icon

Bojím sa, že nezvládnem ísť na iterupciu

lele10
1. nov 2019

Prosim, potrebovala by som najst niekoho, kto absolvoval interupciu kvoli tomu, ze uz nechcel dalsie babo kvoli tomu, ze uz proste nechcel druhe, alebo tretie babo... Druhykrat som necakane otehotnela akurat v obdobi, kedy sme sa s manzelom urozumeli, ze dalsie dieta nechceme. Mame 2,5 chlapca, s ktorym to bolo vesele. Teraz som v 6tt, a absolutne neviem, co robit. Diskutujeme s manzelom aj o preruseni. No bojim da, ze to nezvladnem a cely zivot ma to bude ppreprenasledovat

Strana
z6
cuculiatko88
2. dec 2019

my sme cakali tretie neplanovane, viac deti ako dve sme nechceli, no nad interupciou sme nerozmyslali, zvladla by ste to, manzel by sa urcite casom zacal tesit na babenko a vy tiez, premyslite si to poriadne lebo potom to pojde s vami cely zivot

nairia
11. dec 2019

@lele10 pisem mozno neskoro, nie som schopna docitat vsetky komentare... ja sama som si to sice nezazila, ale mne velmi blizka osoba bola na interupcii... teraz uz ma dalsie 2 zdrave deti... sama interupciu sprvoti spracuvala a sama hovorila, ze je to zvlastny pocit, lebo clovek rozmysla co a ako, ale s odstupom casu mi povedala, ze nelutuje ze sa vtedy rozhodla ako sa rozhodla... sama sa s tym musis uzrozumiet, pokial si to v sebe vysporiadas, urcite sa ti cez to lahsie prenesie... a rozhodne potom netreba nad tym rozmyslat, co by bolo, keby bolo... su situacie, ked je toto najlepsie riesenie aj ked to pre niektorych moze zniet kruto a chladnokrvne... drzim palce

acrobaleno
11. dec 2019

Inak zaujímalo by ma, že ako sa autorka rozhodla.

fineta
11. dec 2019

@acrobaleno chvalabohu, rozhodla sa v tehotenstve pokračovať a na bábätko sa tešia. 😊 🙏

acrobaleno
11. dec 2019

@fineta Áno, tak dobre potom 👍

momoika
11. dec 2019

@acrobaleno pripájam sa.. tiež by ma zaujímalo...

acrobaleno
11. dec 2019

@momoika už mi odpovedala @fineta, že si dieťa nechali.

veronikavasakova
Autor odpoveď zmazal
kvetinka75
Autor odpoveď zmazal
cickamon
16. mar 2022

@veronikavasakova
@kvetinka75 tema je z roku 2019, naviac na konci je aj napisane ze si babatko nechali...

neukrizujtema
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6