icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

zuzana581
autor
14. nov 2012

@sirinka ano ja už som o ňom počula, niekto to písal aj na FB pred pár dňami.. asi ho tá dotyčná vtedy oslovila.. Teším sa z toho..

sendy182
14. nov 2012

@sirinka ženu má Slováčku....inak pohodový skromný muž....nato čo dosiahol.............. 🙂

sirinka
14. nov 2012

@sendy182 ja viem, preto ma na slovakov slabost.

bib4ll
14. nov 2012

No ja len dufam ze to takto neskonci a ze uz ked budu chalani u ivany,ze sa to pozenie pred medzinarodny sud,a pekne sa ss obzaluje pre nedodrziavanioe ludskych prav,a pre zadrziavanie cudzych statnych prislusnikov na uzemi UK,co je trestne,a dalej treba s nich vytrieskat tazke peniaze,za to co tym detom a Ivane sposobili,tak dufam ze Ivaniny pravnici ,teda pravnici od p.Telenskeho budu v tomto takto konat.......

A zuzana ,mne to tiez nejde do hlavy,lebo Darius,a Martin nehovoria absolutne nic...akurat lenze Martin ked sme sa ho pytali ze co tam stvarala Cisarova,ze ci to je pravda,tak to lajkol,kedze nemoze o tom hovorit,ale potvrdil to.....a Darius len tolko povedal,ze keby bol priamy prenos,ze si ani nechce predstavit,ze co by to tu sposobilo

bib4ll
14. nov 2012

@sendy182 No on ako rodeny cechoslovak je tiez a to sa neda zapriet ze kde sisa narodila,tak aj preto ma vazbu na slovensko a cechy

natas4
14. nov 2012

@sirinka
@zuzana581 tak toto je ta najlepsia sprava co som za posledne dni pocula 🙂 Telensky je v UK dost respektovany

bib4ll
14. nov 2012

@sendy182 no to nemam strach zeby starku o niecom presvedcili,lebo ta im dava sakramentsky zabrat,ona by mala byt prezidentkou

zoyuska
14. nov 2012

@ela19 aby ssa vratili babke a nie mame!!!!!

irriss
14. nov 2012

@zoyuska
Proc?

zoyuska
Odpoveď bola odstránená
irriss
14. nov 2012

@zoyuska
Abys byla schopna pochopit celou situaci, musela bys nejdrive
1. bud sundat ruzove bryle,kteryma se divas na Svet..protoze SVET spravedlivy neni
2. nebo to zazit na vlastni kuzi

Doporucuju Ti SUNDAT ruzove bryle..URCITE cestou Zivotem poznas a pochopis, jak jsem to myslela a proc jsem ti to navrhla....ono totiz DRIVE ci POZDEJI..kazdemu z nas jsou ty bryle sundany..nebo dokonce fackou srazeny...

Ivana byla nucena ruzove bryle sundat...priletela ji facka...bryle ji rozslapaly...a nez se probrala zbyly jen kousicky...a o detech si nechava jen zdat...vi, ze zadne bryle uz si nesmi na sebe vzit...

zoyuska
Odpoveď bola odstránená
danka86
14. nov 2012

@zoyuska tusim ju poznas osobne?!? Inak si neviem vysvetlit, ze mozes takto jednoznacne o nej tvrdit 😝

natas4
Odpoveď bola odstránená
zoyuska
Odpoveď bola odstránená
zoyuska
14. nov 2012

@natas4 😀 to vravis sebe nie?

irriss
14. nov 2012

@zoyuska

SUPEEEEEEEEEEEEEEEER.. 😅 😅 😅 😅
krasne ses tu rozjasnila....uz vime, s kym mame tu cest...

ela19
14. nov 2012

@irriss
@danka86 Baby prosila som vas kaslite na to, tema je urcena na pomoc nie na hadky

jolinka
14. nov 2012

@natas4
@danka86
@irriss zbytocne pre nu klavesnicu drat 😝 😝 😝 😝 😝 😝

zoyuska
Odpoveď bola odstránená
zoyuska
Odpoveď bola odstránená
martina005
14. nov 2012

@zoyuska 😀 😀 😀 😀 kopa hnoja,bedňa gitu 😀 😀 😀 😀 😀 😝

irriss
14. nov 2012

@zoyuska
pocuj..pozerala son si tvoje fotky..ty si zo SNV?

komu nadrzujeme "borovke" ..to je kdo? "borovica"..?
Ty ji nadrzujes a prelevas...
tak poloz flasku s borovicou....a bez neco delat!

zoyuska
14. nov 2012

@irriss sklamem ta nieeeeeeee

zoyuska
14. nov 2012

@martina005 myslis boorovka ne?

martina005
14. nov 2012

@zoyuska 😀 😀 😀 nie 😀 😀 😀 to je nejaký sleng tam u Vás pre borovičku 😅 😕

irriss
14. nov 2012

@ela19
no..mas pravdu.. 😔
Jen jsem chtela vedet PROC..

a staci mi vedet, ze je to jen proto, protoze nekdo veri na pohadky..kde vitezi dobro nad zlem,...ale to, co napise ZIVOT a CAS..je uuuplne jina "pohadka".. 😉

zeleny_cajik
14. nov 2012

@irriss kasli na to. Niekto pochopit nechce a niekto nemoze. A niekto zial ani jedno z toho 😉

zuzana581
autor
14. nov 2012

Kočky, vy si tu robíte party so zoyuskou.. 😀 😀 Nemyslím si, že by vám primitívka, ktorá nevystrčila päty z jaskyne stála za vašu drahocennú energiu.. 🙂

zoyuska
Odpoveď bola odstránená