Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@tobinka2 ja k lekarovi v uk uz par rokov nechodim. u nas su aj tak len same studentky - praktikantky, ktorym ja musim hovorit, ako maju postupovat 😠
@katrinka8 uz byvaly muz
baby ja mam strasne zy pocit z dnesnej relacie ☹ ☹ ☹ ☹ uz len ta skola ako to tu predniesli ten "zakon" vsetko mam take divne stiahnute v krku :( ja zas nebudem spat ...ako potom spava ivana a jej mama?a co deti?kokoos mne je strasne zle normalne mi je na grcanie!!!a co ku*va mozeme my robit????co ja????vani len na ten posraty portest nemozem ist ☹
boze ja z tej babky nemozem...ona je jedine stastie tych chlapcov v celej tej nechutnej sracke, do ktorej sa uboziatka male nevinne dostali. Ja naozaj pevne verim, ze to nevzda a dobojuje do vitazneho konca.
@zeleny_cajik - a teraz ma dakeho ineho a nechala si po nom meno? Lebo spominala, ze "moj manzel" cosi minule.. to len tak na okraj.
@katrinka8 to uz aj mne napadlo...len neviem ci sa nerozviedli...ktovie
@mikymiky aby ju neporazilo z tych sraciek...
@katrinka8 neviem, ci uz sa rozviedli alebo rozvadzaju, ale uz spolu urcite neziju... to prezentoval on, ked bola gorila aktualna
Baby, nezda sa Vam, ze keby tam nebola babka, tak oni by to snad ani neriesili? Ze by vlastne sa len osocovali a zaroven chvalili, co vsetko konecne robia? Same jalove reci 😠 A vlastne sa aj ja zacinam trochu bat, ze pri tych reciach len ostane. Kedy uz konecne povedia, co konkretne sa ide pre Martinka a Samka urobit, aby sa mohli vratit???????
@liave mam rovnaky zly pocit vlastne odkedy conkovci dostali deti naspat. mala som mat vdaka tomu dobry, ale mala som praveze hned zly. 5 surodencov sa tazsie umiestnuje ako 2 malicki modrooki blondacikovia. proste mi je jasne, ze z martinka a samka robia anglicanov 😠
no nic, ked to nepojde po dobrotky, tak to bude musiet ist po zlom 😠 😠 😠 😠 😠
@zeleny_cajik nemoze, ta pojde aj na kraj sveta, nikdy som niekoho tak odhodlaneho nevidela. Len aby to stacilo na vsetku tu spinu (alebo skor spiny)
@zeleny_cajik - mozno kvoli tomu, aby ju ochranil - kedze aj ona je v politike. Ale tak to je teraz jedno, to mi len tak hlavou uz predtym vrtalo...
@katrinka8 presne... nebyt babky, je to o cisto o vytlkani politickeho kapitalu...
keby nebolo babky, tak ani tato diskusia nie je. hlavy by zahrabali do piesku
Baby, ja sa desim toho, koľko je takých násilím odvlecenych deti... Je to des... To čo sa nám dostava do pozornosti je len vrchol ladovca... A ti naši "kompetentní" len suchaju nohami po parlamentných kobercoch...
@cinderella. presne tak ...su to 2 blondáčikovia s mod. očkami..... a pod. mali by byť štrajky pred RD našich poslancov a to v noci aby nemohli spávať,lebo mne to spávať neda im ano sviniam ....... :(
@cinderella. kiezby sme mali tu moc, pomoct ivanke a vsetkym rodicom
@anna1980 a hlavne su malicki, nebudu si pamatat nic z minulosti, rychlo na vsetky zazitky zabudnu, to ma na tom desi 😢 😢 😢 😢
slovenska republika sa vzdala slovenskych deti 😢 😢 😢 😢
uplne najstrasnejsia je myslienka, ze ti, co by mali pomahat, to takto nechutne vyuzivaju. Ako moze niekto zarabat na nestasti druhych? Ale zas je na tahu babka, hned mam pocit, ze sa aj nieco riesi a nielen zhadzuje vina na plecia niekoho ineho.
@cinderella. - a tie zle zazitky si budu pamatat dlho, prip. im z nich ostanu trvale nasledky 😢

viete čo ja tej Nicholsonovej aj verim, lebo ak ju obklopovali ludia co na tom rizovali, je jasne ze k nej sa to nedostalo a ona si nema ako z prsta vycucat ze je takyto problem ,