Finančná odmena za splodenie dieťaťa bez vzťahu
Dobrý večer, už dlhšie som rozhodnutá, že chcem dieťa, ale nechcem ho vo vzťahu. Vystačím si aj sama. A viem, že nájsť toho pravého, ktorý mi ho urobí, nie je vôbec ľahké, a navyše chcem, aby dieťa malo gény aj po ňom, keďže ja som mrňavá a veľmi chudá. A viem, že to asi nebude lacné. Z časti to už mám premyslené aj vybratého chlapa vlastne dvoch, s ktorým by som to chcela, ale teraz je otázne, že čo za to, resp. koľko mu mám za také niečo dať. Nehovorme o tom ako o kúpe tovaru, alebo služby, ale aby sa cítil, že má istoty a aby to robil vlastne za účelom, aký má byť. Nechcem to prirovnávať k ženám, čo stoja pri diaľnici, ale proste čo za to. proste bežná finančná odmena.. Ďakujem za radu...
Toto tu je určite výmysel. Nemoze niekto normálny toto myslieť vážne. Okrem toho, takéto zmluvy su u nas iste protipravne. A raz ten muž môže chcieť to dieťa, i také sa stáva. Alebo žena peniaze.
Ked mas dost penazi, zober € a chod do zahranicia na kliniku … aj ako slobodna si vies vybrat darcu spermii z katalogu. Je to legalne a nebudes mat nikdy problem s nijakym chlapom. Tvoj napad je sprepacenim uplna debilina na urovni 15 rocneho decka.
A čo urobíš ak sa narodí dieťa postihnuté prípadne neskôr ochorie. Co urobíš ak sa stane niečo tebe? To čo píšeš je úplný egoizmus. Ja ako chlap by som do toho nešla ani za omnoho vyššiu cenu, nie že 500-1000e.
A ak máš toľko peňazí a chcem byť egoista, sú krajiny kde môžeš ísť aj ako slobodná na umelé oplodnenie
@anonym_84c157 ??????
@anonym_autor mami a preco ja nemám ocka? No lebo maminka chcela iba spermie zlatko. Nie chovať dakeho zbytočného uja.
Ty si úplne hlúpa. Vieš niečo o genetike? Pekné, zdravé deti nie sú samozrejmosťou ani keby mal chlap 10 takých. Akurát tebe môže spraviť škaredé, choré a hlúpe ako ty. Aj to si necháš?
Áno. Jeden o tom vie a súhlasil s tým. Ide sa rozvádzať a napriek tomu, že jeho žena je teda ozaj hrozne vyzerajúca, všetky tri deti sú krásne a vysoké po ňom. Druhý o tom ešte nevie, poznáme sa asi 3 mesiace zo zoznamky a už sme sa raz stretli. Ten síce asi dva týždne má nejakú, ale verím, že by to urobil. Ten je o dosť starší a má už dospelé dve krásne vysoké deti po ňom. Tú finančnú odmenu som myslela, či napríklad 500, alebo 1000 euro, napríklad ak sa to ozaj podarí. Neviem. No mne to príde fér v dnešnej dobe.
@anonym_autor ale pozor! Inteligencia sa dedí po matke,snáď nechceš mať hlúpe deti
Vsak chod sa dat do cudziny oplodnit darovanymi spermiami. Penazi mas dost, mas to bez rizika.
Chcela by som vidiet toho chlapa, ktory na toto pristupi. Mozno je krasny, ale urcite je hlupy, Co ked dieta bude skarede po tebe a hlupe po nom?
Ozaj, ked dobre pohladas, tu na MK bolo uz viacero tem, kde pani ponukali svoje spermie, niektori dokonca zadarmo.
@anonym_autor 10 000,00 eur.
Asi som jediná, čo odpovedala k otázke. Ostatné nevedia čítať s porozumením.
@anonym_autor ale pozor! Inteligencia sa dedí po matke,snáď nechceš mať hlúpe deti
@anonym_60b3ab hlúpe, ale 185cm vysoké 😉
Áno. Jeden o tom vie a súhlasil s tým. Ide sa rozvádzať a napriek tomu, že jeho žena je teda ozaj hrozne vyzerajúca, všetky tri deti sú krásne a vysoké po ňom. Druhý o tom ešte nevie, poznáme sa asi 3 mesiace zo zoznamky a už sme sa raz stretli. Ten síce asi dva týždne má nejakú, ale verím, že by to urobil. Ten je o dosť starší a má už dospelé dve krásne vysoké deti po ňom. Tú finančnú odmenu som myslela, či napríklad 500, alebo 1000 euro, napríklad ak sa to ozaj podarí. Neviem. No mne to príde fér v dnešnej dobe.
@anonym_autor ak s tym muz suhlasi, tak sa skus opytat skor jeho... Alebo sa ho nepytaj nic a posli mu na ucet tisicku. Za mna je to stale lepsie ako zatajit vysadenie antikoncepcie a otehotniet s niekym akoze "nahodou".
Dôležité je, aby nebol zaťažený nejakou genetickou chorobou, čo by sa mohlo u dieťaťa prejaviť tak, že krpatosť a chudosť po tebe by boli iba jeho plusmi, aby v rodine nemal autistov, mentálne retardovaných, hlupákov neschopných študovať, duševne chorých ( schizofrénia,...) a množstvo ďalšieho. Tieto negatíva sa bez vzťahu a spoznania jeho rodiny nedozvieš. A už vôbec nie, ak ten dotyčný chce na splodení dieťaťa zarobiť. Zatají všetko. Takže pozor, ak nechceš priviesť na svet dieťa, s ktorým nebudeš spokojná. Z tvojej strany je to obchod a z jeho ešte väčší.
@anonym_60b3ab hlúpe, ale 185cm vysoké 😉
@anonym_998e78 🤣👍
Akože 500 eur by niekomu stačilo? No to vieš.
Ak rátaš s najhoršom variantou, že ti rupne v bedni a budeš pýtať výživné a dajme tomu, priemerné výživné je na SVK 140€, bude ho platiť dajme tomu 16rokov... tak on riskuje 25 000-30 000 eur a ešte prúser na krku.
Ja by som šla do toho s variantou, že ok daj mi 50 000€, tie investujem do ETF a budem dúfať, že sa mi nikdy neozveš ale ak sa náhodou ozveš, tak nech to mám z čoho platiť.
@anonym_autor múdre ženy to robia inak.Chlap sa ani nedozvie, že je tehotná a raz po veľa rokoch, keď to bude ťažké môže dať spraviť testy a ešte dostane veľký balík.Miliony deti žijú bez otcov a milióny žien bez mužov teraz mať otca nebude o pár rokov môžeš niekoho stretnúť.Takymto štýlom ako to chces ty spraviť by som to nikdy nespravila.Sebecke je splodiť deti s mužom a potom mať doma alkoholika, gamblera, kurevnika čo opustí ženu a deti.V zahraničí to je normálne, že žena má sama dieťa.Jedna tu má 3 deti počaté len tak, lebo chcela aj dávala návod kam treba ísť.
@anonym_autor 500€ alebo 1000€ to si robíš srandu? Ty si veľmi vtipná osoba, miestami až moc hlúpa. Tebe ide iba o to, aby si mala pekné deti, no bohužiaľ vždy je tam 50% šanca, že budú akurát po tebe.
Autorka ani sa nečudujem že si anonym! Si riadne jeblá na hlavu. Chúďa dieťa mať takú matku!!!
Ty sa radšej nerozmnožuj!!!!
@anonym_autor za tých 500 eur to ochotne spraví akurat tak nejaký feťák/bezdomovec. To asi (snáď) nie je tvoja cielovka 🙄, aj keby mal 2 metre a modré oči.
Túžba po dieťati môže byť silná, ale ak to takto urobíš, budeš to časom ľutovať. Môže ťa to zlomiť spôsobmi, o ktorých ani len netušíš. Teraz si nevieš predstaviť, aké je to ťažké fyzicky (ubolená po pôrode na všetko sama, možno ťa sekne z nosenia a budeš na to sama, ochorieš a choré bude aj dieťa...), psychicky (hormóny počas tehotenstva, dojatí oteckovia v pôrodnici, kompletné rodinky v parku a v MŠ) a aj finančne (stačí požiar, trvalé ochorenie, vážny úraz a pod.). Na finančnú záťaž sa vieš aspoň poistiť. Skús radšej dávať energiu a lásku sebe. Zaplať si terapie aspoň u 1 mentora a 1 psychológa. Choď von a zoznamuj sa s ľuďmi... Vybuduj si aspoň ročný vzťah, spoznaj jeho rodinu.... Ver mi, že to takto bude lepšie aj pre bábätko.

@anonym_autor 500€ alebo 1000€ to si robíš srandu? Ty si veľmi vtipná osoba, miestami až moc hlúpa. Tebe ide iba o to, aby si mala pekné deti, no bohužiaľ vždy je tam 50% šanca, že budú akurát po tebe.
@markaterka
Áno, škaredé a sprosté! Toto už nie je normálne, aký blbi sú ľudia. Ja stále verím vrozum a dobro, no vždy mi takýto vedia dať pekne "cez hubu". A muž mi len povie: čo sa divorls, som to povedal, že 90% to kompletne .... ! A tu veríš v rozum a dobro! Ja nie a aspom nie som sklamaný potom 😁.
Ponúknem geneticky materiál môjho chlapa. Pekný, vysoký 1,99 aj IQ má 125. Že za 100 000€ v pohode 🤪. No že reklamácie neprima pokiaľ bude po tebe hlupe.
Ženská spamätaj sa!
Baby, minule sa to ti pýtal ten chlap, ktorý už o Tom vie 🤣! Buď si tu niekto robí prdel alebo je niekto fakt takýto šiši.
Koľko máš rokov? pripomínaš mi malé deti, ktoré túžia po živom domácom zvieratku. Avšak jediné o ktoré sa vedia postarať a je pre nich vhodné je plyšové. Kúp si radšej cikajúcu bábiku. Je to lacnejšie.
Veď mu budeš dávať, kým sa to nepodarí, nie? Alebo chceš použiť striekačku? 🤔
Troll a keď nie spýtaj sa Borisa K.
@anonym_autor Čím je muž starší, tým nižšia je kvalita spermií
Ale ak tu nejaká rozmýšľa nad potratom, lebo ju chlap ako tehotnú opustil, tak zrazu nie je problém keď žena vychováva dieťa sama. Zvládli to iné, zvládne to aj ona, že jo? Tam sa už nehľadí aké nenapraviteľné psychické traumy urobí absencia rodiča, aké je to nezodpovedné finančne, čo bude s deckom ak matka umrie, alebo ak bude decko choré. Aj keď je diagnostikované ako choré, ešte počas tehotenstva, tak sa tu advokátuje aby si ho žena nechala. Lebo čo vždycky hovoríte? Že taká meravá zelenina je najväčšia láska a veľa vás naučí. Doteraz ste tu ospevovali single matky aké sú bohovsky úžasné a silné.
Do toho čo autorka opisuje by som neišla ani za svet, ani ako žena a ani ako muž... ale zase netvárme sa že absolútne nutné mať obidvoch rodičov. Koľko párov ostáva v nefunkčných vzťahoch iba akože kvôli deckám potom robia omylom deckám doma zo života peklo?
Neviem, no.. dostať sa k dieťaťu takto je docela úsmevné. Ale zase trocha rozumiem ak niekto fakt túži po dieťati, môže si to dovoliť, ale chlap sa nezadaril. Na bezdetné ženy sa tiež nadáva a akú má reálne možnosť ak fakt túži? Vziať si nejakého náhodného bastarda-chlapa, ku ktorému necíti ani ťuk ale on je ochotný založiť rodinu? Ostať bezdetná? Nehovoríte že bezdetní ľudia majú prázdny a smutný život a TREBA mať deti? Ako bude každý neskôr ľutovať, že nemal? Aká je životná chyba nemať?
O tom, či je to egoistické by sa tiež mohlo polemizovať. Je egoistické ak sa množí človek s diagnózou alebo škaredý človek? Človek v nie perfektne funkčnom vzťahu? Finančne nižšia trieda? Človek čo má depresie alebo neurodiverzitu v rodine? Mať dieťa vo vyššom veku s tým, že vychovávam budúcu mladú sirotu? Rehocete sa tu že chlap môže mať dieťa kedykoľvek. Tam už nevadí že splodí dieťa a chvíľu na to otrčí kopytá.
Mať decko je ťažké aj v páre. Nikto by to nerobil, keby im pudy a túžby nezatemnili hlavu. Ak fakt túži a partner/partnerka sa nezaradili, tak jediné možnosti sú 1) mať to ťažké 2) mať to ťažké a ľutovať po zbytok života.

Pobavilo: Vystačím si aj sama. 🙂 Najprv choď na brigádu k tým, ktoré tu píšu, že už nevládzu samé s dieťaťom. Alebo sú aj vo vzťahu, v manželstve, aby sme nikoho nediskriminovali. Najprv si nájdi mamičky, ktoré potrebujú pomoc, postráž deti na 2-3 hodiny. A rob to aspoň pol roka. ...a nehovor hop, kým nepreskočíš 😉
@loliki
Ale kde na 2-3 hodiny! Normálne na tvrdo, v chorobách hračky sušiče jasle, týždeň v kuse so spankovym deficitom a k tomu samozrejme domácnosť, nákupy. Potom 4 dní s tým už zdravším dieťaťom a po týždni saze recidíva a kolotoc od znova! A takto celú jeseň zimu, do toho ona chorá spolu s dieťaťom! A mať rovnaké možnosti (je)pomoci ako by mala reálne sama s tým svojim dietatom. Predtým také koliky 5 mesiacov, kŕmenie každú hodinu v noci, ideálne s um nech musí aj vstávať a chystať.
A potom môže reálne zvazovat, či chce byť jedno rodičom.