Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@jankali - ja bohužiaľ nieviem písať štylisticky pekne upravené listy, myslím si, že taký list by malo podpísať viac ľudí, nie len akože ja / bezvýznamná osoba 😝 /,možno organizátori tých pochodov ...., alebo zakladateľ stránky zmenme ambasádu. No a problém je aj ten, že ani neviem, kedy by tam vlastne mal ísť , či bude nejaké pojednávanie ešte, aj som sa to tu pýtala, ale nik asi nevie čo sa bude teraz diať 😕 . ty si myslíš, že by ťa tam sám najvyšší pozval, keby si mu napísala 🙂, to ma ani nenapadlo
Ja som už z toho na nervy, nechápem ako to Ivanka môže všetko vydržať ☹ Možno by bolo dobré keby jeden z tých reportérov prišiel späť a na plnú hubu povedali všeto čo sa tam deje. A nie cez správy ale rovno z letiska pred MPSVR.
Alebo možno ďalší protest, ale nie pred ambasádou ale pred MPSVR, no a samozrejme nie s účasťou 50 mamičiek. Ja neverím tomu že tá Cisárová a spol . v tom nemajú prsty 🙄
Hambim sa za to v akej krajine zijem. Hambim sa za to, ze sa "moja" krajina otocila chrbtom k vlastnym obcanom a jednotlive organy a ich pracovnici nie su schopní ani v tak citlivej veci ako je odobratie deti - obcanov SR konat promptne a vyslat jasny signal aky postoj k tejto veci zastava. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Znovu sa ukazalo kazdy sam za seba, co si nevybojujes, nemas.
Velmi drzim palce mamine aj babicke chlapcov, aby aj napriek neschopnosti nasich uradov a spinavej hre anglickej strany dostali svoje deticky naspät !!!!!!!!!
@monnaa 🙂 tak som sa odhodlala a napísala mu na FB. To, čo si vravela, že by mohol podporiť svojou účasťou, resp. doplniť právnika do tímu - a aby to potom skontrolovali, tie tzv. pochybenia. Ktovie, či to číta, či bude chcieť a môcť niečo robiť. Tak apoň toľko, aby som tu iba nesrandovala "dobrými nápadmi". Tak sa držte dievčence, pa🙂
Viera Matasovska
okopirovany prispevok: Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť Hana Bartova a ďalší - nedá mi nevyjadriť sa k celej tejto diskusii. Je mi velmi luto, co sa vam stalo... a suhlasim takmer so vsetkym, co tu padlo... a teda, ze musime mat otvorene oci a nevzdavat sa. Napriek tomu si myslim, ze do pondelka treba pockat.. pripadne do utorka, na relevantne info od redaktorov JOJ - to nevravim preto, ze by som mala potrebu ich vyzdvihovat, ale preto, ze kym oni sa pripadom zaoberaju uz od leta a odviedli kus velkej prace a kym oni sedeli v sudnej sieni, a kym oni navynasaju senzacie, pretoze radsej sa rozhodli respektovat Ivanu a babku, aby im neuskodili, tak ti "ini novinari" z pohodlia svojich domovov, bez akehokolvek overenia faktov, napisali KRAAASNE TITULKY a clanky...a takymto sposobom zavadzaju slovensky lud. Tym chcem povedat, ze som vdacna za vsetky svedectva ludi, ktori boli v sudnej sieni a nebali sa nas o tom informovat. Prav
e preto po mojom statuse o tom, ze sudca povedal, ze deti by mali byt do Vianoc doma nasledoval dalsi - ze to vobec nevidim ako dobru spravu. To vobec nie je to, o co sme bojovali, za co sme v pondelok protestovali...je to prave naplnenie slov p.Studencovej, ze SS robi co moze, aby to tam predlzovala... A ano, dnes uz na zaklade svedectiev vieme, ze aj na "nasej" strane sa niekto velmi velmi snazi, aby sale na nieco "zabudal"... Ale moji drahi, myslite si, ze keby teraz vyjdeme do ulic a kricime na VSETKYCH vinnikov (vieme o kom je rec...), tak spravime v tomto momente to najlepsie co mozeme? Briti nas velmi dobre sleduju a pozeraju aj tuto stranku... aj nase dalsie aktivity a to ze dav ludi zacne hanit "vlastnych" im predsa iba bude hrat do karat... mozu ukazat - aha, ved SR sa o deti postarat nevie, tam ich nemozeme dat.. Skuste prosim premyslat zo vsetkych stran. Toto bolo na vysvetlenie toho, ako mozeme MY uskodit.. Vy viete, ze sa snazim od zaciatku bojovat a pomahat. Mna nikto neumlcal, a ani neumlci. Tym si mozete byt isti. Avsak vzdy sa budem rozhodovat v prospech toho, co je dobre pre dotknute rodiny. Bohuzial aj za tu cenu, ze najradsej by som tiez na niekoho kricala...
Už sa mi to nepáči · · Približne pred hodinou
Vám a 10 ďalším sa to páči..
Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť Hana Bartova a ďalší - nedá mi nevyjadriť sa k celej tejto diskusii. Je mi velmi luto, co sa vam stalo... a suhlasim takmer so vsetkym, co tu padlo... a teda, ze musime mat otvorene oci a nevzdavat sa. Napriek tomu si myslim, ze do pondelka treba pockat.. pripadne do utorka, na relevantne info od redaktorov JOJ - to nevravim preto, ze by som mala potrebu ich vyzdvihovat, ale preto, ze kym oni sa pripadom zaoberaju uz od leta a odviedli kus velkej prace a kym oni sedeli v sudnej sieni, a kym oni navynasaju senzacie, pretoze radsej sa rozhodli respektovat Ivanu a babku, aby im neuskodili, tak ti "ini novinari" z pohodlia svojich domovov, bez akehokolvek overenia faktov, napisali KRAAASNE TITULKY a clanky...a takymto sposobom zavadzaju slovensky lud. Tym chcem povedat, ze som vdacna za vsetky svedectva ludi, ktori boli v sudnej sieni a nebali sa nas o tom informovat. Prave preto po mojom statuse o tom, ze sudca povedal, ze deti by mali byt do Vianoc doma nasledoval dalsi - ze to vobec nevidim ako dobru spravu. To vobec nie je to, o co sme bojovali, za co sme v pondelok protestovali...je to prave naplnenie slov p.Studencovej, ze SS robi co moze, aby to tam predlzovala... A ano, dnes uz na zaklade svedectiev vieme, ze aj na "nasej" strane sa niekto velmi velmi snazi, aby sale na nieco "zabudal"... Ale moji drahi, myslite si, ze keby teraz vyjdeme do ulic a kricime na VSETKYCH vinnikov (vieme o kom je rec...), tak spravime v tomto momente to najlepsie co mozeme? Briti nas velmi dobre sleduju a pozeraju aj tuto stranku... aj nase dalsie aktivity a to ze dav ludi zacne hanit "vlastnych" im predsa iba bude hrat do karat... mozu ukazat - aha, ved SR sa o deti postarat nevie, tam ich nemozeme dat.. Skuste prosim premyslat zo vsetkych stran. Toto bolo na vysvetlenie toho, ako mozeme MY uskodit.. Vy viete, ze sa snazim od zaciatku bojovat a pomahat. Mna nikto neumlcal, a ani neumlci. Tym si mozete byt isti. Avsak vzdy sa budem rozhodovat v prospech toho, co je dobre pre dotknute rodiny. Bohuzial aj za tu cenu, ze najradsej by som tiez na niekoho kricala...
Pred 2 hodinami · Páči sa mi to · 12..
Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť Dalej by som chcela povedat tym, ktori sem prisli asi az o dost neskor nez stranka vznikla - cenim si akekolvek napady - ale fajn recept ako sa medzi mnozstvom prispevkov zorientovat, je ist do poznamok tejto stranky a tam najdete vsetko dolezite. Aj to , ze sme protestovali aj pred Prez.palacom. Aj to, ze sme sa boli v preziden.kancelarii diskutovat. Aj to, ze sme mali stretnutie na MZV s p.Pacolakom a s p.Illkovou - samozrejme nik z ich nepochybil. Najdete tam nase poziadavky, ktore sme rozposlali PREZIDENTOVI, na MZV, na MPSVaR a na CIPC. Po mnozstve urgovani sa nam ohlasila aj p.Cisarova, a bola ochotna sa stretnut, bolo to vsak tesne pred odletom do Londyna. tak zatial cakame na jej prichod... Z MPSVaR sa nam nik neozval aj napriek tomu, ze som im posielala ja mail, v ktorom zhruba pisem, ze by bolo minimalne slusne zareagovat a vyjadrit sa... Dalej spominate rozne organizacie, nadacie atd... Tak to vam davam do pozornosti tiez poznamku, kde je dlhyyyyy zoznam MC, kam putoval list na spolupracu. Dali sme si tu namahu a poslali sme to NA KAZDU JEDNU ADRESU. Ozvali sa nam mozno traja?aj to s velmi vlaznymi odozvami... Tak to len na margo super napadov, ktore uz boli zrealizovane..ale narazili sme iba na neochotu. Nadalej budem vdacna za kazdeho jedneho, kto chce pomoct...ale poprosim, aby mi napisal konkretne, priamo, aby som mu mohla povedat, ci uz sme to spravili alebo nie 🙂 Pripadne vymysliet realizaciu toho ktoreho navrhu.... (Veronika
*****************************************************************************************************************************************
Ivanu Boorovú držala 2 roky pri živote viera a nádej, že budú jej synovia opäť s ňou. Verí stále, aj keď vidí tie svinstvá, čo sa tam dejú.. Musíme veriť aj my všetci a tým jej dodávať energiu.. podporovať ju aj jej rodinu a nepripúšťať si zlé.. A taktiež veriť v to, že raz.. (možno aj s našou pomocou) sa svine, ktoré narobili tieto špinavosti budú škvariť v pekle.. 🙂
baby, citam vikendove prispevky a som zhrozena. co sa to, preboha, deje? moj mozog nechce pripustit myslienku, ze by sa deti nevratili k mame/babke, ale mam obavy ci to budu tohtorocne vianoce...
nejako som nenasla info, dnes je znova sud?
@demelza nie je súd..
Inak baby, mali by sme napísať Marici Pirošíkovej, či nepotrebuje nejakú pomoc.. niečo preposielať alebo ja neviem.. nejakú inú podporu aj od ludí, ktorí sú proti núteným adopciaám... Pozrite si link, čo pridala demelza 9:16.. Marica to rieši stále, nevzdáva to...
tento link by mal byť zvýraznený
*****************************************************************************************************************************************
http://www.sme.sk/c/6607643/slovenka-spustila-v...
Ivanka a jej mama si zelaju, aby bolo toto video zverejnene....aj to napoveda vela, ze?
práve som to sem chcela hodiť, no kým som doplakala, tak si ma predbehla...
co sa deje?preco nieje sud?ako to vlastne dopadlo? ☹
@lea641981 v skratke. súd bol vpiatok, deti by podľa sudcu mali byť do vianoc doma, ale naša strana musí ešte predpolžiť papiere, kde budú chodiť do školky, akého budú mať lekára a pod. Ale ešte nič nie je definitívne, lebo rozsudok nepadol a protistrana sa chce odvolať... Veď čítaj na stránkach vyššie... je tam všetko
mne nejde spustiť to video, čo v ňom je?
@yukki
@cerstvamamina
@lea641981 skuste este raz toto..uz vam to ide?
@natas4 nie ne nejde ani toto
@cerstvamamina @lea641981 a toto? ?????
https://www.youtube.com/watch?v=1zMRVOAGRXU
co je na tom videu??
tak si to nájdite tu:
http://www.facebook.com/#!/IvanaBoorovaChceSvoj...
mne to cez FB ide
@natas4 Pomôžem Ti 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=1zMRVOAGRXUvidela som a pocula som ☹ ☹ ☹ ☹ alebo nevidela som cez slzy presne ☹

toto je nove....