icon

Chcem dieťa a aj iné veci a závidím iným

jajajkaa
25. feb 2014

Ahojte baby viem ze je to hrozne mozno co napisem ale neverim ze osm sama!!neverim ze ziadna ina taka neni, ano neprizname to pred niektorymi ludmi ale neverim ze sme také neni...ano chcem dieta, ano zatial a nedari, ano zavidim ostatnym ked sa dozviem ze su tehotné, zavidyim jednej osobe v rodine lebo je vsetko vychadza/netyka sa to len detí../, ano zavidim, som nahnevana, aj si poplacem aj ponadavam, ste tu taka?zalozila som tuto temu lebo malokomu by som to povedala mozno ste aj vy tu také co podobne citite...viem ze je to spatne, je to zle, hanbim sa zato ale je to tak..

Strana
z2
tyrkys44
26. apr 2016

Závidieť môžeš. Ale v dobrom. Dopriať iným šťastie. Lebo to ich šťastie nestojí na tom tvojom. Skus sa pozrieť na svoj život s odstupom. Ako tá asi vnímajú iní. Možno to nie je také zlé.

gagik
26. apr 2016

ja ked sa nam nedarilo a chodila som po ivf som zavidela strasidelne, aby clovek toto nezavidel by musel byt moralne na velmi vysokej urovni asi uprimne nezavidiet dokaze len malo ludi, hlavne ked maju ini to co dotycny chce a nema.

alena2327
27. apr 2016

Ahojte mam taku otazku mam 20r. Mam synceka je normalne ze tuzim po druhom?
Strasne by som chcela ale priatel nie ma tiez 20r.
Syncek ma uz 3r. A kamaratka je tehotna a strasne jej to zavidim ☹ je to normalne? 🙂

lauricka
27. apr 2016

@jajajkaa su ludia, ktorym veci vychadzaju proste, maju stastie, hovori sa, ze su deti stasteny. Su ludia ale, ktorym skoro nic nevychadza, maju smolu. Potom su taki, co to maju tak normalne, niekedy tak, inokedy onak. A presne, ako niektore pisali, niekedy zavidis a potom sa dotycnemu stane nieco zle a tebe sa nieco podari a zasa je to inak. Alebo niekomu zavidis bohatstvo, majetky, lenze mozno dotycny ani nie je stastny, to uz ale ty nemozes vidiet. Ano, aj mna niekedy napadne, ze preco ten alebo onen to a to ma, sa mu podarilo, postastilo, preco sa mne nemoze. Ale potom si spomeniem na veci, ktore zas mam ja a som za ne neskutocne vdacna. A poviem si, ak toto nemam/neziskala som ja, nebolo to urcene pre mna. Clovek nikdy nevie, co bude, co nas caka. Je potrebne ucit sa byt spokojny a vdacny za to, co mame, tesit sa z malickosti, vazit si, co mame a dopriat aj druhym. Jasne, ze nie si sama, myslim, ze vacsinu z nas niekedy napadnu podobne veci.

lauricka
27. apr 2016

@alena2327 ano, je to normalne

lauricka
27. apr 2016

@luciaq pekny pribeh, aj ked s tym smutnym tienikom, blahozelam k detickam

lauricka
27. apr 2016

@jajajkaa ako dlho sa vlastne snazite?

Strana
z2