icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

hajanka
19. sep 2012

@blumka u nas leje... ja len dufam, ze mi net nepadne

liave
19. sep 2012

@blumka sag toto ze mne nejde ta jojka live ja som v UK 😖

luk25
19. sep 2012

no tu to mate- otec aj matka mali zamietnute odvolanie a babka si to nemohla dovolit ☹

katrinka8
19. sep 2012

@blumka - pre taketo pripady (vypadku satelitu) mame taku malu antenu, neviem presne, ako sa to vola, ale ta ide aj cez burky a lejaky 😉 Je to take malinke, nie taka ozruta, ako dakedy boli. Toto je cca 15-20 cm vysoke, tenke.

Inak, dufam, ze uz @alice107 pochopila, preco sa neodvolali!!!!

natas4
19. sep 2012

tak uz je jasne preco sa neodvolali

svetllana
19. sep 2012

@liave Dojdi ku mne, uvarim Ti aj cajicek 😀

zeleny_cajik
19. sep 2012

@svetllana ty sadista! 😲 😲 😲 😀

liliana15
19. sep 2012

baby ta v ciernom v lavo je ta konzulka?

eaka
19. sep 2012

Ako je možné mať zamietnuté odvolanie... v právnom štáte??

luk25
19. sep 2012

@liliana15 neviem ale som zvedava čo z nej vylezie 😀

zuzana581
autor
19. sep 2012

tá blondína sa tam ako zatvárila, keď povedala babka, že to je velmi zabetonovaný urad, to ste videli?

liliana15
19. sep 2012

ta by tam radsej asi nebola..🙂

czechzuzanaba
19. sep 2012

@katrinka8 me se taky zveda adrenalin, kdyz se na to divam. Urady si prehazuji problem jako horkou bramboru mezi sebou, klasika. Jeste se divim, ze nikdo nerekl, ze to je problem minule vlady, ale to jeste urcite prijde...

blumka
19. sep 2012

@hajanka ved to, tu sa chysta burka...
live mi naskocilo...dufam ze na dlhsiu dobu

svetllana
19. sep 2012

Ta blondina v drdole jak prevratila ocami, ked babka povedala, ze "k tomu sa vratim neskor". 😠 Evidentne ma osobny zaujem pomoct! 😠 😠 😠 No hen, uz vyprava....sympaticka jak hovado 😠 Babka by jej najradsej pri*ebala jednu! 😀

czechzuzanaba
19. sep 2012

@zuzana581 to je mistrne v tom, ze odpovida hodne dlouho a nic vlastne nerekne..

zeleny_cajik
19. sep 2012

To co je zas za blondavu alibistku??? Jaaaaj, nervy zas... A myslela som, ze ked tam nie je Pacolak, tak nebudem penit. Aaaaaaaaa 😠 😠

natas4
19. sep 2012

Po Pacolakovi prisla z ministerstva dalsia Picina 😠 aaaaaaaaaaaaaaa babka daj jej

gajdosovam
19. sep 2012

@zuzana581 videli jned som si myslela ze bude namietat

svetllana
19. sep 2012

@zeleny_cajik Postav predo mna tu kraaaavu vycesanu blondinu a uvidis, co je to sadizmus 😀 Vyprava jak prispata! A este tliacha! 😠

natas4
19. sep 2012

@zeleny_cajik prave mi zvysila tlak

stanushqa85
19. sep 2012

trosku mimo...viete co mohli by za tie peniaze co zbieraju kupit tím chlapcekom, velky zlaty pohar pre vitazov a dat im ho potom na letisku..hm? 😅

svetllana
19. sep 2012

@natas4 Picolak a Picina! Podte si pre facku! 😀

zeleny_cajik
19. sep 2012

Babka ideeeees 😝

liliana15
19. sep 2012

blondska jaka zduta...

katrinka8
19. sep 2012

@svetllana - mele v kuse o tom, co vsetko uz urobili od JUNA 2012 (hahaha, vysmech slusnym ludom!), ale absolutne jej neodpovedala na to, ze dovtedy neurobili absolutne nic a navyse si ani nesplnili zakladne svoje povinnosti.
Inak sa tu s mm pucime na Tvojom komentari na nu, perfektne si ju opisala 😀 😀 😀

svetllana
19. sep 2012

Ty kokos, hlavne, ze je vycesana jak na ples! Skapem 😠

evkasus
19. sep 2012

ta babka je super!!!!!!!!!!!

stanushqa85
19. sep 2012

ja nemozem z tej fiflenny ci sa smiat z nej ci plakat... 😒

natas4
19. sep 2012

Lajcak dnes vyhlasil, ze sa vcera stal precedens...a babka dnes povedala ze pred 3 mesiacmi sa to podarilo aj Francuzom ...hmmmmm minister take nevie?