icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

aaahoy
19. sep 2012

velvyslanec sa zajakava? hmmm, preco asi? 🙂

zeleny_cajik
19. sep 2012

admini... Ako je to s tym docasnym povolenim na nadavky... Predsa len by som chcela nejako reagovat na @alice107 🙄

katrinka8
19. sep 2012

@alice107 - a co ked su deti tazko zranene v pestunskej rodine???? To je tiez OPATRENIE????

natas4
19. sep 2012

@ivana82 ano stupencov medzi volicmi 😉 ale jej kolegovia poslanci sa jej zajtra nepodakuju 😀 😀 😀 hovorila ako matka, nie ako politicka 😉

evkasus
19. sep 2012

@strawberry17 Nie, Alicka by mala okrem svojho rozumu objavit aj svoje srdce a vykopat zo seba aj tie emocie...a to myslim uprimne...

nicky182
19. sep 2012

@natas4 no to hej, myslim, ze uz reagovala ludsky, nie chladne ako politik ....mozno je aj ona matka ..

czechzuzanaba
19. sep 2012

@natas4 sak mohli aj oni prijit a rict neco lepsiho teda.... 🙂

monika15
19. sep 2012

baby zmeskala som spravy :(((
ako to dopadlo ako na sude??
dostala ich spat ci est enie????

strawberry17
19. sep 2012

jej nejde o tento konkretny pripad, jej ide o to, by nas presvedcila ze vsetci patrime do pravekej jaskyne a nevieme ani len do 2 naratat a ona je najmudrejsia na svete...az mi to pripada, ze je to chlap a nie zena

svetlusska
19. sep 2012

@aaahoy lebo klame jedna radost tak preto asi 🙂 uz nevie kam z konopi

bettynka222
19. sep 2012

nicholsonova všetko pri odchode z ministerstva skartovala a teraz ide spisy "vyhľadávať" 😀 😀 😀

katrinka8
Odpoveď bola odstránená
svetllana
Odpoveď bola odstránená
svetlusska
19. sep 2012

@natas4 nooo ano to ma tiez napadlo ze ci nahodou uz zajtra nebude odvolana

czechzuzanaba
19. sep 2012

@nicky182 tak podle se u volicu dost zachranila, protoze predtim rikala veci typu ze se to dostalo na jeji sekretariat, ale k ni ne...a to bylo dost trapne..Ted co rekla nakonec aspon bylo uprimne, lidske a k veci.

eaka
19. sep 2012

@natas4 však už dnes ich očividne otravovala svojou aktivitou v tejto veci.. že odložiť na neskôr, že na čo ísť na centrum a otravovať sa tam...

saranata
19. sep 2012

zienky ja sa divím ze vobec reagujete na príspevky od @alice107 , len podnecujete jej dalšie a dalšie premudrele a zcestné kecy
takze @zeleny_cajik skor ako nadavky navrhujem totálnu ignoraciu 😉

ivana82
19. sep 2012

@natas4 to mas pravdu, ze jej nepodakuju, najma stari harcovnici v politike 😀 ale ked sa to na nu uz zosypalo, tak priznala chybu a ide vyvodit dosledky (aspon to tvrdi, uvidime, ci to nakoniec takisto nezametie pod koberec ako to chceli ostatni) co moze byt brane ako svetlucky zablesk v 150 clennej tme 😎

eaka
19. sep 2012

Aj tak si myslím, že tá debata sa neuberá vhodným smerom.. treba debatovať o tom, čo má kto teraz spraviť, aby deti boli vrátené matke.. obviňovať sa a podávať trestné oznámenia sa môžu aj potom...

svetlusska
19. sep 2012

@strawberry17 ani nie tak vyhovorky ako obhajovanie preco sme toto spravili a toto nie a prihrievanie vlastnej kapusticky...najdolezitejsie aj tak bude to co vsetko co dnes povedali aj spravia

stanushqa85
19. sep 2012

ludia vidite, ani tim politikom nestojime za to aby bojovali za nase deti, im je to uplne jedno...toto je co za svet, dufam ze sa do toho ta Nicholsonova poriadne obuje aj ked to nebude lahke.. 😖

hajanka
19. sep 2012

@gajdosovam tak predsa to bola nahradana rodina, kde sa tie zranenia stali, na FB dali fotku aj s komentarom
Zranenia Martinka v náhradnej rodine nikoho na Slovensku nezaujímali? Foto z júna 2011
http://plus.joj.sk/plus-live.html

liave
Odpoveď bola odstránená
eaka
19. sep 2012

@nicky182 aha...no dobre, tak som mu tam napísala...

svetlusska
19. sep 2012

@stanushqa85 nooo len aby to neboli prazdne reci pred kamerami

strawberry17
19. sep 2012

uz mi to fakt pripada tak ze to sa len nudi nejaky psychiatricky pacient medzi 4 stenami, lebo ja som v jej (jeho) prispevkoch nenasla zatial nic inteligentne, ani k veci ani normalne, to uz ten tonko z extremnych pripadov mal vyssie IQ a vedel hovorit k veci

nicky182
19. sep 2012

@czechzuzanaba uhm,no len co bude dalej, ci sa to uz konecne posunie ???sa tam dohaduju ako tetky na trhu a chudence deti trpia niekde pri opatrovnikoch .....

drobec33
19. sep 2012

baby prepacte mi, ale ja tu sedim a placem cez slzy 😀 😀 😀 Skoda ze tu nie je valajuci sa smajlik..... 😀 😀 😀

@svetllana
@zeleny_cajik baby a spol radsej nie, lebo zmazu celu diskusiu.... 😀 😀 😀 Ale trochu odlahcenia veru dobre padne..

luciask
19. sep 2012

@estterka no ja som to chcela pozerat a neslo mi to, ked som klikla live tak mi tam ukazalo, ze nie je mozne pozerat - mozno tym, ze sme za oceanom, ani v lete nesli OH priame prenosy zo Slovenska- povacsine aj tak pozeram veci z archivu ak treba.