icon

Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?

anniqa
26. jan 2009

ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem

violet1609
19. nov 2016

@ejlin90 no ved prave..... to by bolo najlepsie,ze viete co to bolo. Potom daj vediet ked budes mat vysledky 🙂

ejlin90
19. nov 2016

@violet1609 jasne, ozvem sa 😉

eliskaevicka
19. nov 2016

@violet1609 áno áno tam to. A na nete nič o tom , ale doktor sa k tomu nevyjadril tak neviem .skusim sa mu tam pichnúť na to . Nech ma pošle . Chcela by som obiehať viac doktorov aby som potom tak nestresovala

juliett99
19. nov 2016

Ahojte koceny... mna dnes dost pobolieva podbrusko ale to je asi normalne po zakroku.. len mi je divne ze nekrvacam ani nespinim.. staci mi intimka.. je to normalne?

desza17
19. nov 2016

@juliett99 ahoj..ja si myslim ze ano...ja som krvacala pred zakrokom ale straaasne..po zakroku prve tri dni tak slabunko a potom este adi den len spinila a koniec

juliett99
19. nov 2016

@desza17 ja som praveze nekrvacala vobec.. a vcera mi robili zakrok.. do vecera som krvacala a od vecera staci intimka

desza17
19. nov 2016

@juliett99 a kedy mas ist na kontrolu?ale myslim ze by to malo byt ok✊

violet1609
19. nov 2016

@eliskaevicka obehaj co sa da ,aby bol clovek pripraveny. Budem drzat palceky ;)

violet1609
19. nov 2016

@juliett99 podla mna ano. Mne sestricka po kyrete vravela ze den dva mozem krvacat a potom by sa to malo ustalit. Ja som dva dni krvacala a potom iba trosku spinila a po 5 dnoch uz vobec nic. Podla mna to je ok. A podbrusko ma aj take 2-3 dni pobolievalo. Neboj bude dobre

majusqa77
19. nov 2016

@juliett99 ja som na tom bola podobne. Len prvy den slabe krvacanie, potom az po mesiaci ms

juliett99
19. nov 2016

@violet1609
@majusqa77
@desza17 koceny dakujem za rady ..dufam ze to bude ok... spodok brucha boli teda neskutocne.

desza17
19. nov 2016

@juliett99 niet zac..drz sa...

juliett99
21. nov 2016

Bree ranko

@majusqa77 mojjko obraciam sa na Teba s prosbou... ako som uz pisala nekrvacam ani nespinim.. nosim len pre istotu intimku... problem je v tom ze ma cely spodok bruska boli jak v okoli maternice tak aj asi vajecniky.. co si myslim ze je este OK... no ale mna boli cele brucho uz bolest citim na urovni zaludka ked si pritlacim.. V bruchu mam pocit nafuknutia... prdnut( pardon za vyraz) ze je katastrofa velka potreba strach zatlacit aj curianie nieje easy.. Myslis ze to je ok??? Ak ano kolko cca trvaju bolesti?? Vcera som bola na ibalginoch a dnes uz zas msm v sebe. 😢
Moc dakujem za kazdu radu.

majusqa77
21. nov 2016

@juliett99 no, neviem, ja by som asi skocila k lekarovi.. ..mne nic nebolo..

juliett99
21. nov 2016

@majusqa77 moc dakujem za radu.. pockam este... zatial som tu na MK citala rozne nazory..

juliett99
21. nov 2016

dakujem koceny... som vdacna za MK... a babulky ktore maju srdiecko a podrzia sa navzajom.
Alchemilku pijem aj ja od prveho dna. Krvacala som len v den zakroku.. vecer som hodila sprchu a od vtedy nic. Ja som bolesti dostala az na druhy den..
Neuveritelne cim vsetkym si musime prejst.. Hlava vravi ze ak bolo drobatko chorucke tak je to to naj ako to zariadila priroda. Na druhej strane si to vsetko vycitam, ci som nieco zle neurobila, ci som tomu nemohla zabranit.. Teraz som doma sama a pisem Vam a slzicky sa kotulaju jedna radost.
Pred mojimi chlapcami musim byt silna lebo vidim ako sa oni trapia...
Este raz dakujem za vsetko

majusqa77
21. nov 2016

@juliett99 ved toto.. ..tiez este stale rozmyslam, co sa stalo, ci sa tomu nedalo nejak predist.. ..a ano, aj to si tiez hovorim, ze babo vedelo, preco odislo :( ale srdiecko to nejak stale nevie pochopit...

juliett99
21. nov 2016

@majusqa77 ak sa tak priroda rozhodla je to mozno to stastie v nestasti.. inak sa to neda vysvetlt..
Je to v podstate nepochopitelne a zit stym uz budeme stale.. a mozno nam anjelik posle zdrave drobatko.... aby sme boli stastne

violet1609
21. nov 2016

Ahojte dievcata. Ano ....... sebaobvinovanie je asi u kazdej maminky,ktora to zazila. Ja uz som si v hlave presla vsetky dni a rozmyslala, co som asi urobila zle....... no proste hruza. Uz som si to zakazala,lebo clovek uz nic nezmeni a vobec si tym nepomozeme. Tato dusicka nam nebola sudena ☹
Musime uz len pozitivne a urcite sa nam to podari 🙂
Mne tiez strasne pomohol MK ,stale som len citala a citala. Fakt to pomaha, ked clovek vie ,ze nie je jediny a su tu dievcata-zeny, ktore vedia ako sa citim 🙂

eliskaevicka
21. nov 2016

@violet1609 veľmi pekne napísané . Asi aj výstižne . Ja mám doma uz jedno predcasniatko . Tak som sa veľmi bála či sa to nezopakuje .. a stalo sa .. v nemocnici som si povedala ze uz nikdy viac , ale túžba je oveľa silnejšia aby sme sa vzdali . Ale tiež mi pomohol MK , hlavne v tom ze som v tom neni sama . Držte sa dievky

eliskaevicka
22. nov 2016

Ahojte zienky . Mám jednu otázku . Ešte stále špinim , myslite ze je ti v poriadku ? Uz som s toho na nervy 😢

violet1609
22. nov 2016

@eliskaevicka ahoj....... a kolko si presne po kyrete ? Pomaly 2 tyz. ?

eliskaevicka
22. nov 2016

@violet1609 10 dni .

violet1609
23. nov 2016

@eliskaevicka podla mna je to este ok....... kym to nie je velke krvacanie........ skus mozno zavolat svojmu lekarovi,aby si bola pokojnejsia 🙂

macoo13
23. nov 2016

@eliskaevicka ahoj ja som po kyrete 2 tyzdne a tiez spinim ale ze to je nirmalne...neboj aj ja som uz s toho bola na nervy ale uz to je den co den slabsie..😊
A baby otazka kedy mozeme zas spat s manzelom ? To som sa zabudla opytat dr...nie ze by som mala chut ale tak zaujimama to...aj ked sa toho dost bojim...vy ste ako na tom ?

violet1609
24. nov 2016

@macoo13 ahoj..... mne lekar povedal ,ze mesiac ziadne intimnosti ;)

juliett99
24. nov 2016

@macoo13 mne tiez povedali mesiac bez tutumutu

myskahryzka
24. nov 2016

@macoo13 Ahoj. Vraj je dobre pockat po prvom menzese, aby sa po zakroku poriadne zavrel krcok a nedostala sa tam nejaka infekcia.

violet1609
24. nov 2016

Ahojte dievcata. Dnes som mala vysledky z krvi na to Hcg a mam ho stale zvysene. Tiez mi aj robil usg a nieco 10mm tam este mam. Zajtra mam dalsi odber krvi a ked mi to nebude klesat,tak ma caka dalsi kyret :(

juliett99
24. nov 2016

@violet1609 jujj mojko to ma mrzi.. kolko si po kyrete??