icon

Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?

anniqa
26. jan 2009

ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem

eliskaevicka
16. mar 2017

@desza17 skús tam volať . Niekedy sú ako pripeceni . Veď to je naozaj na nervy . Aj tebe je taká zima ? Môj manžel nechápe niekedy 😀 Furt sa len sťažujem ze zima je . A je tu fakt teplo 😃 Hadam to prejde

eliskaevicka
16. mar 2017

@ikonica jaaj no každý je iný , ale možno je to tak lepšie .mne na začiatku povedal ze prvej ms môžme ale potom ma poslal ešte Ba vyšetrenie , tak ze až potom , a zase ms bola taká divná , raz prišla neskôr potom zas skor a to som vždy mala presnú . Tak sa to trosku upravilo . Ty sa ako cítiš? Išla by si uz do toho ?

ikonica
16. mar 2017

@eliskaevicka ilsla by som do toho hned... mrcha bola taka klasicka, normalna, ziadnu exterem... vlastne este prebieha... na dalsi stvrtok chcem ist na kontrolu, hned by sme aj zacali.. ale strach mam riadny... zaciatkom aprila idem na hemato... aspon toto vysetrenie som si vyziadala, ked uz nic... v nemocnici stratili moje vzorky z kyretu, tak sa z histoly nic nedozviem.. aj ked by som sa dozvedela asi len to, ze som skutocne bola tehu... babatko mi totiz odislo doma... tam som sla len na docistenie, zastavenie krvacania.... presiel mesiac aj nieco a ja uz chcem byt zas tehu.. len sa bojim.. nie som najmladsia, preto citim hlavne akysi casovy stres... keby som mala 25, tak kludne pockam aj pol roka.. ale mam o 10 viac a este ziadne deticky... bojim sa, ze sa zas neco pototo... ale citala som tu kopec pribehov, ze to vyslo na prvy raz a az do zdarneho konca.. tak neviem..

ikonica
16. mar 2017

@eliskaevicka prepac mozem vediet v ktorom tt si prisla o babo? citam teraz vela diskisii a uz neviem co kto pisal

violet1609
16. mar 2017

@desza17
@eliskaevicka Tak sa len naobliekat dievcence,zababusit do deky a lenosit 🙂 zasluzite si.

@ikonica ahoj ja som mala MA v 12tt. Prvu ms od kyretu som mala po 6 tyz. Snazit sme sa zacali po 2.ms
Uvidis ako sa budes citit,ked bude vsetko v poriadku a maternicu budes mat cistu ,tak mozte skusat aj po 1ms. Mne moj lekar povedal,ze snazit sa mozme aj hned.

ikonica
16. mar 2017

ja som mala tiez v 12 tt... uvidim co mi povie lekar a ked povie, ze to vyzera dobre, tak sa do toho pustime...prve sa nam podarilo az po 10 mes. tak na co cakat si myslim ....

violet1609
16. mar 2017

@ikonica mne sa moje babo prestalo vyvijat v 11tt. Teraz sa opat snazime, snad tento mesiac to uz vyjde. Mna uz tiez tlaci vek. Mam tolko co ty 🙂 Tebe drzim palceky,aby bolo vsetko ok a mozte ist na to.

desza17
17. mar 2017

@eliskaevicka ano,tiez mi je furt zima,a kurenie fiči,nedoplatime sa za plyn😯😁.a vzdy som rano uz medzi 4-5 hore.dnes ak nepridu tie vysledky,zavolam tam..ale tam su tak prijemne sestricky,ako vred na zadku.

ikonica
17. mar 2017

@violet1609 dakujem a tiez drzim paluchy nech si skoro najdete // 🙂

eliskaevicka
17. mar 2017

@ikonica skús sa s doktorom porozprávať . Aby si aj ty bola kludnejsia . Chápem ten strach , aj ja ho mám , ale snažím sa myslieť pozitívne , nemyslieť nato co bolo.inak by som sa zbláznila . Aj keď som čakala na výsledky moja rodina nechápala , raz som skoro kúpila 2000 veho psa , potom papagája , chameleóna, potom som začala hľadať kociky . A ešte dalších sto veci .hlavne sa netreba stresovať vekom . Veď dnes uu aj 40 ročným sa podarí . Držím palce nech sa Vám podarí a udrží sa až dokonca 😊 Lebo ja mám tých 25 a mám problémy donosiť dieťa . Takze vekom to neni .
A co sa týka týždňa v deviatom sa prestalo vyvíjať a 13 to na to prišiel doktor .

eliskaevicka
17. mar 2017

@desza17 len volaj nenechaj sa odbiť . Daj potom vedieť .
@violet1609 keby sa to pri mojom dieťati dali 😃 Ale snažím sa . A vy riadne Makajte . Možno budete mat vianočné prekvapenie ❤

desza17
17. mar 2017

@eliskaevicka volala som,mam volat utorok,ked bude ordinovat doktor co ma vysetroval.

ikonica
17. mar 2017

@eliskaevicka aj ja tebe drzim palce.. ja viem ze to casto nie je o veku.. len si hovorim, ze keby mam 25 tak mam este cca 15 rokov cas nieco mozno poriesit.. takto mam cca 5... ono uz teraz je to divne... ak sa podari tak pojdem svojmu dietatu na stuzkovu ako 55 rocna... to je dost 🙂

eliskaevicka
17. mar 2017

@desza17 to je v p.... naše zdravotníctvo . Keby sa niečo stalo tak ti povedia kde si bola doteraz . Hadam sa uz utorok dozvieš .
@ikonica chápem ta . Na nas sa zas každý pozerá ako na mladých tupých rodičov co sa im pošmyko , pri tom sme to plánovali . Ale hlavne nech ma každý ten pokladník doma ❤ nič neni dôležitejšie

desza17
17. mar 2017

@eliskaevicka dufam aj ja

desza17
20. mar 2017

Dievcata,vecer som zacala krvacat,som v nemocnici,na utz nebol vidno gestacny vak,nic..hcg 3300,som zufala,stredu zopakuju hcg aj utz a ak nebude vidno,tlacia ma do kyretu.

ikonica
20. mar 2017

@desza17 och boze :( neviem ani co napisat... len drzim palce nech je lepsie :(

eliskaevicka
20. mar 2017

@desza17 😭😭😭 moja zlata .drz sa . Ke mi to veľmi ľúto 😢 Ale keď je ešte vysoké hcg tak tam niečo je nie ? Nevyznám sa v tom . Ach smutno je mi . A ozaj tie výsledky z hematologie ako ? Nevieš ich ešte ?

desza17
20. mar 2017

@ikonica dakujem pekne

desza17
20. mar 2017

@eliskaevicka este ich neviem,zajtra mam volat.neviem co bude,stredu uvidim

ikonica
20. mar 2017

@desza17 to krvacanie je moc silne? boze bodaj by to kontrolne sono ukazalo mimco... drzim paluchy

violet1609
20. mar 2017

@desza17 moja zlata nieeee....... tak velmi ti prajem ,aby bolo nakoniec vsetko v poriadku.....silno silno na Vas myslim 🙏🙏❤❤

desza17
20. mar 2017

@ikonica uz nekrvacam.tak uvidime

desza17
20. mar 2017

@violet1609 modlim sa nech to dobre dopadne

eliskaevicka
20. mar 2017

@desza17 držím palce 🙏🙏🙏

violet1609
20. mar 2017

@desza17 snad bude vsetko v poriadku.velmi drzim palceky,aby bol drobcek v poriadku 🙏👶

desza17
20. mar 2017

@eliskaevicka
@violet1609 dievcata,dakujem a isto sa ozvem.

juliett99
20. mar 2017

@desza17 zlatko drzim palcoky aby to ustalo... 😉😉

galaktic
20. mar 2017

@desza17 držím palce, nech všetko dobre dopadne ☺

macoo13
20. mar 2017

@desza17 ahoooj je mi to moc luto ☹...ale urcite bude vsetko ok drzim vsetky palce 😍🙏