icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

charlie555
27. sep 2012

viete čo ja tej Nicholsonovej aj verim, lebo ak ju obklopovali ludia co na tom rizovali, je jasne ze k nej sa to nedostalo a ona si nema ako z prsta vycucat ze je takyto problem ,

cinderella.
27. sep 2012

@tobinka2 ja k lekarovi v uk uz par rokov nechodim. u nas su aj tak len same studentky - praktikantky, ktorym ja musim hovorit, ako maju postupovat 😠

katrinka8
27. sep 2012

@anna1980 - bolo to odvysielane aj v tejto diskusii 😢

zeleny_cajik
27. sep 2012

@katrinka8 uz byvaly muz

liave
27. sep 2012

baby ja mam strasne zy pocit z dnesnej relacie ☹ ☹ ☹ ☹ uz len ta skola ako to tu predniesli ten "zakon" vsetko mam take divne stiahnute v krku :( ja zas nebudem spat ...ako potom spava ivana a jej mama?a co deti?kokoos mne je strasne zle normalne mi je na grcanie!!!a co ku*va mozeme my robit????co ja????vani len na ten posraty portest nemozem ist ☹

mikymiky
27. sep 2012

boze ja z tej babky nemozem...ona je jedine stastie tych chlapcov v celej tej nechutnej sracke, do ktorej sa uboziatka male nevinne dostali. Ja naozaj pevne verim, ze to nevzda a dobojuje do vitazneho konca.

natas4
27. sep 2012

@katrinka8 je to jej exmanzel

katrinka8
27. sep 2012

@zeleny_cajik - a teraz ma dakeho ineho a nechala si po nom meno? Lebo spominala, ze "moj manzel" cosi minule.. to len tak na okraj.

anna1980
27. sep 2012

@katrinka8 presne tak...za tie 2 roky mohli zachrániť xxx deti...to len ukazuju čo vedia spraviť za 2 mesiace ked ludia na nich tlačia a trošku nakukli čo vlastne rodia... velke hov*o :( je to hnusne.

charlie555
27. sep 2012

@katrinka8 to uz aj mne napadlo...len neviem ci sa nerozviedli...ktovie

zeleny_cajik
27. sep 2012

@mikymiky aby ju neporazilo z tych sraciek...

zeleny_cajik
27. sep 2012

@katrinka8 neviem, ci uz sa rozviedli alebo rozvadzaju, ale uz spolu urcite neziju... to prezentoval on, ked bola gorila aktualna

natas4
27. sep 2012

@liave Evi, ja som doteraz verila, ze to dobre dopadne...ale dnes po tom co odznelo, aj ohladom skoly, tak sa velmi bojim ☹ ☹

katrinka8
27. sep 2012

Baby, nezda sa Vam, ze keby tam nebola babka, tak oni by to snad ani neriesili? Ze by vlastne sa len osocovali a zaroven chvalili, co vsetko konecne robia? Same jalove reci 😠 A vlastne sa aj ja zacinam trochu bat, ze pri tych reciach len ostane. Kedy uz konecne povedia, co konkretne sa ide pre Martinka a Samka urobit, aby sa mohli vratit???????

cinderella.
27. sep 2012

@liave mam rovnaky zly pocit vlastne odkedy conkovci dostali deti naspat. mala som mat vdaka tomu dobry, ale mala som praveze hned zly. 5 surodencov sa tazsie umiestnuje ako 2 malicki modrooki blondacikovia. proste mi je jasne, ze z martinka a samka robia anglicanov 😠

no nic, ked to nepojde po dobrotky, tak to bude musiet ist po zlom 😠 😠 😠 😠 😠

anna1980
27. sep 2012

@liave mam presne tie iste pocity..... hreším tu, nadávam na našich uradnikov kt. to beru ako kupu rožkov a vyhováraju s jeden na druhého..... hyeny su to a nie ludia,ako môžu spávať????

mikymiky
27. sep 2012

@zeleny_cajik nemoze, ta pojde aj na kraj sveta, nikdy som niekoho tak odhodlaneho nevidela. Len aby to stacilo na vsetku tu spinu (alebo skor spiny)

katrinka8
27. sep 2012

@zeleny_cajik - mozno kvoli tomu, aby ju ochranil - kedze aj ona je v politike. Ale tak to je teraz jedno, to mi len tak hlavou uz predtym vrtalo...

zeleny_cajik
27. sep 2012

@katrinka8 presne... nebyt babky, je to o cisto o vytlkani politickeho kapitalu...

cinderella.
27. sep 2012

keby nebolo babky, tak ani tato diskusia nie je. hlavy by zahrabali do piesku

dankakk
27. sep 2012

Baby, ja sa desim toho, koľko je takých násilím odvlecenych deti... Je to des... To čo sa nám dostava do pozornosti je len vrchol ladovca... A ti naši "kompetentní" len suchaju nohami po parlamentných kobercoch...

anna1980
27. sep 2012

@cinderella. presne tak ...su to 2 blondáčikovia s mod. očkami..... a pod. mali by byť štrajky pred RD našich poslancov a to v noci aby nemohli spávať,lebo mne to spávať neda im ano sviniam ....... :(

mikymiky
27. sep 2012

@dankakk ale aspon ze sa o tom zacalo hovorit.

charlie555
27. sep 2012

@cinderella. kiezby sme mali tu moc, pomoct ivanke a vsetkym rodicom

anna1980
27. sep 2012

@dankakk presne tak ....dnes aby si sa bala adoptovať si dieťa lebo nevieš či nebolo matke násilne odobrate :( je to strašne čo sa deje....

cinderella.
27. sep 2012

@anna1980 a hlavne su malicki, nebudu si pamatat nic z minulosti, rychlo na vsetky zazitky zabudnu, to ma na tom desi 😢 😢 😢 😢

dankakk
27. sep 2012

@mikymiky a ja pevne verím že neostane len pri reciach!!!

cinderella.
27. sep 2012

slovenska republika sa vzdala slovenskych deti 😢 😢 😢 😢

mikymiky
27. sep 2012

uplne najstrasnejsia je myslienka, ze ti, co by mali pomahat, to takto nechutne vyuzivaju. Ako moze niekto zarabat na nestasti druhych? Ale zas je na tahu babka, hned mam pocit, ze sa aj nieco riesi a nielen zhadzuje vina na plecia niekoho ineho.

katrinka8
27. sep 2012

@cinderella. - a tie zle zazitky si budu pamatat dlho, prip. im z nich ostanu trvale nasledky 😢