icon

Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?

anniqa
26. jan 2009

ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem

desza17
17. feb 2017

@eliskaevicka ahooj,ja mam tiez po tretej ms,I ked ta tretia prisla na 52.dc😢.ja idem v utorok na kontrolu do centra kde chodim,a do konca mesiaca hadam budem mat moju bublinku v brusku💕💕.tebe drzim palceeee

eliskaevicka
17. feb 2017

@desza17 aspon ze prišla .ak sa možem spýtať co je dc? Z týchto výrazov mám misung . Držím palce nech všetko dobre dopadne 😍 Dúfajme ze sa pošťastí . A to ti budú vkladať ? Alebo idete prirodzene ?

rebekag
17. feb 2017

Baby, je tu niektora, čo čaka vysledky z hematologie? Snazite sa uz, ci cakate? vďakaa

eliskaevicka
17. feb 2017

@rebekag ja cakam . Pondelok mám ísť tam , tak dufam ze budú 😊 A potom ideme nato .aj ty čakáš ?

desza17
17. feb 2017

@eliskaevicka dc je den cyklu😉.budu mi vkladat,mame este mrazene embryjka.

desza17
17. feb 2017

@rebekag ja cakam,zaciatkom marca by som ich mala mat,a ty?

rebekag
17. feb 2017

@desza17
@eliskaevicka ja tiez zaciatkom marca, no skusim volat uz skor ci nahodou nebudu.... uz ma to neustale cakanie nebavi 🙂 keby som ale teoret. otehotnela dozvedela by som sa to v case ked budu aj vysledky, ale radsej este pockame :/ vela stastia, potom dajte vediet ako ste dopadli 🙂

eliskaevicka
17. feb 2017

@desza17 aha 😉 Ďakujem za vysvetlenie 😊 Tak držím palce nech vložia co najväčšieho bojovníka 😘😊

@rebekag to čakánie je na nervy 😡 Uz ma ide roztrhať . Neviem co zo sebou , stále musím na to myslieť . Ach ale uz len našťastie do pondelka . Dlhšie by si som uz nevydržala

violet1609
17. feb 2017

Ahojte dievcata. My sme uz snazilkovali 25.2 ma dorazit mrcha,tak dufam,ze nepride 🙏
Vsetkym Vam drzim palceky,aby vysledky dobre dopadli a mozte sa pustit do snazenia 😘

desza17
17. feb 2017

@violet1609
@eliskaevicka
@rebekag dievčata silno vam drzim palce, tentokrat nam to vyjde uvidite🙆🙆🙆👶👶👶

macoo13
17. feb 2017

@violet1609
@desza17
@eliskaevicka
Ahojte baby ...mne na stitnej dr povedala ze tabletky mi zabrali a ze teraz by bolo naidealnejsie sa zacat snazit tak momentalne mam mrchu (uz tretiu) tak ze skonci a ideme na snazilkovanoe dufam ze sa zadari a bude vsetko ok...😍😍😍a vam tak toez drzim velmi palcekt nech sa cim skorej mozeme tesit 😘🔝😉

violet1609
18. feb 2017

@macoo13 tak to su dobre spravy...... tesim sa s Tebou. Teraz sa uz len snazit, snazit a snazit 🙂

vivuska666
19. feb 2017

Dievky. Boli ste niektora v ruzinovskej nemocnici na kyrete? Je to jednodnova zalezitost alebo budem muset byt aj cez noc? Dakujem

violet1609
19. feb 2017

@vivuska666 tam som sice nebola,ale v PP som bola na jednodnovej. Rano som prisla a o 15:00 ma prepustili,samozrejme ak je vsetko bez komplikacii.

desza17
19. feb 2017

@vivuska666 aj mna operovali o 15.00 a o 18.00ma prepustili.

vivuska666
19. feb 2017

@desza17 v ruzinove?

desza17
19. feb 2017

@vivuska666 nie nie,v zv

eliskaevicka
20. feb 2017

Ahojte baby , uz mám po tom vyšetrení , všetko je Ok , len ze kyseliny listovej mám malo , tak mi to bude kontrolovať dr. Ešte mám ísť 6 teho na krv. Niečo obe chce pozrieť . Ale uz možné ísť nato ☺ tak sa teším

violet1609
20. feb 2017

@eliskaevicka jeeej tak to je super sprava, kyselinkou sa vyzbrojis a verim,ze sa podari a hlavne do stastneho konca. 🙏😉

desza17
20. feb 2017

@eliskaevicka to som radaaa,tak z celeho 💗 zelam nech sa hned zadari.super

eliskaevicka
20. feb 2017

@violet1609
@desza17 ďakujem Vám veľmi pekne baby ❤❤❤ aj ja Vám to z celého srdca prajem , dieťa je boží dar tak hadam ho dostaneme 😍 Všetky ❤😍😘

desza17
20. feb 2017

@eliskaevicka kraaasne si to napisala💞

juliett99
20. feb 2017

@eliskaevicka veru veru krasne napisane... gratulujem k vysledkom.. urcite sa coskoro zadari.😘😘
Babulky ja cakam tretiu mrchu no zatial nedorazila... meska 3den... ale nenamyslam si nic... bola som chora brala som ATB.
Urcite tam bude pes zakopany.

violet1609
20. feb 2017

@juliett99 tak snad ani nedorazi 😉

galaktic
21. feb 2017

@eliskaevicka tak držím palce v snažení ☺

juliett99
21. feb 2017

@violet1609 no to by musel byt zazrak ... nechame sa prekvapit.

desza17
21. feb 2017

Ahojte baby,my si ideme pondelok pre nasu bublinku,mam vklad embryjka,drzte palce,aj ja vaaam vsetkym drziiiiim.

eliskaevicka
21. feb 2017

@juliett99 prajem aby ani nedošla❤ Aj ste sa pokúšali ?

@galaktic ďakujem ďakujem Aj tebe naozaj zo srdca .
Ja len pevne verím ze sa všetky stretneme v novembrovkach, hlavne musím pozitívne myslieť a nič si nepripustat. Aj keď je to ťažké všetko niejako .
@desza17 budem na teba myslieť ❤❤

violet1609
21. feb 2017

@eliskaevicka ano pokusali sme sa. Ms by mala prist teraz v sobotu. Dufam,ze nepride. Ale uz som samozrejme testovala a negat. Minule mi ukazalo uz 4 dni pred mrchou.tak neviem....... zacinam sa obavat,ze sa nezadarilo ☹

@desza17 budem drzat palceky,nech sa malinke uhniezdi 🙏

desza17
21. feb 2017

@violet1609 drzim palceky nech ta hnusna ms nepride