Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?
ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem
@kacena85 ahoj moja, držim ti silnoooo palce. tak nech zajtra máš krásne kolajnice // 😉
Dobre ranko,taak na teste slabulinkyyy dusik,som 31 dc,13-14 dpo,ani neviem preco son najedovana,v noci som sa od polnoci prehadzovala taak ma hlava boli,tak super aj teplotu mam nizsiu vrrrrrr tak dufam,ze zajtra stupne,pondelok urobim digi test
@kacena85 tak to nás veľmi teší, že aspoň je tak slabý dusík. Nádej je veľmi veľká. Teším sa a dúfam, že onedlho to bude potvrdené a budeme môcť gratulovať 🙂 🙂
@kaculiatko88
No neviem,v utorok bol duch a dnes slabsi,som z toho nejaka smutna,neviem,lauritka v grafoch bt mi pisala,ze to bolo asi bio tehu,ze ked som aj klesla v teplote,tak ze proste ciarka musi silniet,tak asi predsa ta ms dojde
@kacena85 ahoj, budem drzat silnooo palce aby ciarocka silnela 😉
@lucianak pod mna nie, pokial mi nevyjde pozitivny test tak tazko asi...nechapem, co bolo p otom to spinenie?ja som ho mala od nedele 3 dni, utorok mala dojst mas a nic, teraz uz dva dni zase nespinim, vrrrrrrrrrrrrrrrr stale nieco, nechapem co sa zase deje kurnik, mne nevadi sak nech aj ms dojde len nech uz dojde alebo co zase mam kolko cakat???
@kacena85 Ale nieee, nesmieš to takto brať. Aj keď verím tomu, že by si prijala čokoľvek. Ale skús na to nemyslieť, aj keď to je isto ťažké. Radšej buď pripravená na ms a ak nedôjde, bude o to väčšia radosť. Ja som ms nemala 45dní a potom konečne zrazu dorazila. Ešte som chodila na strednú. A to som už revala, že buď budem tehu teraz alebo už nikdy, lebo som mala dosť problémy s vaječníkmi.
@lucianak nevie a vidis mozno to bude ozaj to bio tehu a som v haji, mozno to pokazila ta moja crevna viroza vies...tak sa uvidi, ale keby mi aspon ta ms dojde uz nech ideme dalej, a nie takto ma natahovat a neze zase rok bude meskat vrrrr dosla na mna zla nalada fakt dnes co som bola super naladena ale sak nemoze byt kazdy den nedela ze?

@lucianak no veru, akurát som sa doktora dnes pýtala, že dokedy ten prednison a hovoril, že maximálne ešte tak dva týždne a dosť, lebo je to dosť vážny liek a čudoval sa, kto mi to predpísal...