Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
no pekne....
😝
Viete co Vam "poviem"? Zhodit z postov vsetkych tychto sasov nechutnych a dosadit na jeden post BABKU a henti mozu ist kopat kanale, tam budu uzitocni!!!!
@ivana82 jjjj veru veru tiez som si vsimla ze riadne predichava...ale tak ked tam vsetci si len obhajuju svoje a pritom babka im dava riadne zabrat...a sa mi vidi ze potom uz len tocia to iste dokola lebo nemaju argumenty pre babku....
by som chcel vidiet politicku diskusiu Fico vs. babka...bola by srandaaaaaa 🙂
@hajanka ja som ju zrala, ked davala tomu pravnikovi... Ten si vzal iste dovolenku po tej relacii... 😀
do p..i tak co klamu tie svine!!!!!!!!!!!!!ja by som vedela ...jezinku
jeden list a vsetko je vybavene??? a chlap je akoze v suchu, nie? tak toto je uz na moje nervy velmi vela...mamina ma pravdu...co mu branilo urgovat to hoci kazdy mesiac? alebo sa mylim?
DPC???naco su nam pasy pre deti kurva!!!ked si ich moze nechat akakolvek krajina??????naco sme platili za akzdy pas ,fotenie jak drbnuty ked si proste nechaju nase deti hocikde vo svete??????
je mi z tohto vsetkeho strasne tazko az na vracanie. kazdy sa obhajuje a tvaria sa ako strasne vela v tejto kauze urobili.
tej blondine by som dala studenu sprchu...
do prdele !!!!!!!!Vráťte Ivane jej deti !bábku na post prezidenta 😉
ivana hovorila o vydani že nikto nepoziadal o vydanie deti a ten blbec že oni ziadali o stretnutie s detmi, 😠
hlavne ze 29.7. vysiel novy zakon EU o tom ze kazde slovenske dieta ma mat svoj vlastny pas na jeho vlastnu ochranu!!!DPC a na co???ked teraz si prehadzuju dve slovenske deti bez toho aby o tom rozhodli ich rodicia?bez toho aby ich slovensky stat chranil????
Me na tom celem zarazi, ze dve baby z lidu musi rikat velvyslancovi a ministrum ze co maji v takovem pripade delat... ☹
huraaaaaaa, pozeram, ze clovek na pravom mieste - p.Pirosikova, ktora konecne pochopila a na plne usta povedala, kto zrejme nesie zodpovednost
teraz to ta Pirosikova potvrdila, ze babka a mama maju pravdu, ze SR neziadala o vydanie deti na Slovensko !!!!!!!!!!!!!!!
Pirosikova, I LOVE U 🙂 ...ta je fakt mudra a vec riesi efektivne...moja poklona
vsetko co povie ivana a babka im potvrdi ta blondina, pred týmito ženami sa hlboko sklanam, a vsetci z ministerstva ci velvyslanectva im nesiahaju ani po clenky!
kokso... clovek ziada o pomoc (ide o cely jeho zivot) a ono tie informacie len tak niekde zamrznu 😲 😲 😲 😲
Dufam, ze sleduje aj Alice a vymysla novu teoriu... 🙄
@alice107 dovol mi prosím poslednú otázku na teba a verím, že mi aj odpovieš.. Už všetky vieme tvoj názor na danú vec, pochopili sme, že je podla teba dobre, že jej zobrali deti, že si zato mohla sama, a že je hlúpa, lebo súdy sú neomylní bohovia... toto všetko a ovela viac už všetci vieme.. a teraz tá otázka? Prečo si stále v tejto téme (pýtam sa bez rýpania..)??? Naozaj ma zaujíma, prečo tu každú jednu presviedčaš o tom, o čom si nás už presvedčila? Pýtam sa zo zaujímavosti, lebo je mi jasné, že tu svoj názor plný negatívnej energie budeš prezentovať ďalej, len ma zaujíma prečo??
ja si myslim ze ked sa menila vlada a bol tento problem jednoducho sa na to kompetentny vykaslali ved co nech sa stara nova vlada
baby inak citali ste rep. ste videli ako sa vyjadril fico na margo tohto prípadu?
Konecne pani Nicholsonova v podstate priznala pochybenie ministerstva
@liliana15 ja ne, co rikal?
babyyy isla som pozerat a hned som sa vytocila 😠
tak teraz sa budu 3 roky vyhovarat a NIKTO mezdvihne telefon, ze nech vratia tie deti konecne na slovensko? co prezident??? preco nezdvihne ten blby telefon a neurobi to???? 😠 😠 😠 😠 😠 😠
a tej blondine napchat smradlave pomozky do huby a poslat ju do pi...hlavne ze sedela pred relaciou 4 hodiny u kadernika, ta si asi pomylila typ relacie 😠 😠 😠 trapna 😠 😠 😠 😠
@zuzana581 zuzi ona ti neodpovie pravdu. ja som sa jej viackrat pytala ci videla ten dokument a neodpovedala ani raz. cize nevidela... 😠

@drobec33 to vieš on si myslí že všetci zarábajú tak ako on nechápu ľudí, že na niečo nemajú financie