Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
aj my 🙂 🙂 🙂 🙂
Kto ste na FB, tak sa pridávajte.. http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/events/2... Urobili z tých Listov pre Ježiška udalosť.
Prosím!!! kto mi preloží?
Anjelíčku môj strážničku na Vianice si prajem len svoju mamičku. Nenos mi darčekov plný kôš, nikdy z nich nebudem mať radosť. JA chcem byť šťastný chcem sa smiať a svoju mamičku objímať. SPLŇ MI PROSÍM TENTO SNÍČEK.
No dobre, tak som niečo predsalen skúsila... možno niekto vylepší. 🙂 @samika
My guardian angel, my dear,
This Christmas I wish - my mummy.
Don´t bother with other surprises:
What for? Where the joy is?
I´d like to be happy, to laugh,
To give my mummy a hug.
Please, make this dream (alebo "prayer" - modlitbu, ak chceš...) come true.
Nádherný projekt, už sa teším, ako budeme zajtra maľovať. Joj, britskí SS ešte len budú plakať, keď uvidia tú silu Vianoc!
dnes rano som pozerala skutocny pribeh na DOMA,,, 17rocnu stripterku, slobodnu matku prinutili vzdat sa babatka... Hned po narodeni musela podpisat suhlas na adopciu... Denis sa narodil v r.1972. Ukazovali ho u adoptivnej matky v jeho 3rokoch... Tyrala ho ☹ Po 19rokoch sa zacala vlastna matka zaujmat o nho (mimochodom nikdy neprestala mysliet na svojho prvorodeneho, potom mala dalsie 3deti), zistila ze Denis zomrel ked mal 3,5roka. Nakoniec zistila ze ho adoptivna matka neumyselne zabila, a bola nakoniec odsudena, vypovedal aj ten brat a povedal vsetko na co si pamatal ako 5rocny.... Sudca povedal ze v dnesnej dobe (nejaky rok 1992) uz slobodna matka ma pravo vychovat aj sama dieta, ze nasilim sa neodoberaju deti... A ze keby jej ho nevzali, Denis by dnes zil...
Myslela som na Ivanu a jej dvoch synov.... Ze dnesna doba, a co sa robi? Nasilim odoberaju deti z fungujucej rodiny ☹ A nik uz neskuma, ci tie deti maju alebo budu mat ozaj lepsie podmienky, nez z ktorych boli vytrhnute nasilim... ☹
dievčatá, prosím vás, ako je to s tými pohľadnicami ? Neviem, či som to dobre pochopila...najskôr s deťmi nakreslím, podpíšeme, odfotíme a ako prílohu pošleme na veronikin mail, či ako ?
babenky, mna napadlo,ze keby sa dalo poposielat listy z tej skolky kde Martinko a Samko maju svoje buduce miesto, tusim sa spominal Samorin.Keby mal niekto kontakt na tu matersku skolku, pripadne to hodte na FB
Prosím opravíte mi to niekto, ak to nemám dobre.. 🙂 Ďakujem.
Milý Ježiško. Zariaď tento rok PROSIM, aby sa Maťko a Samko Boorový vrátili domov na Slovensko a Vianočné darčeky si už rozbalovali pri svojej milujúcej babičke.
Dear Santa. Included this year to PLEASE the Maťko and Samko Boor returned home to Slovakia and Christmas gifts have already unpacked in their loving grandmother.
@monnaa ano, pohladnicu alebo list, čo urobíš pošleš na mail niki.klob@gmail.com a ona to vloží do galérie na stránke FB, ale.. poslať to sudcovi poštou musíš aj tak sama. V pondelok dá na internet jeho presnú adresu a hneď v ten deň by bolo dobré to poslať prvou triedou.
Chcem upozornit aby ste NA OBALKU PRILEPILI '' AIR POST'' alebo nech tam daju peciatku. Inac to pojde dllllho praaadlho.A moze to prist neskoro. Prosim upozornite na to aj na FB
este ma 1 vec napadla, znama pesnicka od chris rea "driving home for christmas" by sa dalo parafrazovat na flying home for christmas... tu je text
http://www.lyricsfreak.com/c/chris+rea/driving+...
Flying home for Christmas
Oh, I can't wait to see those faces
I'm flying home for Christmas, yea
Well I'm moving down that line
And it's been so long
But I will be there
I sing this song
To pass the time away
Flying back home
Flying home for Christmas
@bodka70 aha, taketo nieco by sa hodilo
Dievčatá, ktoré viete dobre po anglicky, mrknite mi prosím vás na ten preklad, nie som si istá, či je to dobre. Ďakujem.
Najkrajší darčer pre všetky deti na svete je môcť byť s VLASTNOU RODINOU. Prosím ťa, drahý Ježiško, tieto Vianoce daj Martinkovi a Samkovi Boorovým tento najkrajší dar.
The most beautiful gift for all children of the world is that can be with their OWN FAMILY. Dear Father Christmas, give this one most beautiful gift to Martin and Samuel Boor for this Christmas, please.
@zuzana76 , ja už to mám premyslené : ja chcem vytlačiť na farebnej tlačiarni malý obrázok Samka a Martinka, nalepiť na na prednú stranu výkresu v podobe otvorenej pohľadnice, prilepiť tam drobné biele lietadielka z papiera a dookola akvarelkami a pastelkami namaľujem motív Vianoc a darčekov a dovnútra hodím text - z jednej strany po slovensky a z druhej po anglicky. niečo na ten štýl ako mám od Bellavidy pohľadnicu len nebudú tam motýliky ale lietadielka a bude to farebnejšie. 😉
Baby, sledujete, ako sa tam tie listy hromadia 🙂

@zuzana581 noooo len to budu zatial len machule 😀 nejak to spolu skombinujeme 🙂