Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?
ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem
@desza17 aspon ze prišla .ak sa možem spýtať co je dc? Z týchto výrazov mám misung . Držím palce nech všetko dobre dopadne 😍 Dúfajme ze sa pošťastí . A to ti budú vkladať ? Alebo idete prirodzene ?
Baby, je tu niektora, čo čaka vysledky z hematologie? Snazite sa uz, ci cakate? vďakaa
@rebekag ja cakam . Pondelok mám ísť tam , tak dufam ze budú 😊 A potom ideme nato .aj ty čakáš ?
@eliskaevicka dc je den cyklu😉.budu mi vkladat,mame este mrazene embryjka.
@desza17
@eliskaevicka ja tiez zaciatkom marca, no skusim volat uz skor ci nahodou nebudu.... uz ma to neustale cakanie nebavi 🙂 keby som ale teoret. otehotnela dozvedela by som sa to v case ked budu aj vysledky, ale radsej este pockame :/ vela stastia, potom dajte vediet ako ste dopadli 🙂
Ahojte dievcata. My sme uz snazilkovali 25.2 ma dorazit mrcha,tak dufam,ze nepride 🙏
Vsetkym Vam drzim palceky,aby vysledky dobre dopadli a mozte sa pustit do snazenia 😘
@violet1609
@eliskaevicka
@rebekag dievčata silno vam drzim palce, tentokrat nam to vyjde uvidite🙆🙆🙆👶👶👶
@violet1609
@desza17
@eliskaevicka
Ahojte baby ...mne na stitnej dr povedala ze tabletky mi zabrali a ze teraz by bolo naidealnejsie sa zacat snazit tak momentalne mam mrchu (uz tretiu) tak ze skonci a ideme na snazilkovanoe dufam ze sa zadari a bude vsetko ok...😍😍😍a vam tak toez drzim velmi palcekt nech sa cim skorej mozeme tesit 😘🔝😉
@macoo13 tak to su dobre spravy...... tesim sa s Tebou. Teraz sa uz len snazit, snazit a snazit 🙂
Dievky. Boli ste niektora v ruzinovskej nemocnici na kyrete? Je to jednodnova zalezitost alebo budem muset byt aj cez noc? Dakujem
@vivuska666 tam som sice nebola,ale v PP som bola na jednodnovej. Rano som prisla a o 15:00 ma prepustili,samozrejme ak je vsetko bez komplikacii.
@vivuska666 aj mna operovali o 15.00 a o 18.00ma prepustili.
@desza17 v ruzinove?
@vivuska666 nie nie,v zv
Ahojte baby , uz mám po tom vyšetrení , všetko je Ok , len ze kyseliny listovej mám malo , tak mi to bude kontrolovať dr. Ešte mám ísť 6 teho na krv. Niečo obe chce pozrieť . Ale uz možné ísť nato ☺ tak sa teším
@eliskaevicka jeeej tak to je super sprava, kyselinkou sa vyzbrojis a verim,ze sa podari a hlavne do stastneho konca. 🙏😉
@eliskaevicka to som radaaa,tak z celeho 💗 zelam nech sa hned zadari.super
@violet1609
@desza17 ďakujem Vám veľmi pekne baby ❤❤❤ aj ja Vám to z celého srdca prajem , dieťa je boží dar tak hadam ho dostaneme 😍 Všetky ❤😍😘
@eliskaevicka kraaasne si to napisala💞
@eliskaevicka veru veru krasne napisane... gratulujem k vysledkom.. urcite sa coskoro zadari.😘😘
Babulky ja cakam tretiu mrchu no zatial nedorazila... meska 3den... ale nenamyslam si nic... bola som chora brala som ATB.
Urcite tam bude pes zakopany.
@juliett99 tak snad ani nedorazi 😉
@eliskaevicka tak držím palce v snažení ☺
@violet1609 no to by musel byt zazrak ... nechame sa prekvapit.
Ahojte baby,my si ideme pondelok pre nasu bublinku,mam vklad embryjka,drzte palce,aj ja vaaam vsetkym drziiiiim.
@eliskaevicka ano pokusali sme sa. Ms by mala prist teraz v sobotu. Dufam,ze nepride. Ale uz som samozrejme testovala a negat. Minule mi ukazalo uz 4 dni pred mrchou.tak neviem....... zacinam sa obavat,ze sa nezadarilo ☹
@desza17 budem drzat palceky,nech sa malinke uhniezdi 🙏
@violet1609 drzim palceky nech ta hnusna ms nepride

@eliskaevicka ahooj,ja mam tiez po tretej ms,I ked ta tretia prisla na 52.dc😢.ja idem v utorok na kontrolu do centra kde chodim,a do konca mesiaca hadam budem mat moju bublinku v brusku💕💕.tebe drzim palceeee