Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
Pozreal som si to video ako beru deti ti chlapi....vec to je skutocna SS ako za hitlera...aj ked som to nezazila ale takto si to predstavujem, ze to robili....ja som preplakala cele to minule vysielanie a toto som sa bala aj zapnut... Tak velmi by clovek pomohol...ale ked nas zastupuju taki co sa k tomu vyjadruju...ja neviem ...je mi z toho smutno, ze svet je takyto a hlavne ludia skonzumneli a su ignoranti...
@cinderella. to mozes snivat, len ak z tej adacie co sa zbiera pre ne prachy ale ako stat, figu borovu jej daju
@charlie555 ktory je to ten grcajuci smajlik ?
Baby, jeden komentar z linku od @liave:
Shaun
22 September 2012 - 4:03 pm
My wife and i were so afraid of the UK authorities that we moved to Ireland. See www dot assumedauthority dot net for the story in the UK. Our baby was born in ireland but then taken by social services here as UK social services lied and fabricated reports to paint a false picture of us. We are now fighting to get our baby back and are undergoing parental assessment.
Please see links at the end of my chronology on my assumed authority site. DO not trust social workers, particularly in the UK. They will sell your children into the privatised fostering and adoption business with any excuse. If no excuse then they very often make some up. The system is totally corrupt. Decent social workers have left due to corruption, leaving many bent ones who care nothing for children and families. Your child is their backhander from the fostering agency or their promotion.
a ze aj prezidentska kancelaria o tom to vedela a nic sa nedialo..joooj...ja by som tomu gašparovicovi krk vykrutila
Baby, takeho Mela si vedia vyziadat okamzite, ale 2 nevinne deti ...
@cinderella. to na skype je tak jeden co znazornuje zvracanie 😉
@katrinka8 tych pribehov je hrozne hrozne vela.... mam z toho gucu v zaludku ☹ 😔
baby neviem ako zaspim...mam pred ocami toho desatrocneho chlapca ako ho spacifikovali na zemi ☹ ☹ ☹
Každému jednému čo pochybil a nekonal z vlastnej ľahostajnosti , citovej debility a neznalosti - odobrat deti na dva roky a tým starším vnúčatá. A nech si to precítia.
A pevne verím že aj tie kravy ktoré nezasiahli v prípade malej Lucky, napriek tomu že boli upozorňované budú potrestané .
Ivanka musi mat silnu vieru v Boha, ze dokaze byt 2r.bez deti za takychto okolnosti ☹
@zeleny_cajik ale stale je este kopec ludi, ktori budu tvrdit, ze ss deticky urcite neberie bezdovodne, ze este o tom nepoculo, ze urcite nie v britanii ...
@maminuska skor by som im dala zaplatit vsetky naklady, ktore maju VSETKY rodiny v suvislosti s konanim, aj cestovne a pod. Lebo ti ludia maju podla mna peniaze v rebricku vyssie ako deti... aj tie vlastne, zial 😔
@cinderella. jaaaaj certa nespominaj, lebo zas tu nabehne pani "mudra"
@natas4 ja mam pred ocami z youtube fotku krasneho babatka, ktore mame odobrali a dalsiu fotku toho isteho babatka, ale s neskutocne obrovskym monoklom na cele, ked uz bola v nahradnej starostlivosti 😢
@cinderella. ano... zial. A preto sa to nikdy nezmeni. Lebo vzdy je viac tych, ktori bud vidiet nechcu, alebo vidia a je im to jedno, kym sa ich to netyka.
ale teda naozaj, vrhnut sa na dieta, prisadnut ho a davat mu puta? a dieta place? to video je fakt len pre silne zaludky. myslim, ze sa mi bude snivat ☹ .
@cinderella. ☹ ☹
@zeleny_cajik ja to vidim kazdy den..ked aj na FB zdielam pripad Ivany Boorovej, tak moji priatelia to maju absolutne na haku, maju "dolezitejsie" veci na zdielanie...a este ma dokazu vytocit ludia, co dokument ani nevideli, alebo videli uputavku, nemali snahu si zistit par info , ale strasne radi sa vyjadruju k pripadu a vyslovuju ortiel nad tou nezodpovednou matkou a odsudzuju ju , ze v uputavke malo plakala a mala nalakovane nechty 😠
@zeleny_cajik ano aj to , ja som sa dnes ta rozčulila tiež na oddelení štátnych dávok - jasle , ked mi povedali že ked im nedodám toto a hento tak mi odoberu dávky a budu odo mna spätne vymáhat tie platby, tak som sa naštvala a si ten zákon naštudovala ja sama a prišla som na to že chcu po mne uplne p..č. viny. ( odkonzultovala s právnikom )
To len na margo vzdelanosti niektorých uradníkov.
Rakže sa ani nečudujem ked tá stará mama hovorila o totálnej nevzdelanosti a neschopnosti.
@zeleny_cajik mas pravdu. ja som to spominala 61-rocnemu kolegovi v robote (je z unie) a povedal, ze sice o takych veciach nikdy nepocul, ale ze to znie ako obrovsky biznis a ze dufa, ze slovensko da anglicko k europskemu sudu ludskych prav ... ale povedal aj to, ze "ano, videl som minule nieco na titulnej stranke v novinach o tom, ze ss zneuzivaju system, ale necital som to, nezaujimal som sa o to" ... takze naozaj, vela ludi to len tak prehliadne, lebo sa ich to netyka.
@cinderella. ja som akurat pisala s kolegynou bybavlou anglanka a ta nema ani sajn o com sme pisali :( presvedcena ze "mali " dovod (konkretne video sme rozoberali ako beru toho chlapca) ☹ anglani su divny narod ...niekedy nevedia ani co je za rohom ☹ ja sa idem pomodlit a spat baby som vycerpana z toho dnesneho debaklu babaka versus cely svet :(
@natas4 hej, to s nechtami je "moja oblubena"... 🙄 🙄 🙄 ... ja to nechapem, ze sa niekto aj tu na MK spyta po tyzdni ze "baby a o com je kauza s detmi v anglicku? v skratke mi napiste!"
@natas4 inak, uplne suhlasim. ja som mala minuly tyzden velmi zly, velmi mi bolo zle z tohto pripadu, ako vlastne vacsine z nas tu, mala som depresiu, paranoidna som bola, cely tyzden doma za zastretymi zavesmi ... zdielala som na fb vsetko moze, youtube, ivanin pripad, stolen children of the uk ... a ja teda neviem, ci sa to mojim kamaratom vobec neukazuje, ale akoby sa ich to netykalo. 😠 nikto nezdiela, nikto nekomentuje. a potom som prisla do prace a moj kamarat Cech sa tak usmieval, ked ma zbadal a hovori mi:"Mala by si ist naspat na Slovensko. Cital som tvoje komentare na fb, ze v anglicku je mafia a take veci." a zacal sa rehotat. Ked som mu uplne vazna povedala, ze ano, ved to je aj pravda, tak sa len smial, krutil hlavou a odisiel. Normalne ma nasral a urazil !!! Ma asi beru teraz za nejaku hysterku. Namiesto toho, aby si zacali robit sami prieskum, nech vedia, ako to chodi v krajine, v ktorej ziju. Ale nie, oni si budu hrat radsej na fb hry. 😠
@zeleny_cajik - no, zase to netreba az tak tragicky brat, su ludia, ktori nemaju naozaj cas na TV a na net. Ja napr. JOJku ako telku neznasam, nepozeram ich a na tuto kauzu som natrafila tiez len nahodou. Ked som videla uputavku, pomyslela som si, ze zase idu robit z komara somara, ako to zvyknu. Ale kedze inde nic nebolo, kukli sme. Cize uplna nahoda, kedze ine telky to nedavaju vobec.
To, ze niekto nema info sa mi nezda divne. Nie kazdy pozera JOJku a nie kazdy je na FB. Skor sa mi zda smutne, ze ti, co mali a maju info pod nosom, su lahostajni...
Myslela som, ze v praci to bude tema cislo 1, kedze nas je tam vela slovakov a cechov. ale nikto o nicom nevie. zaujimaju sa o to vacsinou len mamicky, ktore maju deti, pretoze vsetko beru citlivejsie. Normalne som bola v praci sklamana, ze si nemam s kym o tom pokecat. Sklamana a akoby podvedena.
ja len neviem pochopit ako toto a mnoho inych zvratenosti a tragedii (narpr.metanol..) dokaze urobit človek človeku, len aby zarobil..oni nemaju svedomie?a hlavne to okolo deti...ci to uz len male percento ludi ma zdravy sedliacky rozum?
Baby, dobru noc, uz nevladzem, dufam, ze sa mi podari aspon "oka zazmurit" dnes v noci ☹
@cinderella. neber to osobne, Česi su v tomto takí pridrbnutí , môj muž je Čech a ked som mu povedal že do Anglicka deti nedám ani ked by sa na hlavu postavil, ani na dovolenku alebo študijný pobyt, jednoducho pokial budu deti tak nedám povolenie k vycestovaniu . Pozeral na mna ako na debila.
@cinderella. to vazne? to aj nasi zavieraju oci pred tym co sa robi nasim detom?prečo..prečo...toto vsetko?

@cinderella. moja, vladnym specialom by bolo treba, ale ten je len pre mafianov a vagabundov...