icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

sendy182
12. dec 2012

ahojte ešte dva dni.............ja už mám motýliky v bruchu...........verím....verím...verím a pevne dúfam že ich osvieti aj láska babky k deťom Samkovi a Martinkovi.............a sudca ďalej už nepochybí................. 😵

elkazu
12. dec 2012

@samika ja mam zatial odpoved od jedneho poslanca, ze to sleduje a bol aj na jednom proteste a z kancelarie predsedu nrsr prisla odpoved, ze nejaky pravnik je povereny napisat mi odpoved, ale ze je mimo, tak mi odpovie az v januari 🙂

elkazu
12. dec 2012

dvievcata este ak sa vam chce mozete poslat nejake info ucinkujucim na tom galaveceri, ja uz som napr. pozvala na protest pani heribanovu, ktora by mala galavecer uvadzat...

ladydianuska
12. dec 2012

Baby, kde ste nasli info o tom, kto bude na galaveceri odmeneny?

achesa
12. dec 2012

toto asi nebude náhoda, však? Tá mamička s dievčatkom v nemocnici, čo Dárius spomína...

http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=29192489...

https://www.modrykonik.sk/forum/paragrafy/social-services-v-anglicku-a-vlastne-skusenosti/

kvietocek7
12. dec 2012

@achesa no to je dobry postrech, a dokonca som tam zazrela diskutujucu alice

sirinka
12. dec 2012

@achesa to je presne ona.

samika
12. dec 2012

@kvietocek7
@achesa ja sledujem tu tému od začiatku. a samozrejme téma ako vyšitá pre alicu.
ja sa zapájam do tejto témy veľmi máličko, resp. vás veľmi pozorne čítam, zbieram body pre Samka a Martinka, zajtra protest.....a čím viac čítam, tým viac mám pocit, že tento svet je jeden veľký hnus 😖 čím ďalej tým častejšie my chodia hlavou myšlienky, čo asi práve teraz robia tie odobraté detičky v tých náhradných rodinách, aké budú mať vianoce, objíme ich niekedy tá náhradná matka".......?????

kvietocek7
12. dec 2012

@samika ja s tebou absolutne do bodky suhlasim. Verim ze deti pojdu domov lebo naozaj je to vsetko jedna velka zruuuuda, ja uz tiez nenachadzam niekedy ani slov cez aky hnus a zumpu sa clovek musi v tomto svete predierat, ale dolezite ze sa nesmie vzdavat - nadej je svetlo co fakt ze pohana vpred.
Inac ten slavik-mamicka by nemala zavahat ani na chvilu, proste ist a dovod aj oficialne moze udat xmas time -proste idu na sviatky za rodinou domov,ved predsa na SK dietatko zahlasi a osetria ho a zistai viac ako tu kedbyde v mori neistoty a zufalstva co idu s nimi robit ako necitne s nimi zatocia 🙄

sirinka
12. dec 2012

@kvietocek7 uz je pod dohladom SS a policie, podozrenie na tyranie, lekari neprepustia dieta z nemocnice. Zajtra je sud na odnatie dietata do nahradnej rodiny..... Zbohom pekne vianoce....

kvietocek7
12. dec 2012

@sirinka veru zbohom pekne vianoce -ja som v soku 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 uz ani nevladzem citat... ved musia mat aspon to ci dita netrpi chrobou?! ach jooo to zas bude noc, ani horor nemusim pozerat

ssisska
12. dec 2012

Ti anglicania su uplne nenormalni,normalne ako posadnuti diablom a mamonom pre biznis s detmi!By som tam nebyvala ani keby co bolo.Mala som dost ze som tam robila a -pair 4 mesiace a stacilo mi!Otras skusenost!Im nacisto hrabe ,anlicania su totalni mamonari!!!

ewellina
13. dec 2012

@ssisska Aké skúsenosti si tam mala?

kvietocek7
13. dec 2012

no dievcata ak sa nemylim, tak ten sud Boorovcov je zajtra pred 11.00 anglickeho casu.
Pisal niekto uz na FB o tom kedy to bude? prosim potrvdte ci bude aj verejny sud, vdaka

kvietocek7
13. dec 2012

myslim ze to bude presnejsie citat tu

Courts
Daily court lists
Royal Courts of Justice Cause List

Home
»
Courts
»
Daily court lists
»

Administrative Court London
Court of Appeal Civil Division
Court of Appeal Criminal Division
Queen's Bench Division
Family Division
Principal Registry of the Family Division

All information regarding the Leveson Inquiry can be obtained from the Leveson Inquiry website.
COURT 3
Before LORD JUSTICE MOORE-BICK and MR JUSTICE CRANSTON
Friday 14 December, 2012
At 2 o'clock

FOR JUDGMENT
HAND DOWN

CO/2770/2012 Airbus Operations Limited v Roberts

COURT 2
Before MR JUSTICE COLLINS
Friday 14 December, 2012
At half past 10
FOR HEARING
CO/11375/2012 Zapala v Regional Court In Bydgoszcz Poland

FOR HEARING
CO/7239/2012 Ministry Of Justice Republic Of Lithuania v Basciulis

FOR HEARING
CO/10478/2012 Jackowski v Regional Court In Ostreoleka Poland

FOR HEARING
CO/8450/2012 Jackowski v The Regional Court In Ostroleka – Poland

COURT 13
Before MR JUSTICE EADY
Friday 14 December, 2012
At quarter past 10

FOR JUDGMENT
HAND DOWN
CO/9001/2011 The Queen on the application of Baser v Secretary Of State For Home Department

COURT 46
Before MR JUSTICE CHARLES
Friday 14 December, 2012
Not before 2 o'clock

Applications for Permission
CO/7917/2011 The Queen on the application of Alapovic v Secretary Of State For Home Department

COURT 1
Before MR JUSTICE WILKIE
Friday 14 December, 2012
At 10 o'clock

CO/8554/2012 The Queen on the application of Majchrzak v Chief Constable Of West Midlands Police

FOR HEARING
CO/8383/2012 Majchrzak v Public Prosecutor Netherlands

COURT 8
ROLLS BUILDING
7 FETTER LANE
LODON EC4Y 1NL
Before MR JUSTICE WALKER
Friday 14 December, 2012
At half past 10

CO/6376/2012 The Queen on the application of Nestwood Homes Developments Ltd v South Holland District Council

FOR HEARING
CO/4698/2012 The Queen on the application of Wamala v Secretary Of State For Home Department

COURT 18
Before MR JUSTICE STADLEN
Friday 14 December, 2012
Not before half past 10

CO/11076/2012 The Queen on the application of London Jewish Girls High Limited v London Borough Of Barnet

FOR MENTION
CO/5507/2012 The Queen on the application of London Jewish Girls High Limited v London Borough Of Barnet

Not before a quarter past 11
FOR HEARING
CO/13276/2012 Nursing And Midwifery Council v Pritchard

FOR HEARING
CO/12342/2012 Nursing And Midwifery Council v Pinto

FOR HEARING
CO/12578/2012 Nursing And Midwifery Council v Braithwaite

FOR HEARING
CO/12582/2012 Nursing And Midwifery Council v Fore

FOR HEARING
CO/12579/2012 Nursing And Midwifery Council v Appoo

FOR HEARING
CO/12749/2012 Nursing And Midwifery Council v Toombs

FOR HEARING
CO/12757/2012 Nursing And Midwifery Council v Brown

APPLICATION (s)
CJA/94/2010 Re: Khan

COURT 17
ROLLS BUILDING
7 FETTER LANE
LONDON
EC4Y 1NL
Before MR JUSTICE SALES
Friday 14 December, 2012
At half past 9

FOR JUDGMENT
HAND DOWN
CO/7182/2012 The Queen on the application of British Humanist Association v London Borough Of Richmond Upon Thames

COURT 20
Before HIS HONOUR JUDGE MCKENNA sitting as a Judge of the High Court
Friday 14 December, 2012
At half past 10

FOR HEARING
PART HEARD
CO/6596/2012 The Queen on the application of Watson v London Borough Of Richmond Upon Thames

COURT 27
Before JOHN BOWERS QC
(Sitting as a Deputy High Court Judge)
Friday 14 December, 2012
At half past 10

APPLICATION(s)
CO/7627/2012 The Queen on the application of Idris v Secretary Of State For Home Department

CO/7627/2012 The Queen on the application of Idris v Secretary Of State For Home Department

CO/3007/2012 The Queen on the application of Agasafi v Secretary Of State For Home Department

FOR DISPOSAL
CO/12313/2011 The Queen on the application of Ali v Secretary Of State For Home Department

FOR DISPOSAL
CO/2873/2012 The Queen on the application of Mazeli v Secretary Of State For The Home Department

CO/5734/2012 The Queen on the application of Walker v Secretary Of State For Home Department

CO/7039/2012 The Queen on the application of Adewuyi v Secretary Of State For Home Department

CO/8707/2012 The Queen on the application of Usuanlele v Secretary Of State For Home Department

CO/6148/2012 The Queen on the application of Jeyarupan v Secretary Of State For Home Department

COURT 19
Before PHILIP MOTT QC
(Sitting as a Deputy High Court Judge)
Friday 14 December, 2012
FOR DISPOSAL

At half past 10

CO/9946/2009 The Queen on the application of L v Secretary Of State For Home Department

Not before 2 o'clock

CO/257/2012 The Queen on the application of Dhakal v Entry Clearance Officer - Mumbai
CO/4261/2012 The Queen on the application of Ayala v Secretary Of State For Home

COURT OF APPEAL
CIVIL DIVISION

THE MASTER OF THE ROLLS' COURT COURT 71
Before THE CHANCELLOR OF THE HIGH COURT
LORD JUSTICE RIX and
LORD JUSTICE PATTEN
Friday, 14th December, 2012
At half-past 9

For Judgment

APPEAL

From The Queen's Bench Division

FINAL DECISIONS

B2/2012/1386 Freetown Limited -v- Assethold Limited. Appeal of Appellant from the order of Mrs Justice Slade DBE, dated 21st May 2012, filed 7th June 2012.
Before LORD JUSTICE RIX
LADY JUSTICE ARDEN and
LORD JUSTICE KITCHIN
At 9.45am

For Judgment

APPEAL

From The Chancery Division

FINAL DECISIONS IN BANKRUPTCY

A2/2012/1382 Bramston -v- Haut and Anr. Appeal of Applicant from the order of Mr Justice Arnold, dated 21st May 2012, filed 7th June 2012.
Before LADY JUSTICE ARDEN
LORD JUSTICE JACKSON and
LORD JUSTICE KITCHIN
At 9.45am

For Judgment

APPEAL

Patents Court

FINAL DECISIONS

A3/2012/1456 Smith & Nephew PLC -v- Convatec Tecnologies INC. Appeal of Claimant from the order of His Honour Judge Birss Q.C, dated 13th June 2012, filed 14th June 2012.
Before LORD NEUBERGER OF ABBOTSBURY
LORD JUSTICE MOSES and
LORD JUSTICE RIMER
At 10 o'clock

APPLICATIONS

A2/2011/3286(C) Rossetti Marketing Limited -v- Diamond Sofa Company Ltd & Anr. Application of 1st Defendant for directions on costs.

A2/2011/2720(C) Rossetti Marketing Limited -v- Diamond Sofa Company Limited & anr. Application of Defendant for directions on costs.
Before LORD JUSTICE MUMMERY
LORD JUSTICE RIMER and
LORD JUSTICE SULLIVAN
At 3 o'clock

For Judgment

APPLICATION

A3/2011/2794(Z) Space Airconditioning Plc -v- Guy & Anr. Application of Claimant for renewal of part refusal of permission to appeal.

APPEAL

FINAL DECISIONS

A3/2011/2794 Space Airconditioning Plc -v- Guy & Anr. Appeal of Claimant from the order of Mrs Justice Proudman, dated 10th October 2011, filed 31st October 2011.
Before LORD JUSTICE MUMMERY
LORD JUSTICE JACKSON and
LORD JUSTICE LEWISON
At 3 o'clock

For Judgment

APPEAL

From The Employment Appeal Tribunal

FINAL DECISIONS

A2/2012/0332 Charles -v- Tesco Stores Ltd. Appeal of Appellant from the order of The Employment Appeal Tribunal (1 Judge), dated 19th January 2012, filed 10th February 2012.

COURT 7
Before LORD JUSTICE PILL
LORD JUSTICE TOMLINSON and
LORD JUSTICE GROSS
At half-past 10

For Judgment

APPEAL

From The Queen's Bench Division

(Commercial)

FINAL DECISIONS

A3/2012/0326 Sealion Shipping Limited & Anr -v- Valiant Insurance Company. Appeal of Defendant from the order of Mr Justice Blair, dated 20th January 2012, filed 10th February 2012.

COURT 67
Before LORD JUSTICE THORPE
At half-past 10

APPLICATION

B4/2012/2804 N (Child). Application of Respondent for permission to appeal and an extension of time.
LORD JUSTICE ELIAS and
LADY JUSTICE BLACK
Not Before 11 o'clock

takze zajtra o 10:30

kvietocek7
13. dec 2012

ospravedlnujem sa - skopirovalo to celu stranu ale myslene bolo to posledne
COURT 67
At half-past 10

APPLICATION

B4/2012/2804 N (Child). Application of Respondent for permission to appeal and an extension of time.
LORD JUSTICE ELIAS and
LADY JUSTICE BLACK
Not Before 11 o'clock

takze zajtra o 10:30

kvietocek7
13. dec 2012

APPEAL

From The Family Division

FAMILY PROCEEDINGS FINAL ORDERS

B4/2012/2248(C) B (Children). Application of Claimant for permission to remove the children from the UK and residence order.

B4/2012/2248 B (Children). Appeal of Claimant from the order of Mr Recorder Green, dated 29th May 2012, filed 31st August 2012.

elkazu
13. dec 2012

@kvietocek7 ja vidim 11:00

elkazu
13. dec 2012

@kvietocek7 ci a ako to je, ten o 10:30 je iny pripad nie?

kvietocek7
13. dec 2012

@elkazu pisu ze Not Before 11 o'clock
ale pravdepodobne je cas uvadzany hned za datumom co je
At half-past 10 teda 10.30 ako bolo aj naposledy sedi miestnost pojednavania aj cas

elkazu
13. dec 2012

@kvietocek7 aj mena sudcov aj cislo pripadu

zuzana581
autor
13. dec 2012

@kvietocek7 aj na FB sa písalo, že by mal byť o 11:00 ale zatial to nebola overená informácia, tak uvidíme..

zuzana581
autor
13. dec 2012

KOPIRUJEM sem jeden status z FB. Myslím, že by si ho mala prečítať každá mamina žijúca v UK a možno sa tým aj riadiť.. Vychádza na povrch stále viac a viac prípadov odobratých deti a to že sa vás to netýka dnes neznamená nič, lebo zajtra sa to môže otočiť.. Boh vás ochraňuj od toho pekla ktoré sa tam deje, ale nemôžete len čakať a veriť, že to bude dobré.. a keď sa tomu neviete brániť, musíte predchádzať tým nebezpečným situáciám..

Monika xxx
Ked mozem poradit chodte do Polskych klinik maju aj detskych lekarov vysetrenie ako na sk a platite 50 lib .Radsej zaplatit ako zobrat dieta
Páči sa mi to · · Pred 7 hodinami cez mobil

Andrea xxx veru ja som uz prichystana keby sa nieco stalo detom,ze pojdem radsej na polsku kliniku, aj ked bude treba platit, ja uz tu neverim tym anglickym lekarom...si vymyslia hocico a dieta je prec
Pred 4 hodinami · Páči sa mi to · 2..

Mária xxx No poviem tí Andrejka nieje to sranda.
Pred 3 hodinami cez mobil · Páči sa mi to..

Veronika xxx Monika s ktorou mas dobre skusenosti? Prosim ta, napis adresu, musim pozistovat ci je nieco aj vo west london. Nebudem riskovat dcerin dalsi zapal moc. ciest. Naposledy sme boli divno vypocuvani lekarom.
Pred 3 hodinami · Páči sa mi to..

Elena xxx Monika pisala na stranke Bez deti neodidem, ze je aj vo West a vraj zverejni adresy, ked pride domov, bola u lekara
Pred 3 hodinami · Páči sa mi to..

Yevona xxx ja by som tiez odporucala naturopath, alebo homeopath, je to ina mentalita ludi a omnoho lepsie liecenie pre deti ~
Pred 3 hodinami · Páči sa mi to · 1..

Monika xxx http://elondyn.co.uk/firmy,miejsce,3258
Pred 2 hodinami · Páči sa mi to..

Monika xxx http://elondyn.co.uk/firmy,miejsce,3327
Pred 2 hodinami · Páči sa mi to..

Monika xxx kazdy odkaz je ina klinika
Pred 2 hodinami · Páči sa mi to · 1..

martina005
14. dec 2012

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dárius Haraksin TV JOJ
Pred 3 hodinami
Adrenalín stúpa
Ťažký deň pred ešte ťažším dňom — v Londyn.

http://www.facebook.com/photo.php?v=29255897419...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zuzana581
autor
14. dec 2012

Oficiálny verejný profil Martina Krpáča
http://www.facebook.com/#!/pages/Martin-Krpač-T...

zuzana581
autor
14. dec 2012

Reakcia na včerajší protest - od babičky.

autor: Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť, 14. December 2012 o 10:15 ·
.

Vazeni.

Ja sa zasadne ohradzujem proti akemukolvek spolitizovaniu pripadov adopcie nielen mojich vnukov, ale vsetkych deti na uzemi UK.

Neprajem si, aby sa o nasom pripade bavili politici akejkolvek strany! Dodnes nikto z nich nepohol prstom!

Riaditel konzularneho odboru Mzv p. Pacolak mi povedal v juni 2012, ked som sa vratila na Slovensko po majovom rozsudku o adocpii, ze sa mozem obratit aj na Narodnu radu aj tak mi nikto nepomoze!!!!!! Bola to priama reakcia na pozvanie do prezidentskej kancelarie, o ktorej samozrejme bol "od svojich" informovani.

Ziadam vsetkych, ktori sa vcera zobudili, aby si uvedomili datumy. Deti vzali do nahradnej starostlivosti 25 juna 2010, do adopcie 13.jula 2010, TO BOL VO VLADE este MINISTROM P.LAJCAK. Vlada sa menila 7.7.2010, v den, ked konzulka pocula v telefone ako sa zaobchadza so slovenskymi ocanmi v SS! Dodnes tam sedi na zaklade vynikajucej kontroly MZV. P.Lajcak je dnes znova v urade a moji vnuci su v adopcii dodnes.

Udelovanie ocenovania v den konania Kralovskeho sudu o adoptovanych detoch Boorovych, organizovane p. Illkovou pod zastitou ministra Lajcaka, zaroven predsedu Rady vlady pre ludske prava povazujem za vysmech rodicom Martinka a Samka, ako aj za vysmech mne a tiez popretie prislubu o navrate deti na Slovensko prave v den konania sudu, ktore je predlzovane z jasnych dovodov neschopnosti ambasady a kompetentnych slovenskych uradov. Prosim, Neklamte verejnost.

Ziadna politicka strana dodnes a ani v buducnosti sa nebude zaoberat zaujmami obcanov pokial nie su v dohlade volby.

P. Nicholsonova a ani SaS tak ako vsetky politicke strany dodnes pre ukradnute deti v Britanii nepohli prstom.

Ak minister p. Lajcak a jeho kolega minister Richter, /ktory ma mimochodom dodnes neprijal/ nie su schopni dostat nie len nase deti Boor na Slovensko chytaju sa slamky utocenia na politicke hry. Je to znakom priznania dnesneho neuspechu?

O dnesnom vysledku vas budem okamzite informovat, aj napriek tzv. zakazu medializacie, resp. zboznemu prianiu zakazu medializacie.

Dakujem

S pozdravom Studencova
.

natas4
14. dec 2012