icon

Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?

anniqa
26. jan 2009

ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem

galaktic
13. jan 2017

Baby ktoré ste už boli na hematológii, aký je potom postup keď sa potvrdí tá trombofília?

eliskaevicka
13. jan 2017

@galaktic a možem sa spýtať ako to tam prebieha? A koľko sa čaká na výsledky?

galaktic
13. jan 2017

@eliskaevicka no to práve nieviem,ja som bola 20.12. a to mi vzali len krv a nič viac a povedali aby som prišla 17.1. ale vraj sa čaká dlno na výsledky tak dúfam že už ma tam v utorok budú čakať a že nič neukážu zlé. Potom napíšem ako to prebiehalo

eliskaevicka
13. jan 2017

@galaktic jaaj to len krv ? Ja som sa objednávala 20.12. A objednali ma až na 18 teho .a v ktorom meste ste bola ? Držím palce nech je všetko v poriadku .

galaktic
13. jan 2017

@eliskaevicka zatiaľ len krv a som zvedavá čo bude ďalej... ja som sa objednávala 4.12. a objednali ma na toho 20. v KE. Ďakujem, aj ja budem na teba myslieť aby bolo všetko ok

eliskaevicka
13. jan 2017

@galaktic veľmi pekne ďakujem. Potom sa prosím vás ozvite nech mám aspon trosku informácií 😉

galaktic
13. jan 2017

@eliskaevicka určite sa ozvem. A keď to nebude vadiť,kľudne si tykajme 😉 Všetko dobre dopadne 😉

eliskaevicka
13. jan 2017

@galaktic dobre dobre ☺️ Budem čakať 😉

galaktic
18. jan 2017

@eliskaevicka Ahoj, tak už mám výsledky z hematológie, našťastie je všetko v poriadku. Doktorka bola veľmi zlatá, ešte mi vzala krv a povedala nech sa nestresujem a že keď budem tehu nech hneď prídem a bude na pre istotu sledovať.

eliskaevicka
18. jan 2017

@galaktic ahoj , tak to je super. Ja som bola akurat dnes, len my zobrali krv a hotovo. 20 .2 tam mám ísť znova . A môžte sa uz snažiť? Ja som tak rozmysllaka ze by sme sa do toho uz pustili , ale neviem co by mi doktorko nato povedal

galaktic
18. jan 2017

@eliskaevicka ja tiež som bola najprv na odber a potom po výsledky a podľa toho je ďalší postup. Neviem ako tebe povedal dr., ale mne povedal že aj po prvej ms môžeme a už mám teraz druhú a po nej už určite začneme. Budeme snažilkovať spolu 😉

eliskaevicka
18. jan 2017

@galaktic mne povedal ze mám dôjsť aj s výsledkami dovtedy nemáme skúšať . Ale predtým hovoril niečo iné tak neviem . Asi sa na mna nahneval ze som si pýtala niejake lieky . 😀😀 tak zato ma poslal na Hematologiu .

desza17
18. jan 2017

@galaktic ahoj,prosim ta za kolko si mala vysledky z hemato?ja idem 7.2.do BB.

galaktic
18. jan 2017

@eliskaevicka neviem podľa čoho určujú pauzu, lebo každému hovoria niečo iné,niekomu mesiac, niekomu tri, štyri, každý prípad je asi individuálny ale treba dať aj na svoj pocit.Bude dobre 😉

galaktic
18. jan 2017

@desza17 Ahoj, ja som bola v KE, 20. 12. na odbery a 17. 1. po výsledky. Také 4 týždne sa priprav že budeš čakať. Budem držať palce nech všetko dobre dopadne 😉

desza17
19. jan 2017

@galaktic joooj,dost sa caka..ved len na,samotne vysetrenie cakam 2mesiac

desza17
19. jan 2017

@desza17 blbne mi mobil 🙂...dva mesiace,noale nic sa neda robit.som rada ze na to vysetrenie aspon mozem ist,nie kazdy dr posle po 1.potrate.30.1.idem aj na genetiku,tam si nebola?

galaktic
19. jan 2017

@desza17 ja som čakala tri týždne na objednanie, ale ja som ich urgovala že potrebujem ísť čím skôr. A neskúšala si sa objednať aj v inej ambulancii, či by ti napr. inde nedali skorší termín? Na genetike som nebola, pôjdem s výsledkami k dr. a poprosím ho aby ma poslal aj tam. Potom môžeš napísať ako to prebiehalo na tej genetike?

eliskaevicka
19. jan 2017

@galaktic no zo áno 😀Každý úplne inak . Len neviem co zmenilo doktorkove zmýšľanie 😬 Ešte počkám na ďalšiu mrchu a pôjdeme do toho. A na tej genetike sa co robí ak sa smiem opýtať?

galaktic
19. jan 2017

@eliskaevicka Mňa neposlal na genetiku, tak neviem☹

desza17
19. jan 2017

@galaktic ja som bola objednana v decembri do ziaru,konecne som sa dockala vysetrenia a dr mi oznami ze ona take vysetrenie ake ja potrebujem nerobi a mam sa objednat do BB.skoro ma porazilo.zbytocne zabity cas.aco sa tyka genetiky,hned po vysetreni napisem co a,ako.

galaktic
19. jan 2017

@desza17 To naše zdravotníctvo... Oki, tak budem držať palce nech všetko dobre dopadne 🙂

desza17
19. jan 2017

@galaktic dakujem pekne...aj tebe

galaktic
19. jan 2017

@desza17 ďakujem 🙂

rebekag
21. jan 2017

ahojte, aj ja som bola na hemato. zatial vysledky z ambulancie vyborne, vraj nepredpokladaju trombofil. ale aj tak pre istotu idem na tie hlavne odbery zaciatkom februara... a kym zas budu vysledky :( uz mam po tretej ms, to bude aj po stvrtej... ale no pre istotu este vydrzim-e 🙂 lebo keby som nahodou otehotnela, v tom pripade ak by nam nahodou nieco vyslo, sme boli na tej hemat. zbytocne, ked uz budeme nejaky cas tehotne a bez tych injekcii co sa potom davaju

macoo13
21. jan 2017

Ahojte baby ako sa mate?? Mne uz konci 2 ms a s manzelom sme sa tak rozhodli ze dr. Na stitnu zlazu povie ze mozeme sa snazit o babatenko tak ideme na vec...9 februara idem pre vysledky ci sa to zlepsilo alebo zhorsilo tk uvidime pa a pozdravujem vas 😉😍

eliskaevicka
21. jan 2017

@rebekag ahoj akože z ambulancie ? To ako ich mali hneď ? Či ? Lebo ja musím mesiac čakať , ani som doktora nevidela , len krv mi brali ..

@macoo13 držím palce nech ke všetko v poriadku . A co máš zo štítnou ? Aj my sme sa rozhodli ze 20 februára začíname . Vtedy som si dala aj doktora tak uvidí sa co povie . Ale hadam bude všetko dobre .
Ešte mám jednu otázočku baby , keď Vám na hematologii nič nezistili pri prvom odbere robia ešte niečo iné ?

galaktic
21. jan 2017

@eliskaevicka mne nič nezistili, teda ten trombofilny stav sa nepotvrdil ale ešte mi brali krv na niečo iné, neviem presne lebo dr. to nepomenovala, len že ešte si vyšetrí čo ona považuje za potrebné

macoo13
21. jan 2017

@eliskaevicka
No mne zistili ze ma zvacsenu stitnu zlazu uz aj pocas tehu som to mala ale neskoro som sa to dozvedela tak ze na 95% som koli tomu potratila ..tak ze teraz berem od decembra lieky na to a 9 februara idem na vysetrenie ci sa mi to zlepsilo alebo zhorsilo a ked zostanem twhotna tak mi musia nasadit silnejsie lieky a budu mamat po dozorom a budem na rizikovom tak ze len tolko zatial viem...

eliskaevicka
22. jan 2017

@macoo13 aha , a ako sa prejavu ta žľaza ? Držím palce nech to všetko dobre dopadne 😘