog.sme.sk/c/306295/Co-vie-... ) aj vlastny nazor. odporucam precitat aj (Případ odebraných dětí 1 až 5)
http://pekarkova.blog.idnes.cz/c/288816/Odebral...
Kopirujem od Pekarkovej:" Uplynulo pár týdnů a z kontaktů se stala rutina. Málem jsem napsala "příjemná" rutina a, mezi námi, pro většinu ze zúčastněných to rozhodně příjemné bylo. Zejména o sobotách, kdy se za tyhle služby platí o polovinu víc, jsme si já a socpracky docela namazaly kapsu. Socpracky teda podstatně víc než já – za to, že sedí s "klienty" v místnosti a píšou o tom zprávy, dostávaly prý mezi třiceti a padesáti librami na hodinu. Balogovi nedělali žádné problémy, děti byly hodné a poslouchaly, byla to vlastně pohoda. ...
😖 😢
☹ ☹ ☹ ☹
bože oni na tom súde v UK hovoria jazykom igbo 😲 ....................dôjsť na súd nepripravený je riadna nezodpovednosť 😠
baby, no mne je tá Cisarárová tiež nie moc sympatická. Ak je pravda (čo si myslím že je), nebol by asi na škodu aj protest pred MPSVR. Som tak nas...á, že by som tým našim politikom pobrala deti našupala k ang. pestúnom a potom by sme videli ako sa vedia obracať 🙄 🙄 Osobne si myslím, že Nickolsonová by tam bola užitočnejšia.
@samika no neviem.. Práve Nicholsonová má toto na svedomí, lebo si nestrážila svojich ludí.. Môže sa teraz 100x oháňať tým, že o tom vtedy nevedela.. Podla mňa o tom mala vedieť a mala sa o tieto veci zaujímať.. Potom urobila trošku bububu a pooháňala sa trestnými oznámeniami a zrazu je zasa ticho.. Nicholsonová je zasa na svojom teplom miestečku a iné ju nezaujíma.. Neviem.. nie som z nej zrovna nadšená.. Ale už ani z Cisárovej, tak ako som bola na začiatku.. Dnes velmi sklamala, ale snažím sa veriť tomu, že mala len zlý deň a že nič neurobila naročky..
a bohuzial sa toto nedeje len v uk....ja zijem v Irl a tiez sa uz clovek aj boji ist s detmi k lekarovi ☹ rozhodnutie padlo, ze balime kufre a ideme domov ( co najskor) nebudem zit v strachu ze mi niekto pre chripku vezme moje poklady 😖 http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
@zuzana581 jasné, za svojich podriadených bola zodpovedná........ale čítala som teraz aj blok natalie blahovej a tá píše tiež o hnusných praktikách na SK. Ale najviac ma hnevá, že tu sa z času na čas odhalí nejaké svinstvo, spraví sa veľké haló........a zrazu zostane veĺké ticho. Prečo??????
*****************************************************************************************************************************************
Zlatka Vyhlídalová Mandáková
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POZOR !!!! PROTEST SA NEKONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po ohlasoch ľudí ake su na tuto udalost už to bude asi tak že tam možno budu iba tí čo chceli prebrať založenu udalosť niekym čo nieje ani s ba ,, žial ten čo toto urobil a doslova sa na to vy....l sa asi snažil urobiť zle meno tak super stranke kde sa snažíme všetci pomahať a veríme jej,, je pravda že vždy sa tam vytvarali udalosti o protestoch ale kedže tu figurovalo meno Ivana Boorova a jej detičky som naletela aj ja sama a pozyvala som svojich znamych,, ked vyšlo na povrch o čo vlastne ide a že pravy zakladatel tejto udalosti odmieta komunikovať a nechce spolupracovať aj vybaviť formality okolo protestu ktory sa bez povolenia uskutočniť nemôže sme sa o to pokušali mi ,,lenže ludia su už zmeteny a neveria tejto udalosti,, neviem ako inak vam to napísať ,, takže prosím už to dalej nešírte a nahlaste tuto udalosť ako SPAM lebo zakladatel ju odmieta zrušiť a ani nereaguje na spravy ,, ak bude nejaky protest alebo sa pojde na letisko čo už dufam že sa všetci stretneme tam bude to určite cez oficialnu stranku Ivany Boorovej a aj tam vytvorenej udalosti,, ospravedlnujem sa snažili sme sa aby sa s toho necuvlo ale nejde to
****************************************************************************************************************************************************
☹ ☹ ☹
WAU toto ste videli??
http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/britske-su... Bohatý podnikatel pomôže Ivanke.. no mám z toho dobrý pocit.. Dúfam, že ten jeho právnik je fakt dobrý a všetko dopadne super... 🙂
Pomocnú ruku sa rozhodol podať aj podnikateľ Jan Telenský obchodujúci v Česku, na Slovensku i vo Veľkej Británii.
„Som právnik Jana Telenského, ktorý sa rozhodol, že rodine Boórovcov pomôže a zaplatí im čo možno najlepších advokátov. V piatok ich už bude zastupovať náš obhajca spolu so mnou,“ ozrejmil nám Dinesh Thakerar. Stihne si dovtedy naštudovať dvojročný prípad?
„Dúfam. Bol som už na pojednávaní minulý piatok a počul som, čo hovorili sudcovia. Cítia, že deti by mali ísť späť na Slovensko. Jediným problémom je v súčasnosti praktická stránka veci a procesné záležitosti, ktoré sa musia doriešiť. Som optimista a verím, že tento piatok budeme počuť konečné rozhodnutie o tom, že deti idú domov.“
@bib4ll verím že Telenský jej pômôže............lebo ja už fakt nechápem....len aby nakoniec Ivanu nepresvedčili že sa nevie postarať o svoje deti a jej mama...... že ich nevidela rásť.......................to už bude fakt zlé.............UK o im vôbec nedôveruje.........ani slovensku........ 😠

@winipega a akom dokumente tocia? to by ma velmi zaujimalo, ze co take Cisarova predlozila....inak, ja z toho nemam taky zly pocit, to, ze babka nevypovedala, malo zrejme svoj vyznam o ktorom teraz my nevieme a ak k rozhodnutiu chyba len ten pravnik, tak budis, netreba podla mna z toho robit taku katastrofu. Neverim, ze by Cisarova vedome ohrozila Ivanu a jej rodinu. A nezabudajte, ze ti ludia, co tam sedeli a co teraz rozsiruju tieto info, mohli niektore veci aj inak pochopit...anglictina je velmi zaludna a castokrat mozu byt veci prelozene a pochopene zle. Netreba zase verit niekomu len preto, ze tam sedel. Pockajme na piatok a az potom mozeme 'zurit' 😝