Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
no jasne v to pevne verim aj ja, ale najprv to muselo vyjst na povrch nejako. Doteraz sa to iba tutlalo.
tak jemu je nieco USMEVNE kktovi? Odpadla som!!!! 😲
mozno by stalo za to skontaktovat viete toho N. Winstona , kt. zachranil nase deti za vojny vycestovanim do Anglicka, mozno by jeho vyjadrenie nad tym vsetkym aspon upovedomil blbych anglicanov.. 😅
@katrinka8 a preto vacsina deti z foster care skoncia ako kriminalnici, minule to bolo akurat v novinach.
@zeleny_cajik jemu je furt nieco usmevne, ved to je cele taka sranda, doslova anglicky cierny humor! A on to vlastne iba zdedil chudacik...
jemu je usmevne....k*rva on je nasmiech, tak by som si ho pockala 😠
Je to typická politicka balamuta.... Tie prázdne reči a obvinovanie... Další odborník na pravom poste...
Pre neho je dehonestujuce poukazat, ze jeho kolegovia nekonali spravne???
zajtra vas zrazi auto ... dobre mu dala babka, sa nesere s nimi 😀
on tam prisiel hajit smer...
babka je super... ja by som uz tak penila, ze by som nevedela argumentovat, len nadavat ako piata cenova 😠
zase ten Burian hovori len o sebe , a svojich ludoch, neriesi hlavnu temu, pridrbany politicky dement ! nechapem ako je toto mozne, co sa deje ..babkaaaaaaa ides !!!!!
dobre mu babka povedala chujovi
som si myslela, aky kludny vecer pri pocitaci dnes budem mat ... 😲
Och... Ten clovek sa neda ani počúvať... Baby, myslite že budu hore čistky? Že tam dá tu starú garnituru do laty?
@zeleny_cajik ja by som tiež len kliala ako daky pohan a islo by aj na facky za tie lbe reči, ja...by som tak po nom kricala...ale toby nebolo spravne ..baka je spravnacka, hlasujme ju za ženu roka nech uz to dopadne akokolvek
umlcte ho niekto, to sa neda pocuvaaaaaaat!!! Im to vazne nie je blbe, stale riesit svoj piesocek, ked vedla nich sedi babka, co bojuje o svojich stratenych vnukov????
@charlie555 - vies, ze aj ja som na toho Nicolasa Wintona myslela? Ze jeden cudzi clovek dokaze vlastne sam vlasntou volou zachranit TISICE deti z ineho statu a tu tisic ludi nedokaze zachranit 2 chlapcov z vlastneho statu??
A tento kon statny tajomnik - ja tu tak penim, ze by som ho preplesla a poslala kade lahsie 😠 😠 😠 DEMENT!!!!!!
@dankakk chcela by som tomu verit...ale...vies ako oni sa tam držia...ktovie co vedia na kazdeho a tym si drzia miestecka...
ja asi musim vypnut telku, lebo to uz nezvladam.... 😠
nicholsonova ma deti?
verim tomu ze ten imbecil si ani nepozrel dokument Bez deti neodidem a nevie o pripade Ivanky ani 10 %...fuj on si mysli, ze sedi v politickej relacii...vsetkym sa ospravedlnujem za moj slovnik, ale toto je na mna vela
ja sa k tomu ani nevyjadrujem..my s partnerom sme boli zhrození,ja sa len čudujem tej maminke že sa nezblazni,musi byt velmi silna... ☹
ja len dufam, ze slovensko babke aspon hradi vsetky letenky hore dole do anglicka alebo ju sukromnym vozia
babka nam vsetkym dokazala, ze na to, aby bol clovek dobry pravnik, netreba mat vystudovane pravo

Bohuzial som to nevidela v telke, ale citala som vase prispevky, videla to video na nete... a mam dost. Tak ma to vzalo, ze mi je az zle.. snad neporodim do rana z toho soku :(