Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
http://www.joj.sk/noviny-special/noviny-special... od 35min hovori o tom odvolani a o tom ze bola potrebna akasi aplikacia od SR aby to mohlo prejst.
Suma za odvolanie bola cca 200,plus cca 500libier a kazdy den 5000libier-ved to su strasne prachy.
ako co len dali za cestovanie za detmi, po sudoch, babicka letenky hore dole...rodina sa vystavi a dnes ti kto len tak pozicia 😒 😒 😒
Ted jsem to docetla..
necham tu utrzek-tzv. varujici...proto ho, kdo cetl me radky a mozna se mu zdaly "divne".a nema zajem cist vsechno...
Toto je oficialni utrzek ze Tveho linku...ktery nebezpeci "za rohem" jen potvrzuje ☹ ☹
oznameni lze provest i anonymne... 😠 😠 😠
kopie - vytrzek z linku od @ervenka
SME zistilo, že len v štvrťmiliónovom regióne Walsall, kde žije zhruba 1500 po slovensky a česky hovoriacich obyvateľov, kontrolovali za posledné tri mesiace 87 rodín. Potvrdil to úradník z tamojšieho regionálneho úradu. Len vlani v tomto regióne odobrali rodičom okolo 500 detí. Ich národnosť sa nedá zistiť.
„Prvý kontakt môže vyvolať telefonát od susedov, učiteľa alebo družiny. Takže ktokoľvek, kto má podozrenie, môže zapojiť sociálne úrady do problému,“ hovorí úradník.
Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6501407/v-britanii-beru-det...
Ten link co dala @popelka5000 ma i titulky...ak by si ho niekto ani nerozklikol...
Moze sa zdat akykolvek, ale je za nim ak kusisko pravdy...
@evkasus
Ja jsem se rozhodla, ze vam sem dam i ten "muj"... ☹ ☹ 😢 😢 😢
Zalozil ho tatinek Carmely, ktera byla znasilnena bandou chlapcu..
Odebral ji socialni urad rodicum...
Carmela uz se nechtela vratit do institutu, pri povolene navsteve doma...vyskocila ze 7.patra bytu rodicu...
Pachatele si "odkroutili" tzv, socialni trest na 15 mesicu... 😠 😠 😠 😠
staci zmacknout 1.video...text neni treba prekladat..."obsah jsem vam uz napsala"
Deti, ktere jsou v institutech, maji mentalni manifestace - lekari to paragonuji k post-trauma jako vojaci z Vietnamu...
Citala som, ze slovenskym rodinam odobrali okolo 100 deti.....to je strasne vela. Ako to, ze to vychadza na povrch az teraz? Ved 100 deti, to nie je jedna, dve ci pat rodin, to je ovela viac. A neviem si predstavit, kolko je Poliakov a dalsich... ☹ ☹ ☹ To nik neziadal o pomoc nasu vladu?
@janano no to je tak, v UK su strasne prisne zakony co sa tyka hovorenia o pripade, rodicom sa vyhrazaju ze ak budu hovorit o pripade, okamzite stratia moznost kontaktu s detmi a pojdu za to do vezenia. aj samotni Briti v podobnej situacii maju strach hovorit. Ved keby hovorili, verejnost prebudia aspon pripady anglickych deti ked uz by ich nedojali slovenske...
bohuzial tento zakon o mlcanlivosti...umoznuje konat uradom. Ivana sa ozvala az ked deti sud odklepol na adopciu a mala posledny kontakt...nemala uz co stratit.
@jolinka ja viem, ze nesmu, to som sa tu docitala. Ale pride mi, ze Slovaci su viacej...ako by som to povedala, bojovni?
Ved to je uplne okate, ze maju tento zakon, to sa im potom dobre vsetko ututlava, ked sa schovavaju za nejake paragrafy 😠 😠 😠 . Neviem si predstavit, co by som robila ja v takomto pripade. Ale je to hrozne.
@popelka5000 pre boha to je fakt hrozne
https://www.youtube.com/watch?v=PZfMlnNITZI@janano no v klude v obyvacky s detickami spolu...sa nam dobre hovori co by sme urobili. ako ta jej mama babka chlapcov ta jak levica bojovala...volala kazdemu dookola, pisala maily, ma asi 1500mailov co posielala... a vsade len vyhovorky....vsak ani teraz sa nikto JASNE nevyjadril kto vlastne ma poziadat o navrat deti...
@evkasus
Ted jsem to doposlouchala..pises, ze je za tim "kousicek pravdy"..😉
Nezlob se na mne..za tim je CELA pravda....
ja tu ted brecim....protoze se mi potvrdilo neco, z ceho jsem mela ten nejvetsi strach..nechtela jsem si to pripustit, nehlede napodezreni...a zrejme k tomu doslo...a ja pochopila AZ ted diky "Davidovi" pribeh meho syna....zrejme cely....kousek, ktery mi chybel od puzzle jsem nasla..dekuji Popelce @popelka5000
i @evkasus za dokonceni "mych hadanek a puzzle"
😢 😢 😢
Preji vsem pekny vecer 😢 😢 😢
Popis mych poslednich "otazniku a kousku" vyresenych (potvrzenych) videem a slovy "Davida" :
V nasem procese je podezreni 1.na "pedofilii organizovanou personalem a 2.satanicke ritualy-orgie"
S tim se nikdy nevyrovnam............Nikdyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Porad jsem se branila....
Uz je mi i jasne, proc meho syna nutili bydlet na pokoji s gayem....
Meli divadlo...BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOZE..z toho se nevzpamatuju!!
a myslela jsem si, ze uz jsem v pohode.....nejsem...chce se mi umrit (a nebo "zabit") ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢
@irriss hm asi sa nemam pytat co sa stalo,ze? 😢 😖
@irriss boze nieeee az teraz som to citala ,to mi je luuto ☹ ☹ ☹ ☹
@katie555 ja som niekede napisala , ze Slovenska republika nepochybila??? to si kde vycitala??? moj jediny prispevok, ktory smeroval k tebe bol ten, ze nie vsetky matky na Slovensku, balia na siroko, zehlia z oboch stran a ze je vsetkym matkam nakazovane dieta zavinovat...preco na mna utocis? 😕 alebo som ta nepochopila? ja netvrdim, ze vsetko v UK je zle..a taktiez netvrdim ze vsetko na Slovensku je dobre...kazda krajina ma nieco do seba...a naozaj tato tema nie je o tom...tak sa drzme temy 😉
http://krimi.cas.sk/clanok/232721/ivanin-pribeh... uz o Ivane vravia aj v daily mail
@popelka5000 super

Ja si tiez pamatam tych 5000 EUR, co spomenula @molka