Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
No ja len dufam ze to takto neskonci a ze uz ked budu chalani u ivany,ze sa to pozenie pred medzinarodny sud,a pekne sa ss obzaluje pre nedodrziavanioe ludskych prav,a pre zadrziavanie cudzych statnych prislusnikov na uzemi UK,co je trestne,a dalej treba s nich vytrieskat tazke peniaze,za to co tym detom a Ivane sposobili,tak dufam ze Ivaniny pravnici ,teda pravnici od p.Telenskeho budu v tomto takto konat.......
A zuzana ,mne to tiez nejde do hlavy,lebo Darius,a Martin nehovoria absolutne nic...akurat lenze Martin ked sme sa ho pytali ze co tam stvarala Cisarova,ze ci to je pravda,tak to lajkol,kedze nemoze o tom hovorit,ale potvrdil to.....a Darius len tolko povedal,ze keby bol priamy prenos,ze si ani nechce predstavit,ze co by to tu sposobilo
@zoyuska
Abys byla schopna pochopit celou situaci, musela bys nejdrive
1. bud sundat ruzove bryle,kteryma se divas na Svet..protoze SVET spravedlivy neni
2. nebo to zazit na vlastni kuzi
Doporucuju Ti SUNDAT ruzove bryle..URCITE cestou Zivotem poznas a pochopis, jak jsem to myslela a proc jsem ti to navrhla....ono totiz DRIVE ci POZDEJI..kazdemu z nas jsou ty bryle sundany..nebo dokonce fackou srazeny...
Ivana byla nucena ruzove bryle sundat...priletela ji facka...bryle ji rozslapaly...a nez se probrala zbyly jen kousicky...a o detech si nechava jen zdat...vi, ze zadne bryle uz si nesmi na sebe vzit...
@zoyuska 😀 😀 😀 😀 kopa hnoja,bedňa gitu 😀 😀 😀 😀 😀 😝
@martina005 myslis boorovka ne?
@zoyuska 😀 😀 😀 nie 😀 😀 😀 to je nejaký sleng tam u Vás pre borovičku 😅 😕
@irriss kasli na to. Niekto pochopit nechce a niekto nemoze. A niekto zial ani jedno z toho 😉
Kočky, vy si tu robíte party so zoyuskou.. 😀 😀 Nemyslím si, že by vám primitívka, ktorá nevystrčila päty z jaskyne stála za vašu drahocennú energiu.. 🙂

@sirinka ano ja už som o ňom počula, niekto to písal aj na FB pred pár dňami.. asi ho tá dotyčná vtedy oslovila.. Teším sa z toho..