icon

Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?

anniqa
26. jan 2009

ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem

bambi2
27. feb 2012

@kacena85 v mojom rocnom ma zaujala tato veta Dovolenka od júna do októbra vám prospeje na tele aj na duši. 😀 😀

bambi2
27. feb 2012
kacena85
27. feb 2012

@bambi2 nasla som rocny aj a na predchadzajucej strane som vybrala uuusek ktory sa mi naramne pacil hehe

lucka23
27. feb 2012

@bambi2 gratulka k nedorazeniu mrsule. aj ked v tvojom pripade tym ze si o tom bola taka presvedvena som ani ine necakala. 😵

@poisonblu
@lucianak ako baby? citite sa tehotno? 🙂 ja ani moc nie, dnes ma nejak pobolieva brucho. a mam starsnu chut testnut ale nemam doma test a asi ho ani radsej nekupim a vydrzim do stredy stvrtku. aj ked to chce vela sebazaprenia. 😅 😀 😀 😀

bambi2
27. feb 2012

@lucka23 dakujem 🙂 dufam, ze ma budete vsetky nasledovat... teraz dlzite vy mne dobre spravy 😉

bambi2
27. feb 2012

@lucka23 inak ja som to tusila uz v pondelok minuly tyzden, po to silnom pichnuti... to sa nedalo prehliadnut to uhniezdenie vajicka... 😀

lucka23
27. feb 2012

@bambi2 no aj mna min. tyzden pichalo na pravej strane. ale stale sem tam citim take pichanie. 😅 takze ja si nemozem povedat ze uhniezdenie bolo vtedy a vtedy. ale v sobotu to bolo dost silne tak moznooooooooooo prave vtedy. 😅 😵 😀 juj kurnik nech uz je aspon streda. hrozne toto cakanie. 😀

sabaka
27. feb 2012

@kacena85 heeeheh aj ja som panna. no, vsak na prirastku pracujeme, nie?! takze to perfektne sedi

bambi2
27. feb 2012

@lucka23 veru to je tazke povedat ked ta picha stale... ale nemas ani tusaka, ze by to mohlo byt?? necitis sa na to??

kacena85
27. feb 2012

@sabaka no pracujeme ako pracujeme, my tento mesiac nemozme ale tak ved uvidime co bude buduci

sabaka
27. feb 2012

pracujeme aj tak lebo sa dusevne na to usilovne pripravujeme 🙂 a buduci mesiac uz to pojde naostro 😕
ozaj, to womenzone forum, je to dobre?

sabaka
27. feb 2012

@kacena85 pracujeme aj tak lebo sa dusevne na to usilovne pripravujeme 😉 a buduci mesiac uz to pojde naostro 😕
ozaj, to womenzone forum, je to dobre?

sabaka
27. feb 2012

@kacena85 citam si rocny horoskop pre nas panny a tam ze "na sklonku leta vam pribudne novy clen rodiny" 😲 😀 http://ehoroskop.sk/horoskopy/horoskop-na-rok/2... tak to beriem!

lucka23
27. feb 2012

@bambi2 co ja viem. citit sa citim ale neviem ci je to zato ze to tak velmi chcem alebo je to naozaj. 😅 dnes tiez dost intenzivne citim cele podbrusko. no aby uz bola apson streda. 😀

poisonblu
27. feb 2012

@lucka23 sem tam ma pichne v podbrusku..zajtra idem do mesta, tak kupim si aspon 3 testy :D ale testnem asi az v piatok alebo cez vikend...

kacena85
27. feb 2012

@sabaka hej je to tam super ak si chces meriat bt a zapisovat do grafu, a to si kde nasla ved som ho citala co som slepa ci to si asi bola na inej stranke

kacena85
27. feb 2012

@sabaka Čaká Vás veľmi aktívne sexuálne obdobie 😀 😀 😀

bambi2
27. feb 2012

tak opustavam vas, idem si vychutnat von slniecko... hned je to stastie trojnasobne... 😵 😵 😵 pekny zbytok dna prajem.. vecer som tu jak na koni ;o)

lucka23
27. feb 2012

@poisonblu vidis to ja ak by som mala test doma tak neodolam. preto ho radsej ani nekupujem este. 😅 😀

poisonblu
27. feb 2012

@lucka23 ja som tak minuly mesiac nepockala a minula zbytocne 2 testy

lucka23
27. feb 2012

@poisonblu vsak aj ja. preto som radsej ziaden nekupovala do zasoby. 😀

ludka77
27. feb 2012

@bambi2 ahoj vééééľka gratulácia od nás 🙂))) júúúj teším sa 🙂)) dúfam sa za mesiac budem tešiť aj sama zo seba 🙂))))

kaculiatko88
27. feb 2012

@bambi2 blahoželám 🙂

Tak skupinka tehuliek sa nám pomaličky rozrastá 🙂 🙂

bambi2
27. feb 2012

@ludka77
@kaculiatko88 dakujem 🙂 drzim vam tiez palce nech to cim skor klapne!!!! 🙂 zasluzime si vsetky!!!!! tak teraz je rad na vas!!!!! 🙂

bambi2
27. feb 2012

a idem si trocha lahnut... ta unava... a chrbat si necitim pomaly.. to sme boli iba chvilu vonku...

bambi2
27. feb 2012

@monika2712 inak s tou lulucinkou a sandralu, tak ako som hovorila... 😀 😀 😀 ako keby to malo byt znamenie pre mna, ze sa tehu zopakuje 😀 😀 😀

kaculiatko88
27. feb 2012

@bambi2 ďakujeme, ale myslím, že mi budeme posledný. Nejako si sa nám nechce snažilkovať. Asi si dáme pauzu.

bambi2
27. feb 2012

@kaculiatko88 ani mne sa nechcelo. nebol to ciel.. a pozri ako to dopadlo... 😀

kaculiatko88
27. feb 2012

@bambi2 niekomu to vyjde ale nie každému 😉 My máme iné ciele. Ale keby sa podarilo tak by sa určite tešili. Ale hovorí sa keby bolo keby boli by sme všetci v nebi 🙂 🙂 Teraz je pre mňa prioritné sa dobre pripraviť na prijímačky na VŠ. A rozhodnúť sa čo s bývaním.

bambi2
27. feb 2012

@kaculiatko88 aha, to som zabudla... nieco si uz pisala o vs...