Bojím sa, že nezvládnem ísť na iterupciu
Prosim, potrebovala by som najst niekoho, kto absolvoval interupciu kvoli tomu, ze uz nechcel dalsie babo kvoli tomu, ze uz proste nechcel druhe, alebo tretie babo... Druhykrat som necakane otehotnela akurat v obdobi, kedy sme sa s manzelom urozumeli, ze dalsie dieta nechceme. Mame 2,5 chlapca, s ktorym to bolo vesele. Teraz som v 6tt, a absolutne neviem, co robit. Diskutujeme s manzelom aj o preruseni. No bojim da, ze to nezvladnem a cely zivot ma to bude ppreprenasledovat
@lele10 pisem mozno neskoro, nie som schopna docitat vsetky komentare... ja sama som si to sice nezazila, ale mne velmi blizka osoba bola na interupcii... teraz uz ma dalsie 2 zdrave deti... sama interupciu sprvoti spracuvala a sama hovorila, ze je to zvlastny pocit, lebo clovek rozmysla co a ako, ale s odstupom casu mi povedala, ze nelutuje ze sa vtedy rozhodla ako sa rozhodla... sama sa s tym musis uzrozumiet, pokial si to v sebe vysporiadas, urcite sa ti cez to lahsie prenesie... a rozhodne potom netreba nad tym rozmyslat, co by bolo, keby bolo... su situacie, ked je toto najlepsie riesenie aj ked to pre niektorych moze zniet kruto a chladnokrvne... drzim palce
Inak zaujímalo by ma, že ako sa autorka rozhodla.
@acrobaleno chvalabohu, rozhodla sa v tehotenstve pokračovať a na bábätko sa tešia. 😊 🙏
@fineta Áno, tak dobre potom 👍
@acrobaleno pripájam sa.. tiež by ma zaujímalo...
@veronikavasakova
@kvetinka75 tema je z roku 2019, naviac na konci je aj napisane ze si babatko nechali...

my sme cakali tretie neplanovane, viac deti ako dve sme nechceli, no nad interupciou sme nerozmyslali, zvladla by ste to, manzel by sa urcite casom zacal tesit na babenko a vy tiez, premyslite si to poriadne lebo potom to pojde s vami cely zivot