icon

Dvaja partneri, dá sa zistiť, kto je otcom dieťaťa bez testov ?

malinovci
9. jan 2020

Ahojte,idem si k vam po radu.Sice ani neviem ako to vysvetlit,lebo je to take komplikovane. Známa menila partnerov v lete. Sex.pauza 2týždne medzi nimi. V auguste sa dozvedela,že je tehotná a už v 8tt+2. Prvy sex s novym mala 1 jula.Jej novy partner jej vypočítal,ze ak je to jeho,tak sa dieta narodí 1 apríla,ale dr jej dal termin na 24marec.Da sa teraz nejak laicky bez testov povedat ,kto by mohol byt otec?

Strana
z4
miriam1983
9. jan 2020

@malinovci podla coho to partner pocital?

klarissa25
9. jan 2020

Otec môže byť aj jeden aj druhý.... 😉

malinovci
autor
9. jan 2020

@miriam1983 tak ze 1jula mali sex naplno...tak asi na prstoch ratal 9mesiacov 🙂

janinuska
9. jan 2020

Nie, neda sa to zistiť, ak tam bola pauza iba 2 tyždne, jedine po pôrode test dna, da sa aj počas tehotenstvo z plodovej vody,cca v 5 mesiaci, ale to je riskantne pre matku.

miriam1983
9. jan 2020

@malinovci tak treba ratat aj to,ze sa pocitaju tyzdne od menstruacie,nie od sexu.

hivanik
9. jan 2020

A podla menstruacie to ako vychadza? V ktorej faze mala, s ktorym styk? To by si mohla pamätat😁

klarissa25
9. jan 2020

No podla mňa tu môžete dedukovat ako chcete ci kedy mala sex kedy ms... Podľa mňa môže byť otec aj jeden aj druhý 😉

miadi
9. jan 2020

Prepac nechcem byt zla ale je mi to velmi vtipne ako si to napisala😆ze menila partnerov v lete. Akoby to bola pračka alebo chladnička. Alebo byt. (nemoralizujem ) k otazke. Ked ich menila pocas jedneho cyklu ovulky otec moze byt jeden aj druhy. Ci si este pamata ked menila chlapov 😆sorry ci medzi tym mala menzes.?

malinovci
autor
9. jan 2020

@hivanik s novym mala 1 júla s ex 2týždne predtym

777januska777
9. jan 2020

@malinovci a menštruáciu mala kedy naposledy?

hivanik
9. jan 2020

@malinovci ...to som pochopila....ale v vzhladom k mestruacii. A ten potencionalny otec ked ratal na prstoch vie , ze TP sa rata prvym dnom menstruacie?

miadi
9. jan 2020

Kedy presne v auguste sa dozvedela ze je 8tt+2 mam tušaka matematickeho ze otec bude ten ex

miriam1983
9. jan 2020

@malinovci ale ona sa pytala kedy mala s ktorym sex,co sa tyka cyklu. Cize s ktorym spala hned po menzese,v strede,ci pred menzesom.

veronikaszabova
9. jan 2020

@miadi tiez nechapem 🙂
Sex s EX, 2t potom uz sex s novym 🙈🤣 no rychlovka.
@malinovci ved .ale ak chces relevantnu odpoved, treba napisat, kedy mala menzes. A kedy sex s potencionalnymi tatkami (pred menzesom, po...)

malinovci
autor
9. jan 2020

@miadi 🙂) narychlo ma ine ani nenapadlo 🙂 ale tak to je 🙂

jaskolka
9. jan 2020

@malinovci akurát asi ten partner nemal veľmi skúsenosti, ako sa počíta tehotenstvo zeny😃😃😃

jaskolka
9. jan 2020

Ked začiatkom augusta už bola 8+2,tak skoro určite je ex otec. Teoreticky ak koncom augusta, tak by mohol byť už aj nový partner, keď presne v prvom sexe "trafili" ovuláciu. Ale určite sa to neráta, tak ako on rátal, že 9 mesiacov od sexu😃😃😃

miadi
9. jan 2020

@malinovci toto inak riesite dost neskoro od Augusta ja by som si nepamatala uz ci som mala kramy pred tym ako som od Jozka odisla k Janovi.alebo sa to cele udialo pocas jedneho cyklu. Ale ten novy priatel to urcite zle rata. Ze prvy April 😊

belllinka
9. jan 2020

Boze, to si fakt niekto dospely mysli, ze decko sa narodi presne na den, 9 mesiacov po sexe? 🙄 Tak potom mozno ani netusia, ze existuje nejaka antikoncepcia. Radsej by sa ani nemali rozmnozovat.

klarissa25
9. jan 2020

Inak možno toto cele je len 1.april 😉

ja_lucik
9. jan 2020

prvý apriiiiiil 😂 znie to v tejto situácii celkom trefne.

terezka1947
9. jan 2020

to je tak,ked sa laska a sex zamienaju

miadi
9. jan 2020

@jaskolka kalkulačka teho prstovà 🙈treba mu povedat o tej teho kalkulacke podla ms. Ale mozno by Toto mali ucit v skole namiesto toho kedy dojde vlak A a kedy sa stretne s vlakom B 😆

0silvia0
9. jan 2020

Akoze nic v zlom, ale prvy sex s novym chlapom, 2 tyzdne po sexe s ex a hned naplno??? To len mne sa zda divne?

veronikaszabova
9. jan 2020

@0silvia0 nie, neboj 😁😏👍 tiez som sa nad tym pozastavila.

ingrid2304
9. jan 2020

@malinovci Ak bol sex 1. júla, termín pôrodu je 24. marca, v prípade pravidelnej menštruácie. (prvý deň poslednej menštruácie cca 18. júna)

miriam1983
9. jan 2020

@0silvia0 ale tak zasa netreba byt pohorsene. Su zeny,ktore maju sex s tromi naraz a naplno,pripadne s manzelom a aj milencom. Takze to,ze sa rozisla a vyspala sa za dva tyzdne s inym nie je tak strasne. Niektore sa vyspia s inym pol hodinu po rozchode.

janinah
9. jan 2020

Otec bude ten.ktoreho ona nechce za otca...nabeton...

hivanik
9. jan 2020

@miriam1983 ....fuha, takto je dost odvazne co pises...potom vyplakavaju lebo nevedia kde sa nakazili a v lepsom pripade, ktory bude otec. Som vydata, verna ale ziadna ochrana nieje 100%a tak k tomu aj pristupujeme.

malinovci
autor
9. jan 2020

@miadi na knižke ked som pozerala,bola na prehliadke 15.8.

Strana
z4