Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
chcela by som byt pravnickou ktora moze cely den konikovat 😀 😀 😀
jeziiiiiiiis tak oni vezmu deti rodicom pre vymyslene fiktivne koko...ny a deti v ich starostlivosti maju taketo zrazenia??????????????????????????????
Rozbijem telku! babka si superrrrrrrrrr 🙂
@eaka to fakt? No co na to rict. Ale tak zase kdyz si vezmes, co se stalo ted tu v BA s tim mrtvym devcatkem...taky tu neni asi vsecko v poradku....Mozna nejaky zlaty stred by byl fajn.
asi budem grcat 😠
preboha ☹ ☹ ☹ ja uz na toto ani slov nemam ☹
velmi vystizna skratka pre social services, ze SS...vysledok sme videli na nimi utyranych detoch....hanba!!!
@eaka a kdes to cetla? Bo ja teda uja Ficka nemusim, ale toto mi na neho nesedi, on prave vzdycky rika, co lidi chcou slyset..
@hajanka boze tak toto je sila oni zoberu deti pretoze oni svoje deti akoze tyraju a nakoniec nahradna rodina im ublizuje ....boze to vazne ten chlapec na tej fotke vyzeral hrozne boze chudatko
toto asi necakali ako im babka nalozi 😀 😀 😀 😀 jak zrusila Nicholsonovu, ktora si chcela prihriat polievocku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 rozmyslam, ze babke zalozim fanklub
@hajanka suhlasim, sak teraz tie foto co ukazovala? to co je sak ich tam ako keby bili...zrejme nechceli robit to co chceli, lutujem tie deti a dufam ze zdravy rozum zvitazi....
toto je neskutočné, sa čudujem, že tá mama je ešte normálna ☹ , veď to je na zbláznenie a všetci sa tvária, že buď nevedeli alebo keď vedeli, tak robili čo mohli...potrebujem grcajúceho smajla
ale tak tie obrazky su uz prisilna kava si myslim 😠 😠 😠 ak uz toto niekto odignoroval, tak naozaj nema co robit na pozicii, ktoru zastava, zvlast, ked ide o ochranu prav deti...a este nech si niektora z pipiniek otvori usta, ze nieco robili...na mieste tych menovanych si velmi rychlo pisem vypoved a chodim kanalmi .... 😲 😲 😲
@natas4 ona je vyborna ta babka, ona tam kazdemu naklada...
to je fakt hroza, tym chlapcom ublizovali....to snad nie je ani pravda. ☹ ☹ ☹
@gajdosovam no vyzeral ako tyzden po bitke hrozneeee
ludia ja ani nedycham, co to vidim...ved ja by som zosalela keby ze niekto ublizuje mojim detom a nemohla to zvratit. pani Eleonora ste skvelaaa, len im dajte aj po papuliach!!!!
@sylvia30 baby ona to musi zvladat keby sa zosype deti by jej nedali avtedy ani teraz ....drzi ju iba viera ze sa to podari a deti budu s nou
@bamato nevedia co povedat
ta nasa slavna vlada,nech sadne na special a maze tam na sud po deti...nielen sa vozit na hokejove majstrovstva
@gajdosovam to nie nahradna rodina to tie centra v ktorych boli
čím dlhšie pozerám diskusiu, tým väčšie mám nervy, a strašnú chuť mám zahučať VRÁŤTE TIE DETI NA SLOVENSKO UŽ KONEČNE !
Chúdatká, boze tie fotky, co babka ukazuje, normalne mi je do plaču, najradšej by som ich vyobjímala a keď si predstavím, čo všetko sa stalo a stále deje aj iným detičkám, sťahuje mi srdce
baby,toto je strasne,co sa deje ☹ ,ja som z toho dost mimo...sledujem diskusiu, ta babicka je super
este co sa tyka tych menovanych dam...ja by som sa hanbila pozriet svojim priatelom a zvlast svojim detom do oci, ze som nieco take odignorovala...

@czechzuzanaba že by sa Slovensko malo anglickým social services inšpirovať...