Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
Ešte fórum mamičiek,neviem, či tu bolo:/so špeciálnym zadaním ss/
http://www.netmums.com/search?cx=00534523338336...
Podarilo sa ziskat deti spat???
@klaramax tie ich bordelove house su fakt disgusting - nechutnee 😝 😝 to clovek ani hlavou nevladze krutit, ale mne sa vidi, ze na vonok su ony akoze tip-top ale ked by clovek nahliadol do ich domu tak sa aj povrati 🙄 nasi bezdomovci maju niektore podmostove pribytky cistejsie ako takyto english people 🙄 no otras... a ked taky ludia davaju veci do charity shops no zbohom rodina.. eee
@kvietocek7 Presne,pozrela som skoro všetky diely v rámci vian. voľna,ale ak toto nie je dôvod na odobratie detí,tak neviem..
Ivanka prelomila zlú moc SS tým, že o tom začala hovoriť. SS nechce, aby sa o ich praktikách vedelo, lebo len sila verejnosti im v tom môže zabrániť.
Teraz som si spomenula na jednu vec – ked sa maly narodil dostala som na vyplnenie formular o tom ako sa citim, ci zvladam novu sitauaciu, nakolko sa citim v depresii – takze rada pre nove maminky tu, ak nechcete prist o dieta, dobre si zvazte co tam napisete ... viem, depresia je vazna vec a hlavne po porode a clovek by mal vyhladat pomoc – na druhej strane ak vam na zaklade toho maju zobrat dieta, asi je lepsie si to dobre premysliet co tam clovek napise.
@zuzana581 Necitala som celu diskusiu, takze sorry ze sa opakujem – len ma to napadlo citajuc tie anglicke fora na kt tu boli odkazy ... az ma studeny pot oblieva co by sa bolo mohlo stat keby som bola priznala ze nespim lebo maleho celu noc kontrolujem ci dycha a cez den som z toho taka vcerpana ze vrazam do predmetov a bojim sa aby som s nim nezletela zo schodov
Už sa aj Češi začínajú ozývať http://www.facebook.com/#!/CeskoVratmeDetiRodicum
Kopirujem z FB
Milan H
nemal som co robit a spravil som 2 kliky na youtube a ostal som sokovany. Len na tejto linke je 2 350 videi odoberania deti v Nemecku http://www.youtube.com/results?search_query=Jug... a na tejto dalsich 86 800 videi, https://www.youtube.com/results?search_query=so...
http://www.voxvictims.com/2012/12/31/juvenilna-... ak to ešte niekto nevidel. Juvenilná justícia.. ☹
Tá malá Natália, čo mala byť mame odobratá kvôli anorexii a modrinám tu na SK. Je vďaka pomoci jednej psychiatričky a Markízy s mamou. To je tiež super správa.. 🙂 (Info zo stránky Modré z neba)
Uz sa da hlasovat aj za Martina Krpaca...a samozrejme aj za Dariusa Haraksina a dokument Bez deti neodidem 😉
http://anketaoto.cas.sk/
@katkanova ja som trpela PND a nikto mi na deti nesiahal ...necchem aby to znelo zle ale treba skor davat pozor na ot aby ste s anechovali mamicky podozrivo 😒 lebo ak je PND moze byt velmi nebezpecna prave pre baabtko...toto je situacia kedy mne bola podana pomocna ruka a nemozem povedat krveho slova na SS ani na system ktory ma obkopoval...treba si len davat pozor na ludi ktory su okoolo vas...
nechcem aby to znelo ze siris paniku ,ale toto je nieco co na sk neexistuje a preto sa stavaju prevelke tragedie ☹ takze dotaznik je lepsi evyplnit a dobre si citat otazky 😉 pokial mam problem s anglictinou lepsie je poprosit HV alebo midwife ci by to islo nejakou inou cestou...tlmocnik a pod...
@natas4 perfekne, diky za link 😉
@kvietocek7 nie je za co..dufam, ze zvitazia, zasluzia si to..ja som nikdy za nic nehlasovala, teraz po prvy x
Inak ja som zahlasovala, len ma nasralo, ze som musela dat 4 tipy aby ma to pustilo k odoslaniu formularu a ja som nemala koho dat..... 😠
@sirinka presne to naštvalo aj mňa, keby sa dali aspoň poslať 4 hlasy jednému
@natas4 skoda ze sa tam musi povinne odkliknut po styri volby a nie 4x jedno a to iste 😒 ja by som to hned dala a ine ma nezaujima
@itwasajoke urcite som tym nechcela nikoho nahovarat aby tajil taku vec ako poporodna depresia, urcite clovek vtady potrbuje pomoc, a osobne ani neviem ci verit tymto reciam o tom ako beru deti bezdovodne - ale na druhej strane vo mne vznikla akasi paranoja a kebyze mam po druhom porode taky problem, urcite by som radsej nepriznala nic u GP a sla radsej cestou sukromneho lekara
@dusika11 na slovensku urcite neutahuju slucku. linka a dotazniky su malo.problematika nasilia,tyrania a jej prevencia je velmi rozsiahla a myslim,ze toto su len prve prakticke kroky vobec zistit,ci dieta je tyrane,zneuzivane...kym sa realne zacne cosi diat s dietatom a zistenym patologickym spravanim voci nemu,tak pomoc trva dlho. takze ani linka,ani dotazniky nie su hrozbou.
@katkanova katka prave naopak ak mozem odporucit GP je vas Dr.a pozna vas ten malokedy robi probpemy.tie vznikaju na emergency.a ked treba take vysetrenie vtedy lepsie zohnat pl alebo cz Dr. A pozeram ze ty si P stoku to nie si az tak daleko of nas 🙂 mari sa mi ze tam je pl.doktor dokonca ah zubar.ako dlho ste v UK.ta paranoja je normalka.a ver ze sa to deje.no nieje to na zaklade nicoho,ale skor zla zhoda nahod a pptom uz tomu polish.myslim ze kazdy pripad je dost individualny.ale deje sa to a moze sa to stat kazdemu a hlavne nepripravenym :( to bola ah ivanka b. Slavka a dalsie bohuzial...a zajtra to mozem byt ja ...ale ja viem ze sa to deje a tak som opatrnejsia 🙂
KOPIRUJEM
Dárius Haraksin TV JOJ
Spomínate si na prípad z Nórska? Slovenskému podnikateľovi odobrali deti za jednu "po zadku". Neskôr ich vrátili, no rodičov súdili ďalej. Sledujte noviny o 17stej a hlavné o 19.30. Tu je prvá reportáž o tomto prípade. (dnes som sa pritom dozvedel o ďalšom odobratí v Anglicku ☹ práce bude stále dosť)
@itwasajoke a kde je ten polsky dr? u mna uz gp skoncili ked nerozoznali kiahne a tyzden nato zapal ucha ktory ma takmer stal bubienok ... paracetamol/calpol na vsetko ...

@zuzana581 Super info Zuzi.