icon

Chlapi a interrupcia

14. máj 2023

Ahojte ženy 👋🏻
Mám na vás jednu otázku ste tu nejaké ktoré ostali neplánovane tehotné a chlap chcel aby ste išli na potrat doslova vás na to prehováral a hovoril, že ked nepôjdete si niečo spraví a pod? Ide mi o to či potom po nejakom čase aj zmenil názor, alebo stále trval na svojom ak máte nejaká podobné skúsenosti rada by som to prebrala v súkromnej správe, ďakujem.

Strana
z2
marika_valarikova
16. máj 2023

Nechaj ho nech ide....ver mi nikdy v živote by si si neodpustila keby si ho počúvla...

eternity24
16. máj 2023

Ja mam

lasanad
16. máj 2023

Môžme v súkromnej správe.

davidofff
16. máj 2023

Pošli do riti takého chudáka .úbohé ozaj aby sa takto zachoval

fineta
16. máj 2023

Poznám chlapa, teda skutočného muža, ktorý "popravil" relevantnými argumentami svoju manželku, že nič uzasnejsie ako dar nového života do ich rodiny si nemohli priať. A za to ho budem uznávať po zvyšok svojho života. Čisto teoreticky, ak by mal opačný názor a vydieral ženu kvôli tehotenstvu, nestal by za pohľad.

ilene22
16. máj 2023

@sissy27 perfektny koment 🙂 drzte sa

saxalendra
16. máj 2023

Tu nepojde len o toto konkrétne tehotenstvo, kedy sa ti vyhráža. On sa bude bohužiaľ vyhrážať vždy, keď nebude schopný zvládať nejakú záťaž. Toto je hádzanie zodpovednosti na druhého. "Ty chod na potrat, lebo ja si niečo spravím." Nikdy sa takýto muž nepostaví za teba, za dieťa, ani za toto splodene ani druhé hoci plánované do budúcna. Akákoľvek ťažkost príde vo vzťahu k tebe, k rodine, jedine čo ho napadne, bude citove vydieranie, výčitky, hádzanie viny na teba a na cely svet...
Uz aj keby si sa ty sama z rôznych príčin rozhodla nechať, ci nenechať si malé, tento chlap nie je chlap do vzťahu, do žiadneho, je to egocentricky psychopat...toho môžeš uz teraz poslať
Ale to malé, čo ti rastie pod srdcom...to je kúsok teba, uz teraz si mama, nie až keď sa narodí...rozmysli si

kittykat22
16. máj 2023

@zuzuzula neviem. Bol pracovne prelozeny.

vanilkovazmrzka
16. máj 2023

Uf, od takeho chlapa utec - ci uz tehotna alebo po potrate (na zaklade vyhradne TVOJHO rozhodnutia)

lucik106
16. máj 2023

Utekaj od toho človeka preč, preruš kontakt. Manipulátor, narcis, psychopat je to. Nikdy si nič neurobí-bohužiaľ. Osobná skúsenosť.

lunademonica
16. máj 2023

@kittykat22 waw, to obdivujem, to musela byt mega silna zena.

betulinka1
16. máj 2023

Moj ex ma posielal na potrat. Takze nechala som si dieta 🤣🤣 ale nie je ani na RL ani sa o dieta nikdy nezaujímal, vychovavam ho s novym partnerom od 3 rokov, cize maly to ani nepociťuje. Nebudem sa srat s nejakym debilkom, ktory ma 34 rocnu posiela na potrat. Akoze vek som na to mala, materiálne zabezpečenie tiez, svoj byt, auto. A skvelú podporu u mojich rodicov a uplne celej rodiny. Nikto z nich to neriesil, hned ako som povedala, ze potrat som nechcela. Bol to zahul mat dieta sama ale neľutujem. Jedine co je mi luto, ze maly sa samozrejme pytal na otca, tak som mu to v kazdom obdobi primerane veku vysvetlovala.

gusto74
17. máj 2023

Posielat zenu na potrat moze len absolutne egocentricky sebecky chrapun ,a od takeho utekat co najdalej

ildiko36
17. máj 2023

Napis mi ip

andreatytler
17. máj 2023

No ked da takuto hrozbu, ja sa na to pozeram tak, ze ta nuti do rozhodnutia ze bud umrie chlap, alebo dieta.
Cize akokolvek sa rozhodnes, budes zodpovedna za niekoho smrt. Ale ten chlap ma volbu, to dieta nema.
Predpokladam ze ta do tohto tlaci, lebo nechce byt otcom. Ale to sa da jednoducho vyriesit tak ze odide. Preco potrebuje aby to dieta umrelo, aby si ho ty zabila?

nikolv
17. máj 2023

Joojha… nedelu mi vysiel pozitivny test a uz v utorok som mala termin na zakrok a ze ak nepojdem, mam si ho vymazat zo zivota a veci typu “kto by ta len s deckom chcel bla bla”… no povedala som ze nejdem😁je tomu 7 a pol roka… ani obraz ani zvuk, netusi ci ma syna ci dceru nic.. takyto charakter sa vo vacsine pripadov nemeni a odporucam ho ani nedavam do rodneho listu ani nikam, tych “par” € obetujem pre pokoj svoj aj svojho dietata

ellenis
17. máj 2023

Veľmi odporúčam sa ozvať do poradne Alexis. Tam poradia, čo v tomto prípade.

erickatt
17. máj 2023

Najskor nech podpise odcovstvo, potom.moze.nech ma drobec sirotske

cacianka
17. máj 2023

Keby si aj rozhodla pre upt, tak len z vlastného popudu, podľa všetkých okolností tvojho života (rodina, zázemie, vzdelanie, profesia, príjem, a i.) .
Nedaj si vnútiť rozhodnutie niekoho iného.
A už dupľom nie od takéhoto nevyspeleho, labilneho manipulatora tupela

melany444
17. máj 2023

Fiiiha to by bolo super keby si sa poradila v poradni Alexis. Ja som v živote toto nezažila.
Môj muž keď sme spolu ešte len chodili deti miloval najviac na svete a keby som aj ostala tehotná v najhoršej situácií aká len môže byť, aj tak by sa tesil nikdy v živote by ma neposlal na potrat,prijal by každé dieťa aj keby malo byt postihnuté.
Takže máš to veľmi takže ,ale keby som mala takého priateľa, vôbec by som ho v tomto nepočúvala a dieťa si nechala za každých okolností, nikdy nebudeš ľutovať že si mu dala život. Ved je to krásna malička ľudská bytosť..
Určite si ho chráň pred takými hroznými myslienkami tvojho priateľa..Radšej by som volila rozchod ako zabiť také krásne stvorenie,ved to sa nedá ani porovnať.

sim_simonka
17. máj 2023

Ja som tu 🙋🏻‍♀️😀 teraz sa už smejem, ale pred vyše 9 rokmi mi takto ,,ľahko” nebolo. Neplánovane som otehotnela a partner že buď si to dáš zobrat, alebo sme my dvaja skončili. Vyhrazal sa mi že mi nedá ani korunu, že si neželá aby som porodila jeho decko…atd, skratka vyhrážky. Chápeš? Akoby môj život závisel od nejakého dementa čo nevie zobrat zodpovednosť za svoje činy. Jasne že som si dieťatko nechala, ani na sekundu som nerozmyslala aj keď som bola relatívne mladá (21). ,,pán otec” sa do dnešného dňa neozval a teda chvála bohu. Nie je v RL a nemá žiadny nárok ani nič.

natalka81
17. máj 2023

Povedal mi to, keď som mohla byť tehotná. Doslovne mi povedal ze keď sa potvrdí tehotenstvo,tak odo mňa odíde alebo si dieta mam nechat vziať.
Tehotná som nebola, on sa pobral kade ľahšie

renca206
17. máj 2023

V prvom rade myslí na seba, či by si sa vedela s potratom psychicky vyrovnať, nie každá to dokáže a na tom záleží najviac. Lebo ak by si kvôli nemu išla na potrat a ty by si to psychicky nezvládala aj tak nemáte ako pár žiadnu budúcnosť. Nikdy by si mu to neodpustila. Ak sa rozhodneš si dieťa nechať vždy je tu šanca že zmení svoj názor ale to ty musíš vedieť aký je. Poznám aj prípady kedy chlap zmenil názor a urobí pre dieťa všetko, ale žiaľ poznám aj také keď nie. Len ak si ho necháš musíš byť pripravená na to, že môžeš zostať aj sama s dieťaťom. Ja osobne by som potrat nezvládla. Takisto som neplánovane otehotnela a manžel nechcel počuť o treťom dieťati, ale rešpektoval moje rozhodnutie a teraz je rád že má syna a stará sa oňho ešte viac ako o 2 staršie dcérky. Aj o ne sa staral nehovorím že nie, ale malému venuje viac aj ho brána von...

zuzi0911
17. máj 2023

Je to magor ...od neho odid a teda ja by som si dieťatko nechala ...no blbca na krku mat určite nechcem..

Strana
z2