Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
Doložia papiere o škôlke a lekároch atď.. babka Norika je šikovná, to má zmáknuté za pár dní a deti sú doma.. Ja sa tešíííííííím... Ale zas nechápem, prečo Cisárova toto nemala už pripravené...
Samuel Migaľ TV JOJ
Sledujte Noviny o 19,30! Aj o tom ako dopadlo pojednávanie. Moji kolegovia Dárius a Martin pošlú všetky info, ktoré budú môcť zverejniť.
****************************************************************************************************************************************
Martin Krpač
Na Fb se objevili mylne informace. Rozsudek rozhodne nepadl, oba tabory jednaji, nic neni rozhodnuto. Budte trpelivi, prosim, ikdyz to vypada nadejne!
Páči sa mi to · · Zdieľať · Pred 50 sekundami (City of Westminster, United Kingdom) ·
*****************************************************************************************************************************************
Martin Krpac citujem:
Na Fb se objevili mylne informace. Rozsudek rozhodne nepadl, oba tabory jednaji, nic neni rozhodnuto. Budte trpelivi, prosim, ikdyz to vypada nadejne!
ja som to dnes tiež celé s napatím sledovala, ani som nedýchala, mám z toho síce trochu zmiešané pocity, ale podobne ako mnohé z vás mám taký nejaký vnútorný pocit, že je to na dobrej ceste . Rada by som do budúcnsoti aj prispela finančne babke a Ivane , dúfam že bude taká možnosť 🙂
To aky pako dava na fb mylne informacie?
Predchádzajúce informácie sme mali hneď od niekoľkých účastníkov súdneho pojednávania - od Slovákov, ktorí rodinu Boorových prišli podporiť priamo na miesto... Tí pri svojom odchode dali vedieť, že súd skončil. Zdá sa ale, že sa rokuje ďalej. Verme, že to dobre dopadne!!!!!
a to este neskoncili??...paneboze nech uz to skonci, ved to je hrozne to cakanie 😠
@danculik vyzera to tak, ze este nie...
sme uz stiahlo clanok o tom, ze deti mozu byt do vianoc doma... este pred chvilou sa to dalo otvorit 😒 toto uz co ma byt???
aj na JOJ v správach o 17-tej hovorili, že súd ešte trvá
pojednava sa dalej!ja tu sedim uz od 11:00 vsetko sledujem.
@dijuri a ako to vyzera?
sorry,zle som napisala,ja nie som na sude,doma som na gauci,mam otvorenu webku,sledujem to aj tam.videla som chvilku pred vraj "koncom" sudu ako vsetci odisli,niekto to pochiopil tak,ze sa koncilo,ale zrejme si dali dalsiu prestavku a pokracovalo sa,preto aj mamicky odisli odtial,lebo si mysleli,ze sa sud skoncil.
@dijuri jaj tak... hm.. tak cakajme dalej 😒
BABY !!!!!!!!!!!!! VYHRALI !!!!!!!!!!!!!!!! do viacnoc maju byt deti doma na SK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
je to hrozne. Babke ak hrozi, ze pride o pracu, tak by jej mala nasa nanichodna vlada s panom prezidentom na cele zebezpecit okamzite miesto, ocividne je to zena schopna, vybavi co moze aj nemoze.... ja viem, ze tam schopnych ludi nikto nechce, ale v tomto pripade slovensko tam moc zlyhalo, ze by sa teraz mali postarat, aby pani o pracu neprisla, aby SS nemala sancu nedat jej deti z dovodu, ze je sama na podpore 😒
Monika
@monika15 ten clanok je uplny blud,kralovsky sud vydal zakaz medializacie tohot pripadu,markiza pise ze kralovsky sud potvrdil... no jasne :D ved si pojte 2+2 markiza sa chytila inych clankov,napriklad SME to mali tiez na stranke,ale uz to stiahli tiez.za chvilu to stiahne aj markiza a aj ostatne ako aj novy cas
No len aby to uz bola oficialna sprava..
Man hlavne zaraza pristup babkinho zamestnanca kua!!!ved nejde o fazulky!ide o deticky!!!
@dijuri http://www.sme.sk/c/6606297/deti-ivany-boorovej...
tu je na SME>... ide to.....
no ženy ževraj nie je este koniec, ževraj sa este potom rokovalo :/

@zuzana581 fasa...