icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

eaka
16. nov 2012

@emajbova to si to nemohol pozrieť včera večer v posteli???

emajbova
16. nov 2012

@eaka kokos ja fakt neviem, len by ma zaujimalo co take z toho dokumentu SS vytiahlo, ved mne to pride ze je toceny v neporspech SS, v prospech rodiny a koniec koncov, co SS do toho ako krajina, media podporili svojich obcanov??

skolara
16. nov 2012

ked je sudca normalny ten dokument ho akurat tak dojme. 😢 😢 Vsak je v nom citit bolest celej rodiny ☹

emily76
16. nov 2012

viete, len v tomto uz davno nejde len o rodinu Boorovych.. ale aj o desiatky, ci stovky deti a rodin, ktore boli od seba nasilim odtrhnute.. bez dovodu. Ak by sudca rozhodol, ze chlapci sa vratia do povodnej rodiny, budu urcite nasledovat dalsie procesy. A SS by bolo v dost neprijemnej pozicii. Co mne osobne teda vobec, ale vobec neprekaza. Ale sudca je tiez sucastou britskeho systemu, presne tak ako pracovnici SS. A urcite zvazuje nie len konkretny pripad ale aj jeho vyznam v buducnosti, kedy by sa mohli poskodeni odvolat na tento precedens. To je pre mna jediny dovod, preco sa to tak natahuje. Lebo logicky.. deti vzali kvoli podozreniu, to sa nepreukazalo, takze malo nasledovat vratenie deti rodicom. Ziaden iny dovod neudali... 😠 😠 A to ze sa to natahuje take roky je len a iba o peniazoch, ktore z toho ktosi ryzuje.

strasne drzim palce maminke, babke, ale hlavne malym chlapcom, nech sa uz toto skonci a maju konecne dovod na stastne usmevy.

emajbova
16. nov 2012

@emily76 presne tak...

winipega
16. nov 2012

@emily76 presne...do bodky...

babajaga
16. nov 2012

dievcata,to je na nervy..vsade ticho...pozrela som web-ku a vyslo odtial dost vela ludi..a odvtedy je modra obrazovka...tak neviem,asi sa nieco uz deje...

sendy182
16. nov 2012

@emajbova ss a sudca aspoň vidia že na slovensku sa nedáme zastrašiť.......... že si niekto dovolil Ivany a hlavne detí zastať...............och Všemocná SS Pravdu Iba Majúca............... 😠

meryr
16. nov 2012

nieco sa deje...

roxi
16. nov 2012

viete už niečo nové, či zatiaľ nič. To sú nervy, každú chvíľku pozerám, či niekto nenapíše, konečne nejakú dobrú správu, dúfam, že dnes to už uzavrú a deti pôjdu domov. Len nech to už nenaťahujú a neodročujú.

kveta
16. nov 2012

Je niečo nové?

monika15
16. nov 2012

baby pridavajte aj mna ja nikde nic nevidim o tom pisane.... co zakazali nebodaj co sa deje???

achesa
16. nov 2012

kokos, to sú nervy... a to ani nie sú moje deti, ani ich nepoznám ☹(( Čo potom musí prežívať ich mamina...

jaja018
16. nov 2012

Neviete nič nové?

lasenka
16. nov 2012

je vraj prestavka

zoyuska
16. nov 2012
zuzana92101
16. nov 2012

@zoyuska ...takychto degesov netreba ani citat asi...to su taki, co radi provokuju a len cakaju na reakciu. Ved take mamicky mame aj na MK 😉
Vie niekto nieco nove?

zoyuska
16. nov 2012

@zuzana92101 pozri ja len chcem vediet preco i ona nepovie ze deti jej vzali?stale sa pise ze nepravom,ale preco i on anepovie ako to je????vedela by som ju zrejme potom pochopit

tamka84
16. nov 2012

nemáte nikoho priamo v UK medzi mamičkami čo sú na súde alebo pred súdom? lebo FB stránka je sledovaná tak sa boja pridávať info, ale túto stránku by nemuseli sledovať hádam. a ked by vám tá dotyčná osoba poslala sms a vy to už uverejniť môžete....

gabkostanka
16. nov 2012

@zoyuska myslis, ze ten dovod , ktory uviedla nie je pravdivy? co si myslis ty preco jej vzali deti?

roxi
16. nov 2012

@zoyuska pozeraj, tam je všetko čo potrebuješ vedieť: http://udalosti.noviny.sk/pochybne-a...h-versio...
tento link tu už párkrát bol, takže ak ťa to zaujíma, stačí hľadať.

monika15
16. nov 2012

kde sa to da sledovat?????

zuzana92101
16. nov 2012

@tamka84 ja mam, ale zatial ziadne info...

zoyuska
16. nov 2012

@gabkostanka tak preco nepovie priamo preco jej deti vzali?

maartinkaa
16. nov 2012

@zoyuska ale uz ma series!!! si ako pokazeny gramofon a si trapna!!!!

kveta
16. nov 2012

@zoyuska Ona nesmie o pripade rozpravat, lebo jej to zakazuje britske pravo.

gabkostanka
16. nov 2012

@zoyuska ona povedala, ze preco ich vzali...mali podozrenie na sexualne zneuzitie u starsieho syna - to bol ten dovod na odobratie oboch deti 😒

jolinka
16. nov 2012

@zuzana92101 nedaj sa na nu namotat...caka ze sa s nou budes bavit, lebo ju nepoznas 😉 😉

jolinka
16. nov 2012

@gabkostanka ddeto co zuzke, nebav sa s nou.

zoyuska
16. nov 2012

@maartinkaa preco????ja to chcem vediet preco aby som to lepsie pochopila.hovoria len o nej ale ked ma nieco povedat ona tak jej to zakazuju.a neurazaj!!!!!!!!!!!!!!nrdosla som sa sem hadat